normalde bir iş sahibiyim zaten gelirim kötü değil.
ama uzun zamandır işim gereği çokca araç kiralıyorum heryerden herkesten kiralıyorum denebilir. bu alandada biçok olayan şahit olup tecrübe sahibi oldum.
rent a car açıcam demiyorum dikkatli olun :)
egede yaşıyorum ve iyi gidiyo araç kiralama bazen çok kiralamacı tanımama rağmen araç bulamıyorum desem yeridir.
şimdi benim fikrim şu.
çevreye el ilanı int sitesi. int. ilanı şeklinde kaskolu araçlarınız kiraya verilir şeklinde haberler yayıcam ve şahsi arabasını kiralamak isteyen insanlara ulaşıcam. bunlarla anlaşıcam araçlarını %50 ortak olcak şekilde müsait olduğunda kiraye vericem.
yine çevrede araç kiralanır şeklindede piyasa oluşturacağım.
herhangi bir dükkan vs olmicak çevrem çok geniş. bi gsp cihazı bikaçtanede verici satın alıcam kiraya verdiğim araca takıcam. genelde memur kesimine araç kiralıcam.(sigortasız ve öğrenciye vermicem)
bunu daha önce birkaç kez yaptım. tanıdığım bikaç kişiden alıp isteyenlere verdim komisyonda aldım.
sıkıntım şu
mali denetim açısından sorun yaşarmıyım. yani maliye vs binermi tepeme. polisle sorunum olurmu. en nihayetinde el altından yapıcam bu işi. yada bunu resmi bi klıfa uydurabilirmiyim.
*kiraya vereccek insan bulamazsın veya kiraya alacak insan bulamasın gibi şeyler söylemezseniz sevinrim bunlarda problem yok çevrem iyidir arabasını verecekte çok araba alacakta çok.
*kiraya alacaklara trafik cezası vs için senet imzalatsam sorun olurmu vs. nasıl olur bu iş daha nasıl yapılabilir yardımcı olursanız sevinrim.
Azimmm...