Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Selamlar

BaşlatanExxTarih22/08/2015 02:30:41Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
selamlar ben Fransa'da yaşıyorum Türkiye'den endüstriyel halıyıkama makinası almayı düşünüyorum bunun gümrük vergisi ve masrafları hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Türkiye

Yerleşim Fransa / MulhouseMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye567 yazı
Exx Fransa'da yaşıyorsun ve Türkiye'deki insanlardan Fransa'ya gidecek malın vergilerini soruyorsun. Her ülkenin vergileri farklı. Fransa'da bir gümrükçü veya muhasebeciye sor. Mantık diyorki; Fransa AB ülkesi ve AB ile gümrük anlaşmamız olduğuna göre sadece KDV vermen gerekiyor. Ama en doğru bilgiyi bulunduğun ülkende bir gümrük müşavirlik firmasından alabilirsiniz. Hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Üye170 yazı
Slm hali yikama isi yapiyorum . sana tavsiyem misyon makina; hayıkama mskina ve imaj makina ile gorus sana bilgi verirler. Muşterilerine sor. bilinmedik kisilerden alma yanarsin.

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
Üye150 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Exx
selamlar ben Fransa'da yaşıyorum Türkiye'den endüstriyel halıyıkama makinası almayı düşünüyorum bunun gümrük vergisi ve masrafları hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Sadece Nakliye ödersin.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Üye567 yazı
Nasıl sadece nakliye ödeyecek. KDV'yi kim ödeyecek? Avrupa'da hangi ülkeye giderse gitsin başka vergi alırlarmı bilmem ama KDV'yi kesin alırlar.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?