Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Otomat Makinesi Arıyorum

BaşlatanERK4NTarih05/09/2008 02:34:11Yorum70

İlk mesaj
Üye276 yazı
içecek ve şeker otomatları dışında bozuk para ile çalışan kalitesi bazında fiyatı uygun olan yeni yada kullanılmış çeşitli otomat makineleri arıyorum
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
70 yorum
Yeni Üye62 yazı
merhabalar ben oto süpürge otomatı işletiyorum belki türkiyede bunu üreten şirketlerden sonra özel olarak işleten benimdir çünkü kimsede duymadım şubat ortasında yüzdelikle anlaşttığım istasyona koyduğum otomat istasyonun orta yoğunlukta ve o kadar yağmurlu gün geçmesine rağmen ve insanların ön yargılarına rağmen 50 güne yakın bir zamanda 400 tl nin üzerinde para topladı bu makinayı space adlı arkadaş üretip satıyor ilanında makinanın özellikleride mevcut ordan inceleyebilirsin benim makina tekstil kentin ordaki petrol ofisinde çalışıyor gidip ordada makinayı görüp inceleyebilirsin bence bu iş fazla yaygınlaşmadan deneyin eminim aklınıza yatacak zaten havalar ısındıkça makinanın karının artıcağını düşünüyorum. hoşçakalın
AYD

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye2981 yazı
Yukarıda ki yazıları okuyunca, aklıma gençlik yıllarında yaptığımız bir muzip oyun geldi aklıma. Bir arkadaşımız, yoğurt imalatı yapıyordu. Biz kahveden bir kaç arkadaş bir güzargah üzerindeki bakkallara sırayla giriyor, ve tek tek , soruyorduk , X marka yoğurt varmı , cevap yok. sağ ol deyip çıkıyoruz. 15 dakika sonra diğer arkadaş, aynı numarayı yapıyor, X marka yoğurt, varmı? Cevap yok. Bu o gün zaman aralıkları ile tekrarlanıyor. Hatta bazı küçük çocukların eline para verip gönderiyoruz. Ve marka ürün, dükkan sahibinin kafasına yer ediyor , 2 gün sonra X marka yoğurt satan araba kapısında , ve biri ben X yoğurtlarının Dağıtımını yapıyorum. Dediğinde zavallı mecburen bu 'çok aranan ' yoğurdu alıyor. Ve o arkadaşın müşteri portföyüne dahil oluyordu. Nedense yukarıdakine benzer yazılar, bazen bana bu gençlik numarasını hatırlatıyor.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı

arkadaşlar elimde ıvc nin 4 tenesi sıfır kutusunda 4 tenesi temiz az kullanılmış 2 gözlü makinelerinden 8 tane var ilgilenen arkadaşlara tanesi 225 tl den veriyorum

m_demir1984@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul KartalMeslek Ö?renci
Yeni Üye38 yazı
Erkan bey bende ikinci el ancak çok az kullanılmış,bozuk para ile çalışan yiyecek içecek otomatları var.İlgilenirsen email adresini bildir gereken bilgileri göndereyim.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Yöneticilik
Yeni Üye9 yazı
2.el 4 ay kullanılmış maxi büfe 6 raf ( 32 çeşit snack + 4 çeşit cips+ 8 çeşit kutu içecek ) 4.000 TL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Müzik
Yeni Üye13 yazı
GEMİCİ BANA GÖNDEREBİLİRMİSİN OTOMAT BİLGİLERİNİ musaormeci32@hotmail.com yada beni çaldırırsanız ararım 0544 544 20 54 hayırlı işler haber bekliyorum

Musa Örmeci

Yerleşim Türkiye / Antalya
Yeni Üye13 yazı
sakal senle de iritibata geçelim
Musa Örmeci

Yerleşim Türkiye / Antalya
Yeni Üye33 yazı
merhabalar
kahve-şeker otomatları ile ilgileniyorum
istanbul içinde teknik bilgi ve destek de verebilirim
saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye33 yazı
merhabalar delgado
otomatlardan kurulu olan var mı
saygılar

Yeni Üye33 yazı
merhabalar ardairem
2.el kahve otomatları ile ilgili bilgileri atabilirmisiniz
ilhantria@hotmail.com

Üye152 yazı
sıcak soğuk...vs otomatlardan kazanamayan veya bu işe girdiğine pişman olan varmı? Bu işin püf noktaları nelerdir..Acıkca ve samimice yazacak varsa çok memnun olurum...saolun
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye12 yazı
Burdaki yazılardan anlaşıldıgı kadarıyla bu şeker olsun oyuncak olsun snack olsun otomat işi göründüğü gibi karlı bir iş degil. Herkes elindekini devretmeye calısıyor!! En sinir oldugumsa kimsesiz cocukları koruma derneginin logosuyla satıs yapılan sakız seker otomatları! inşallah yanılıyorumdur ama o paraların ki kazanılıyorsa o para kac kurusu gidiyor bu kuruma ben hic iyimser degilim! Yine milletin duygularıyla oynuyorlar

Yerleşim Cayman Adalary / Grand CaymanMeslek Turizm
Yeni Üye14 yazı
Arkadaşlar Merhaba..
Ben Ankarada çay,kahve ve snack otomat işi yapıyorum. Elimde Satılık 5 adet Necta venezia (İnstant çaylı) 1 adet,Spazio ,Çay kahve otomatı var,İlgilenen varsa berkant@csotomat.com veya 0532 6420068 den ulaşabilirsiniz.Neden sattığımı merak edenlere cevap vereyim bizde 60 kadar otomat var yetişemiyoruz nakite çevirip panelvan araca ihtiyacım var.Bu iş karlımı,ne zaman amorti eder gibi sorular sormayın..karlı amorti etmez bi tarlanız var her sene ekip biçmiyorsunuz,bi kere ekiyorsunuz hep biçiyorsunuz.Hele tarla sulak ve verimi ise.......anlatabildimmi bilmem .
www.csotomat.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye33 yazı
csotomat merhabalar
fotoğraf ve fiyat alabilirmiyim
tşk

Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - www.csotomat.com
Arkadaşlar Merhaba..
Ben Ankarada çay,kahve ve snack otomat işi yapıyorum. Elimde Satılık 5 adet Necta venezia (İnstant çaylı) 1 adet,Spazio ,Çay kahve otomatı var,İlgilenen varsa berkant@csotomat.com veya 0532 6420068 den ulaşabilirsiniz.Neden sattığımı merak edenlere cevap vereyim bizde 60 kadar otomat var yetişemiyoruz nakite çevirip panelvan araca ihtiyacım var.Bu iş karlımı,ne zaman amorti eder gibi sorular sormayın..karlı amorti etmez bi tarlanız var her sene ekip biçmiyorsunuz,bi kere ekiyorsunuz hep biçiyorsunuz.Hele tarla sulak ve verimi ise.......anlatabildimmi bilmem .
2 adet venezia instant kaldı diğerleri satıldı
www.csotomat.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye19 yazı
Merhaba Arkadaşlar. İkinci el otomat arayanlara yardımcı olabilirim. Netarz otomat aradığınızı biliyorsanız işimiz daha kolay.... Çaylı Çekirdek kahveli gold kahveli..... snack ürün.
adigeemre.......
bana ulaşırsan yardımcı olurum...
Gemici.......
Bana otomatların marka ve modelleri ve de senin elinde olan otomatların senin çektiğin iç ve dış görünüm fotolarını yollarsan sevinirim....
Sakal........
Mail atarsan elindeki otomatın senin çektiğin fotolarını gönderirsen sevinirim. konuşalım...

birgul_bilge@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye286 yazı
italyanlar pizza otomati yapti bizimde artik döner otomati yapma zamanimiz geldide geciyor.Insallah genc girisimcilerimiz bir an önce gelistirirde bizde avrupayi ele aliriz.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye19 yazı
İkinci el Kahve Otomatı 2500---4000 arası
snack otomatı...5000---6000 arası

Yedek parçası çok kolay buluna bilecek az kullanılmış temiz otomatlar arayanlara yardımcı olabilirim....
birgul_bilge@hotmail.com
0542 304 60 14

Yeni Üye19 yazı
ARKADAŞLAR
İkinci el Kahve Otomatı 2500---4000 arası
snack otomatı...5000---6000 arası para mekanızması dahil.....

Yedek parçası çok kolay buluna bilecek az kullanılmış temiz otomatlar arayanlara yardımcı olabilirim....
birgul_bilge@hotmail.com
0542 304 60 14

Yeni Üye22 yazı
ELEKTRAL A.S. ISO 9001: 2008 Belgeli ÜRETİCİDEN SATIŞ OTOMATLARI SATIŞI

- Maxi-Büfe 44 Seçimli Snack Otomatı
- Toplam 354 Ürün Depolama imkanı
(Soğuk İçecek ve Paketlenmiş Gıda Ürünleri)
- Maxi-Can Soğuk İçecek Otomatları
- Isıtıcılı Unlu Mamul Otomatları
- Mini Büfe Spiralli Satış Otomatları
- Elektronik Hijyen Otomatları
- Mekanik Kondom ve Ped Otomatları
ve isteğe özel Otomat Üretimleri

GERÇEK BİR FABRİKADAN
2 YIL GARANTI
10 YIL PARCA TEMIN VE SERVIS OLANAGI
GÜVENCESİ İLE!..
www.elektral.com.tr
Dr. Erdem DINCSOY elo.muh.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
merhabalar arkadaslar bende brio 250 lik necta demleme çaylı sıcak otomat makinesi bulunmaktadır. şu anda makine cerrahpaşa hastanesi nöroloji polikliniğinde calısır durumdadır.ihtiyactan ötürü satılktır ilgilenenlere duyurulur fiyatı 1900 euro dur makıne temız ve yerı ıle dılersenız verebılırım ırtıbat no: 533 292 21 87 isteyenlere para üstü veren mekanızma ile bırlıkte verebılırım 2100 euro dur pazarlıksız. makıne gercekten tertemızdır..mahçup etmez.
volkanfasıl

Yeni Üye19 yazı
Merhaba arkadaşlar..Otomat sektöründe yer almak oldukça riskli..Fakat bir o kadarda kazançlı..Bu kazancı kendi otomatınızı imal ederek pekiştirmek istermisiniz? Benim üzerinde çalıştığım otomat benzinliklerdeki vakumlu süpürge otomatları...Dakika ayarlı , paramekanizmalı,. Amacım makine değil düzeneği satmak..İlgilenen arkadaşlar bana huseyin.surel@hotmail.com adresimden ulaşabilirler...Ben tüm mekanızmayı tedarik edeceğim işlemesi sizin...Montajını köşenizdeki elektrikçiye dahi yaptırabilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye22 yazı

Snack Otomatları kusursuz çalışması ile tüm dünyada yüz yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Günlük ihtiyaçlara cevap veriyor olması satış otomatından elden ettiğiniz gelirin süreklilik arzetmesini sağlar, ileriye dönük projeksiyonlar oluşturabilirsiniz.
2 ayda modası geçmez. Satacağınız ürünler zaten bilinen Paketlenmiş Hijyenik Üretim ve Kalite Koşullarına sahip bilinir ürünlerdir. Üretici firmalar bu ürünlerin tanıtımı için her ay milyonlarca dolar harcamaktadır. Tek yapmanız gereken doğru satış noktalarında Maxi-Büfe Satış Otomatımızı yerleştirmek ve düzenli olarak işletmektir. Su, Meyva Suyu, Meşrubat, Süt, Soğuk Sandviç vb. soğuk içecekler ile onlarca farklı Paketlenmiş gıda ürününü (çikolata, biskuvi, cips vb. ) toplam 44 Çeşit, 354 adet Ürün!.. servis edin.
www.elektral.com.tr
elektral@elektral.com.tr
Dr. Erdem DINCSOY elo.muh.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
slm bende otomatlar var satmayı düşünüyorum.
:)

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Merhaba

İstanbulda yaşamaktayım . Snack ve sıcak içecek otomatlarım var. Bu otomatları satmaktan ziyade doğru noktalara kurulum yapmak istiyorum. Bu sektörde yer seçimi çok önemli. Doğru yerde, doğru makina ile kazanmak mümkün. Eğer makinalarım için uygun yeri olan varsa ( örnek: hastaneler,okullar,poliklinikler,sürücü kursları,dershaneler v.b) lütfen buradan irtibata geçelim. Cironun yüksek olması durumunda kurulum yaptığım yere kira yada ciro ortaklığı mümkündür. İlgilenize teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERK4N
içecek ve şeker otomatları dışında bozuk para ile çalışan kalitesi bazında fiyatı uygun olan yeni yada kullanılmış çeşitli otomat makineleri arıyorum

elimde kendi ithalim olan 4 adet ikinci el, 2 adet sıfır
oyncak kapsullu otomat ve zıplayan top otomatı vardır.
ilgilenirsen 0532 512 02 33 iyi gunler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf