Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tel Örgü İmalatı, Satış Ve Uygulaması

BaşlatanhbTarih20/08/2015 13:04:37Yorum3

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar,

İnşaat Mühendisi bir arkadaşımla muğla ilinde tel örgü imalatı satış ve uygulaması yapmak istiyoruz, bunun için koyabileceğimiz sermaye en fazla 100.000 tl.
bu iş alanı ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını istiyorum. yani kaç para bütçe lazım, ne kadar iş yeri lazım, iş yeri nerede olmalı uygulamada ne gibi sıkıntılar var, satış aşamasında nasıl maksimuma ulaşacağım, hangi marka makinalar benim işimi en iyi görür?
bu iş için en karlı uygulama alanları nelerdir? türünden her türlü bilgiye ihtiyacım var..

bilgi paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Saygıdeğer HB Arkadaşım,

Öncelikle yeni kuracağınız işte üstün başarılar dilerim.

Ancak kendi belirttiğin gibi 5 yıldır bu işi yapan bir firmada çalışıyorsun,ondan sonra da bize soruyorsun ne kadar bütçe lazım,ne sıkıntıları var,bunun uygulama alanları nelerdir diye?

Çok özür dilerim ancak bu gibi soruları olan kişilere cevap verecek yegane insan sen iken senin bu soruları sorman biraz garibime gitti.

5 yıldır orada neler yaptıklarını hangi sektöre kimlere sattıklarını,hurdalarını firelerini üretim süreçlerini ve pazarlama faaliyetlerini adın gibi ezberlemiş tüm standart maliyet adımlarına kadar hesaplamış olman lazımdı.

Kolay gelsin,başarılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im

amaç fikir teatisinde bulunmak eksik yan bırakmamak.. sadece kendi tarafımdan bakmamak.. bir holdingde çalışırken 100 m2 atölye kuruluşu hakkında net bilgi sahibi olamıyor insan..
yine de eksik olma..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur