otomat makinesi varda satan firmaların şartları ilginç . gelirden payda istiyorlar hemde yüzde 25 e kadar makineleri almanyadan amerikadan getiriyorlar , ülkerin otomat makinesi alman malıymış . bende aslında komisyon vermemek için yurtdışından getirmeyi düşünüyorum. ayrıca komisyonun dışında otomat ürünlerini sadece kendilerinden alınmasını istiyorlar. bu şartlar gerçekten çok ağır.
selam arkadaslar ,ben avrupa da ikinci el tasitlar alim satimiyla ilgileniyorum.bu güne kadar,otomat makinalarinin alim satimiyla ilgilenmedim ancak ikinci el otomat makinelerinin türkiye ye girisinde bir sorun yok ise yada,gümrüge ragmen kurtariyorsa bu isle ilgilenen arkadaslara tir dolusu temin ederim.daha fazla yada daha az detay görüsebiliriz.gümrük müsaviri arkadasim var ben sorayim sizde arastirin buradan yada msn den görüselim.calismalarinizda basarilar.
teşekkürler okan bey gümrük konusunu bende bilmiyorum öğrenirseniz çok iyi olur türkiyedeki otomat firmalarının fiyatları ve şartları çok ağır olduğundan yurtdışından getirmek iyi olur diye düşünüyorum. eğer şartlar uygun olursa sizin vasıtanızla ilk başta birkaç adet otomat hemen alabilirim .
pazartesi den itibaren bir kacgün icinde sorar ögrenirim.transport ve gümrüge ragmen degecekse temin etmek sorun degil bulabilme sorunumuz yok,ne tip hangi marka detayi ilk arastirmadan sonra bakariz beraber. basarilar.
arkadaslar ben jetonla calisan her turlu oyun makinasi ve otomat ithalati ve satisi yapiyorum.. makinayi sattiktan sonra benden urun almaniz yada kardan pay vermeniz soz konusu degil. Kardan payi ,urunu isleteceginiz yeri siz gosterirseniz ve bizde ucretsiz makina kurulumu yaparsak aliyoruz ... bunun icinde isleteceginiz yerin islek biryer olmasina dikkat ediyoruz. istediginiz urunu belirtin getirip size teslim ederim. web sitemi inceleyin. www.tayoyundunyasi.com yada www.ruha.com.tr.. Ikinci el otomatta gumruk sorunu var bilginiz olsun.. fatos
Erkan arkadas,ben elbetteki ticareti ve para kazanmayi severim,ama sana tavsiyem önce tay arkadasin önerisini dikkate al ve incele,ne de olsa yeni, servis bakim imkani var.arkadasin teklifini degerlendirdikten sonra hesabina uymuyorsa bana yaz,kaldigimiz yerden devam edelim.ikinize de basarilar dilerim.
sayın tay ,ben şu an bozuk para ile çalışan otomat arıyorum. gıda ve küçük aksesuar satışı yapabilmek için uygun olabilecek otomatlarınız varmıydı, varsa beni otomatlarınızın özellikleri hakkında bilgilendirirseniz teşekkür ederim.duruma göre okan beyle kaldığımız yerden devam edeceğim. saygılar
sevgili ERKAN otomat makinalain ikinci ellerinin türkiyeye girisi ile ilgili olarak türkiyedeki gümrük müsaviri arkadasimla görüstüm.ikinci el makinalarin türkiyeye girisinde gümrük engeli var.yeni- kullanilmamis makinalarin girisinde bir sorun görünmüyor,ama bu durumda yeni makinalar icin türkiyedeki fiyatlar sana cazip gelebilir onu bir arastir. yine de buradan bakilmasi gerekirse ben yeni makina fiyatlarina da senin icin bakarim.hoscakal.
merhabalar okan bey gümrük engeli türkiyeden dolayımı yoksa yurtdışında bulunduğunuz ülkeden mi kaynaklanıyor , başka ülke üzerinden getirmek mümkün olabilir mi mesela yunanistan? türkiyeye ait engel varsa 2.el den vazgeçeceğim. o zaman sizin söylediğiniz gibi türkiyedeki otomatlara bakmak lazım. türkiyedeki otomatları incelemeye devam ediceğim.0 makineyi uygun şartlarda türkiyede bulamazsam sizden rica edeceğim not: sıfır makine çin malıda olabilir. saygılar
selam,hayir dis ülkelerden kaynaklanan bir sorun yok,türkiye girisinde türkiyeden kaynaklanan bir gümrükleme durumu var.gelismeleri yazarsiniz bende yapabilecegim bir sey varsa yardimci olmaya calisirim.hoscakal,basarilar.
merhaba erkan bey eğer düşünürseniz elimde madeni para ile çalışan boy kilo yağ tansiyon ölçen ve yine madeni para ile çalışan oyuncak yakalama kepçesi vardır.
Ben de İzmirde ikamet ediyorum. Oyuncak otomatları işletmeciliği yapıyorum. İzmirde mevcut otomat makinelerini, kepçe, mekanik, şeker-sakız otomatları her türlü otomatı ikinci el olarak alabilirim. Bu sektörde yer alıp çıkmak isteyen arkadaşlar varsa bana mail atabilirler. ayfanotomat@gmail.com
Bir şeker ya da sakız otomatını şahsi olarak bir adet üertmek almaktan daha karlı olabilir bunun farkındamısınız. Çok da zor bir iş değil. Ben bu konuda bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Dükkanın önüne koymanın ticari bir engeli olduğunu da sanmıyorum. Belki en çok faaliyet alanınızda sakız satmak var mı diye bakarlar. Ne dersiniz ??
KARINCA OUTLET PARK , SAKIZ ŞEKER VE KEPÇE OYUN MAKİNALARI İMALATI VE KİRALAMA HİZMETİ VERMEKTE OLAN VENDİNG SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ BİR FİRMASIDIR. EĞER SİZDE SATIŞ SONRASI HİZMETİ OLAN GARANTİLİ BİR ÜRÜN ALMAK VE RİSKSSİZ SABİT GELİRLER ELDE ETMEK İSTİYORSANIZ BİZİ ARI**** BAŞLIYABİLİRSİNİZ. ÖZELLİKLE KEPÇE OYUNCAK MAKİNASI İLE AYDA MİNUMUM 1000ytl VE ÜSTÜ PARA KAZANABİLİR VE MAKİNE SAYISINI ARTTIRARAK KAZANCINIZI ÇOĞALTABİLİRSİNİZ. TAMAMI TÜRKÇE MENÜLÜ KOLAY AYAR YAPABİLECEĞİNİZ VE İÇİNE DEİŞİK OYUNCAKLAR KO**** CİRONUZU ARTTIRABİLECEĞİNİZ SON DERECE ŞIK LED IŞIKLANDIRMA TEKNOLOJİSİ İLE DONATILMIŞ KALİTELİ VE GARANTİLİ BİR ÜRÜNDÜR. TOPTAN ALIMLAR İÇİN İSKONTOMUZU SORUNUZ. CANLI MSN: seckini@hotmail.com www.karincaoutletpark.com 0212-523-65-16 0539-647-95-25 0543-679-89-92
Gezer vending hertürlü ticari oyun makinalarının imalatı,satış,kiralama,yedekparça,satış sonrası destek,operasyon destek, ve ikinci el makina satışları yapmakta dır. teknolojik ürünleri girişimcilerimizin beğenisine sunmayı ilke edinmiş bir firma olarak uygun fiyatı ve kalitesi ile yerli üretim makinalarımızı denemenizi tavsiye ederiz. Şişmeoyun parkı,3D görüntü otomatı,masaj koltugu,oyuncak otomatları,ikinci el otomatlar, kıddy rides,langırt,kepçe (oyuncak kapma makinası , çok fonksiyonlu insan vucut terazisi,hijyen otomatları ile hizmetinizdeyiz. Başka yerde aramanıza gerek yok... Bırakın Para Sizin İçin Çalışsın.....
Öğrendiğim kadarıyla yurt dışından 2. el otomat getirilemiyor. Arkadaşım konu hakkında detaylı araştırma yaptı. Mecbur sıfır getirtmeniz gerek. Ama gümrükten ayarlarım diyen varsa arkadaşımla görüşmenizi tavsiye ederim. Söylediği fiyatlar bedavadan biraz pahalı bence otomatlar için. Birde elinde 3 Damacana alabilen büyüklükte kahve otomatı satmak isteyen varsa fiyat konusunda bilgi verirse sevinirim...
OKANBARAY, merhaba, temin edebileceğiniz otomat makineleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.(SIFIR).yani en azından satın alabileceğiniz otomatın markasını söylerseniz, bende o konuda karar verir yada sizin bulma ihtimaliniz olabilecek bir marka sorabilirim. Bu arada hangi ülkedesiniz. iyi günler.....
sakız ve şeker otomatlarım var ilgisizlikten satıyorum .ikili ve dörtlü olmak üzere 4 adet mevcuttur çok temiz 1500 tl son fiyattır.pazarlıksız. mücahit .5394649831
iyi günler herkese, İsteyene, Sıcak içecek, Soğuk İçecek, Gıda Otomatları temin edilir. Tamamı bozuk paralı sistem. İsteyene para üstü veren sistemli, Büyük firmalara gidip otomat bedeli dışında ekstra masraflar ödemek yerine bir kere ödeyin hep kar edin. otomat sizin olsun. Sıcak içecek ürünleri de temin edilir... birgul_bilge@hotmail.com yada bu siteden ulaşabilirsiniz..
7 adet çalışır durumda 2. el kepçe oyuncak makinesi tek tek ya da toptan satılıktır. Fiat çalışır durumdaki her makine için 1100 tl dir. İzmir ve civarından makineleri görmek için adres tarifi yapılır. Makineler şu anda belirli noktalarda kurulu durumdadır.Bu işe yeni başlamayı düşünenler için maliyet açısından mantıklı bir çözüm öneriyorum. Tel 0 530 6039680 e-mail ayfanotomat@gmail.com
Fabrika içine kurulacak 2.el bisküvi otomatı arıyorum. Kar payı karşılığı ücretsiz kurulum tekliflerine de açığım. Yaklaşık 200 kişinin çalıştığı bir fabrikada hemen yemekhane önüne kurulacaktır. 2.el otomat ve ya ortaklık tekliflerinizi kuracağınız otomat özellikleri ile birlikte mail atarsanız sevinirim. e-mail : adigeakar@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz