Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Otomat Makinesi Arıyorum

BaşlatanERK4NTarih05/09/2008 02:34:11Yorum70

İlk mesaj
Üye276 yazı
içecek ve şeker otomatları dışında bozuk para ile çalışan kalitesi bazında fiyatı uygun olan yeni yada kullanılmış çeşitli otomat makineleri arıyorum
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
70 yorum
Yeni Üye20 yazı
7 adet çalışır durumda 2. el kepçe oyuncak makinesi tek tek ya da toptan satılıktır. Fiat çalışır durumdaki her makine için 750 tl dir. İzmir ve civarından makineleri görmek için adres tarifi yapılır. Bu işe yeni başlamayı düşünenler için maliyet açısından mantıklı bir çözüm öneriyorum. Tel 0 530 5605139 e-mail ayfanotomat@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
elimde çok kaliteli 4 adet beaver marka kanada imalatı 25 kuruşla çalışan sakız otomatı var 9mm sdakız verir makinalar çok temizdir ayrıca bu makinaları alan arkadaşa 2 adet 10 kuruşla çalışan spiralli sakız otomatı hediye ediyorum ciddi arkadaşlarla telefonla irtibata geçelim lütdfen 05454588091

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı

Kalabalık bekleme noktalarına çok az yer kapladığı için cüzzi bir kira ücreti karşılığında ya da kira ödemeksizin hizmet için konulan Para ödeme mekanizmalı kahve otomatları yüksek kar marjlarıyla çok kısa zamanda kendini amorti etmektedir.En güzelide bu sistemde ayrıca personele gerek kalmamaktadır.

Kahve otomatlarının maliyeti 300 eurodan başlamaktadır.Tam otomatik kahve otomatlarıyla bu rakam 1500 euro ile 4000 euro arasında başlangıç sermayesi gerektirmektedir.

Bayinin bu işten rantable para kazanabilmesi için 300 euroluk küçük makinelerden en az 50
adet,büyük para ödeme mekanizmalı tam otomatik nescafe otomalarından ise en az 10 adet alarak bu işe başlaması tavsiye edilir.Bu yatırımı yapan firma ve şahıslardan bu sene için franchise,eğitim ve marka kullanım bedeli olarak ücret talep etmemekteyiz.

Letta Kahve Otomatı İşletmeciliği

http://www.kahveotomati.com
info@kahveotomati.com
0212 332 23 24
0554 790 10 30

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye49 yazı

Garantili makinalar

sıfır iki gözlü üc gözlü garantili 50 kurus ile calısan sekerleme otomatları

0212 282 93 40

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye92 yazı
mrb
cınden urun ıthalatı yapan bı fırma sahıbyım dılersenız bulucagınız makınayı gumrukleye bılır ıstersenız kendı fırmalarımızın makınlarını sunabılırz
pet matık
kahve soguk ıcecek otomatları
seker ve oyuncak otomattı tedarıgı yapablırım
fatih@storeofchina.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
2.EL VENEZİA OTOMAT ARIYORUM İLGİLENENLER 05425431978 NO'LU TELEFONU ARAYABİLİR.TERCİH İZMİR CİVARI OLMASIDIR.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye1 yazı
depomdaki 2,el kahve otomatlarını satıyorum fiyatlar çok cazip makinalar çalışır ve temiz durumdadır her türlü teknik destek verilebilir
mesev

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye163 yazı
elimizde 3 boyutlu slayt makinesi mevcut 3 adet var ilgilenirseniz görüşelim 0236 312 39 90
www.bayibilgilendirme.tr.gg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Uygun yollu bir Kahve otomatı satın alıp,bu işe girmek istiyorsanız.Elimizdeki Lavazza Türkiyenin kullandığı Garantili temiz ikinci el Saeco PHILLIPS kahve otomat makineleri,Nescafenin kullandığı Necta Zanussi markasının makineleri ya da İspanydan ithal Sıfır ambalajında para iade sistemli Jofemar Kahve otomatları için iddialı fiyatlarımıza bakmanızda fayda var
LETTA KAHVE
www.kahveotomati.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye13 yazı
1 tl ye çalışan sıfır sakız otomatları inanılmaz fiyata 200tl--ayda 1 makine ile 3000 tl ciro 5468488878

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf