İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Karton Üretimi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorumE
Üye567 yazı
C
Üye138 yazı
H
Yeni Üye38 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Koco Arkadaşlar ben yurtdışında kalıyorum burdaki bütün yabancılar hemen hemen hepsi kebabçi Pizzacı diyorumki bir imalathane mi açsam mesala pizza kartonlarını ve kebab kutularini üretsem nasıl olur piyasa canlı sıkıntı olacağını sanmıyorum aman Velhasıl kelam bu işi yapmam için bana tecrübelerinden yardimci olacak arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim vesselâm.... |
koco imalata fazla para harcaman gerekebilir fakat is yapmak istiyorsan size önerim türkveya baska alisveris yerlerinden kagit kartonlari topla presle sat bu isle ugrasacaktim fakat benim maddiyatimi asti vazgectim .buarada o Kadar pahali degil bu isi kurmak 25-30 bin euro arasi
T
Üye518 yazı
05/09/2015 : 13:57:52#4
Web sitesi
Alıntı
Ancak tedarikçilerden temin ederek iletmek doğru bir karardır.
Bu noktada satılacak kutunun tasarımı, kalitesi ve termin süresi senin kalite ve talepkarlığını arttırır, yani kar etmek için illaki kendin üretip satmak zorunda değilsin.
Gerçek anlamda bir potansiyel görüyor ve bu işi yapmak istiyorsan eğer, örnek kutu ve ambalajların ebatlarını ve karton-kağıt cinslerini gramajlarını v.s. bana iletebilir hatta
birer adet numune gönderirsen sana fiyat kar marjı nasıl olması gerektiği ile ilgili tüm detayları da iletebilirim.
Siz siparişleri toplar, iletir, müşteri onay süreçlerini organize eder üretir ve size yada direkt müşteriye teslimini sağlarız, yani öyle uzun uzun hesap kitap yapılacak işler değil bunlar.
Burada asıl önemli olan gerçekten bir talep ve sipariş alma ihtimaliniz hatta elinizde sipariş olup olmadığı, eğer var ise hemen sonuçlandırılır.
Ama yok ise acaba mı olur mu öyle mi sipariş verirler mi ya da ek iş gibi yapsam para kazanabilir miyim diye düşünüyorsanız hiç kafa yormaya değmez :)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
K
Yeni Üye5 yazı
Türkiyeden toptan getirilebilir mi? Burda da kar marjila satsak....
E
Üye567 yazı
Türkiye'de bu işi yapan firmalar var. Ayrıca bazı ambalaj üreticilerinde çeşit sayısı fazla, o ürünleri de alıp satabilirsiniz. Doğu Avrupa ülkelerine satmak için 2 yıl önce ambalaj ürünlerini araştırdım, sonra başka ürünler ***ürdüm. E-mailinizi gönderirseniz size önereceğim firma var. E-mailim : novafinans@gmail.com
K
Yeni Üye5 yazı
H
Yeni Üye38 yazı
T
Üye518 yazı
06/09/2015 : 22:14:06#9
Web sitesi
Alıntı
Sn. Koco Aynen düşündüğünüz gibi burdan alacağınız fiyatlar ile orada Döviz üzerinden sattığınız için zaten oldukça iyi bir kar marjınız olacaktır.
Ancak ortada ciddi anlamda bağlanmış iş olması gerekir. Aksi halde sağlıklı çok sağlıklı fiyat alabilmeniz ve dolayısıyla kar marjınızı belirleyebilmeniz biraz güç.
Ancak ortada ciddi anlamda bağlanmış iş olması gerekir. Aksi halde sağlıklı çok sağlıklı fiyat alabilmeniz ve dolayısıyla kar marjınızı belirleyebilmeniz biraz güç.
Tablo Uzmanından Alınır!
E
Üye567 yazı
H
Yeni Üye38 yazı
Yazıyı gönderen - erkantekin Koco ve Hersey, bilgiler mail adreslerinize gönderildi. Başarılar. |
tesekkür ederim
D
Üye165 yazı
08/09/2015 : 23:37:11#12
Web sitesi
Alıntı
YURT DISINDA BU ISI YAPAN VARSA BENDE ILGILENIYORUM VE TAKIPCISIYIM
BENIDE BILGILENDIREBILIR MI ISI YAPAN VARSA
BENIDE BILGILENDIREBILIR MI ISI YAPAN VARSA
AcarGruppen
0046 767 169 189
Jönkoping / Sweden
0046 767 169 189
Jönkoping / Sweden
T
Üye518 yazı
09/09/2015 : 07:17:10#13
Web sitesi
Alıntı
Daha önceki yazılarımda da belirttiğim üzere.
Ürün ölçü, bilgi veya numuneleri gönderdiğinizde hemen fiyatlandırabiliriz.
Ürün hazırlanıp gönderilir. Öyle uzun uzadıya araştırılacak konular değil.
Fiyatlar sadece kağıt gramaj ve kalitesi ile baskı kalitesiyle ilgili olarak bir miktar değişiklik gösterir.
Ancak o da özellikle karton ambalaj işinde toplam siparişte 100-150 TL aşağı yukarı oynar hepsi bu.
Ürün ölçü, bilgi veya numuneleri gönderdiğinizde hemen fiyatlandırabiliriz.
Ürün hazırlanıp gönderilir. Öyle uzun uzadıya araştırılacak konular değil.
Fiyatlar sadece kağıt gramaj ve kalitesi ile baskı kalitesiyle ilgili olarak bir miktar değişiklik gösterir.
Ancak o da özellikle karton ambalaj işinde toplam siparişte 100-150 TL aşağı yukarı oynar hepsi bu.
Tablo Uzmanından Alınır!
E
Yeni Üye1 yazı
09/09/2015 : 16:36:04#14
Web sitesi
Alıntı
Koca bence sen yap sat karnın doysun al sat sülalen doysun :) . üretime başlamadan önce al sat o zaman aklına yatarsa üretime gir müşteri varmı yokmu kar marjı ne hepsi ortaya çıkar kolay gelsin
D
Üye165 yazı
09/09/2015 : 23:56:42#15
Web sitesi
Alıntı
tablom kardes turkiyedeki pizza kutularindan iste
mini normal buyuk ve en buyuk sekilde
uzerinde dukkanin adinin yazmasina marka yazmasina gerek yok
burada neredeyse % 90 inin kutusunda sadece pizza yaziyor tamam :))
1 ton pizza kutusunda kac kutu cikar tahminen yada bunun satis alis sekli nasildir
yani ton olarak mi alinir yoksa adet olarak mi alinir
burada ciddi anlamda talep var buna
ama turkiyeden buraya getirdikten sonra para birakir mi isin asil onemli kismi orasi
pizza kutusunun yaninda hani turkiyede bildigimiz koliler var ya bakkallarda marketlerde coplere atilan bazende geri donusum diye hurdacilarin topladigi koliler
burada oda parayla
ve guzel parayla 40*55*80 olculerinde 1 karton kutu turk parasiyla 5 tl civarinda
bu olculerde karton kutu bize turkiyeden kaca mal olur acaba bunu arastiriyorum insallah cevaplarini bulurum...
bilen arkadaslar varsa paylasimlarini bekliyorum
mini normal buyuk ve en buyuk sekilde
uzerinde dukkanin adinin yazmasina marka yazmasina gerek yok
burada neredeyse % 90 inin kutusunda sadece pizza yaziyor tamam :))
1 ton pizza kutusunda kac kutu cikar tahminen yada bunun satis alis sekli nasildir
yani ton olarak mi alinir yoksa adet olarak mi alinir
burada ciddi anlamda talep var buna
ama turkiyeden buraya getirdikten sonra para birakir mi isin asil onemli kismi orasi
pizza kutusunun yaninda hani turkiyede bildigimiz koliler var ya bakkallarda marketlerde coplere atilan bazende geri donusum diye hurdacilarin topladigi koliler
burada oda parayla
ve guzel parayla 40*55*80 olculerinde 1 karton kutu turk parasiyla 5 tl civarinda
bu olculerde karton kutu bize turkiyeden kaca mal olur acaba bunu arastiriyorum insallah cevaplarini bulurum...
bilen arkadaslar varsa paylasimlarini bekliyorum
AcarGruppen
0046 767 169 189
Jönkoping / Sweden
0046 767 169 189
Jönkoping / Sweden
T
Üye518 yazı
10/09/2015 : 09:15:48#16
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar bende aynı şeyleri söylüyorum zaten :) uzun uzadıya düşünüp hesap yapılacak şeyler değil bunlar.
Gerçekten böyle bir talebiniz var ise ebatları belirtin fiyatlandırayım sizin için.
Pizza kutuları ADET bazında satılıyor ebadına göre değişmekle birlikte fiyatlar 1 TL'nin altında ki bu da EURO ile düşünüldüğünde
1 TL bile desek 0,30 Cent Euro ya denk gelecektir. (Ki gelmeyecek)
Fiyatlar ile ilgili daha fazla detay veremem, ancak ebatları ve talep edilecek adetleri belirtirseniz net fiyatlandırma yapar ve size bildiririm.
Sipariş alırsanız buradan hazırlar ve gönderimini sağlarım.
Örneğin belirttiğiniz ebatlardaki kolinin hurdası değil SIFIRI o fiyatlara temin edilebilir.
Baskılı baskısız ile ilgili ise şunu söyleyebilirim. Firmaya özel ürün her zaman satış fiyatını ve müşteri talebini arttırır, ancak stok yapıp herkese satayım denildiğinde tabii ki baskısız daha mantıklı olabilir. Ancak onun için de çözümlerimiz mevcut.
Kısaca konuyu netleştiren (Ebat, adet, beyaz mı sarı mı v.s.) detayları ilettikten sonra fiyatlamasını yapabilir. Talep geldiğinde ise 3 gün içinde de sevk edebiliyoruz.
Gerçekten böyle bir talebiniz var ise ebatları belirtin fiyatlandırayım sizin için.
Pizza kutuları ADET bazında satılıyor ebadına göre değişmekle birlikte fiyatlar 1 TL'nin altında ki bu da EURO ile düşünüldüğünde
1 TL bile desek 0,30 Cent Euro ya denk gelecektir. (Ki gelmeyecek)
Fiyatlar ile ilgili daha fazla detay veremem, ancak ebatları ve talep edilecek adetleri belirtirseniz net fiyatlandırma yapar ve size bildiririm.
Sipariş alırsanız buradan hazırlar ve gönderimini sağlarım.
Örneğin belirttiğiniz ebatlardaki kolinin hurdası değil SIFIRI o fiyatlara temin edilebilir.
Baskılı baskısız ile ilgili ise şunu söyleyebilirim. Firmaya özel ürün her zaman satış fiyatını ve müşteri talebini arttırır, ancak stok yapıp herkese satayım denildiğinde tabii ki baskısız daha mantıklı olabilir. Ancak onun için de çözümlerimiz mevcut.
Kısaca konuyu netleştiren (Ebat, adet, beyaz mı sarı mı v.s.) detayları ilettikten sonra fiyatlamasını yapabilir. Talep geldiğinde ise 3 gün içinde de sevk edebiliyoruz.
Tablo Uzmanından Alınır!
H
Yeni Üye52 yazı
Eger pizzacilara tedarik dusunuyorsaniz, yaninda köpük kaplari da dusunebilirsiniz,
Londra'daki fish&chips kaplari gibi, bence orada da yuksek sirkulasyonu vardir.
Bunun yaninda cop poseti gibi standart urunler olabilir. Bunlarin hepsini Turkiye'den kaliteli olarak bulabilirsiniz.
Bu urunler hem yekun meblag tutmaz, hemde Avrupa'da sirkulasyonu yuksek urunler.
Londra'daki fish&chips kaplari gibi, bence orada da yuksek sirkulasyonu vardir.
Bunun yaninda cop poseti gibi standart urunler olabilir. Bunlarin hepsini Turkiye'den kaliteli olarak bulabilirsiniz.
Bu urunler hem yekun meblag tutmaz, hemde Avrupa'da sirkulasyonu yuksek urunler.
O
Yeni Üye53 yazı
Yazıyı gönderen - Domainbrokers hani turkiyede bildigimiz koliler var ya bakkallarda marketlerde coplere atilan bazende geri donusum diye hurdacilarin topladigi koliler burada oda parayla ve guzel parayla 40*55*80 olculerinde 1 karton kutu turk parasiyla 5 tl civarinda bu olculerde karton kutu bize turkiyeden kaca mal olur acaba bunu arastiriyorum insallah cevaplarini bulurum... bilen arkadaslar varsa paylasimlarini bekliyorum |
Dün 15.000 adet karton koli aldım. 480*200*240 ölçülerinde 5 kat .. 0,33 usd ye ihraç kayıtlı ve Gaziantep teslim fiyat...
K
Yeni Üye5 yazı
Yazıyı gönderen - Domainbrokers tablom kardes turkiyedeki pizza kutularindan iste mini normal buyuk ve en buyuk sekilde uzerinde dukkanin adinin yazmasina marka yazmasina gerek yok burada neredeyse % 90 inin kutusunda sadece pizza yaziyor tamam :)) 1 ton pizza kutusunda kac kutu cikar tahminen yada bunun satis alis sekli nasildir yani ton olarak mi alinir yoksa adet olarak mi alinir burada ciddi anlamda talep var buna ama turkiyeden buraya getirdikten sonra para birakir mi isin asil onemli kismi orasi pizza kutusunun yaninda hani turkiyede bildigimiz koliler var ya bakkallarda marketlerde coplere atilan bazende geri donusum diye hurdacilarin topladigi koliler burada oda parayla ve guzel parayla 40*55*80 olculerinde 1 karton kutu turk parasiyla 5 tl civarinda bu olculerde karton kutu bize turkiyeden kaca mal olur acaba bunu arastiriyorum insallah cevaplarini bulurum... bilen arkadaslar varsa paylasimlarini bekliyorum |
Bilgilerini gonderirsen irtibata geçebiliriz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz