Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lazer Makinası Ve Yedek Parçaların İthalatı

BaşlatanteforrTarih19/08/2015 08:02:19Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
Merhaba arkadaşlar siteyi 2-3 senedir takip ediyorum. 6 ay kadardır bir lazer firmasında çalışıyorum. Satış yapıp teknik destek veriyorum.
Lazer teknolojisi ülkemiz için hala yeni sayılabilecek bir sektör. Kendim çinden makine ve makinelerde kullanılan yedek parçaları (lens - expander - güç kaynağı vb.) ithal edip internet sitesi üzerinden pazarlamak istiyorum. gerçekten çok iyi kar marjı var lazer sektöründe. ve henüz türkiye de lazer işi yapan çok büyük firmalar yok. ve tam anlamıyla teknik destek verebilen sayılı firma var. bu pazar hakkında bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
Tüccar

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye41 yazı
Görüşlerini paylaşacak arkadaşları bekliyorum. Kimsenin lazer ile bilgisi yok mu ?
Tüccar

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
benim bilgim yok ama ilgim var bu sektöre, ne tür ürünler var ne tür ürünler alınır satılır bilgin varmı

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye422 yazı

ortaklık düşünürsen hertürlü destek veririm. ankara ostimdeyim.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye41 yazı
düşündüğünüz ortaklık nasıl bir iş modeli ? kafanızda ki sistemi yazarsanız olabilir. ankarada ne işle meşqulsunuz lazer sektöründe misiniz
Tüccar

Yeni Üye26 yazı
öncelikle lazer sektörü kendi içinde zaten ayrılıyor.. Co2 Lazer- Fiber Lazer- Galvo Lazer. Öncelikle hitap edeceğin Sektörü Belirlemen Gerekiyor. Ben imalat işi ile uğraşıyorum Cnc Router Lazer ve Plazma. Yok ben Hepsinin Yedek Parçasını Getirim Diyorsan Buda Büyük bir Maliyet . Konu ile ilgili olarak Bilgi almak İstersen Tel Numaram 0554 592 19 34 ten ulaşabilirsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye41 yazı
Kardeşim lazer 3 e değil . 2 ye ayrılır co2 lazer ve fiber lazer. işte bahsettiğim bu lazer işiyle ilgilenenler bile yaptıkları işten bihaber. galvo lazer değil kesim kafası yerine mercek kullanılmasıdır.
Tüccar

Yeni Üye89 yazı
Teforr; Kardesim Lazer makinalari 3 degil 2 ye ayrilir diye dusunuyorsan ne kadar az bildigin belli oluyor. Bu makinalar kendi aralarinda bile 1-2 dala ayrilir mesela Tuplerine, teknolojilerine, kafalarina, mercek sistemlerine gore bu degisir. Bunlarin disinda Fiberlerin bir kismi her urune(BIR COK URUNE DEMEK DAHA DOGRU OLUR SANIRIM) uygulama yaparken diger bir kismi metal, ahsap, ve eloksalli metallere ve turevleriyle sinirlidir. Bunlarin icine Kristalle calisan galvo kafali lazerleri hic bahsetmiyorum bile....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye41 yazı
Coban78 kardeşim biliyoruz bunları bir trilyon cirom vardı benim çalıştığım şirkette tüpüne göre kesim sistemine göre nerden baktığına göre 3 e de 5 e de ayrılır lazer. hangi kategoride toplayacaksan ona göre ayrılma şekli vardır. sen gidipte fiber co2 ve galvo dersen olmaz. fiber ve co2 tüptür. galvo markalama kafasıdır. ben burda birlikte birşeyler yapabilirmiyiz anlamında yazdım herkes muhalefet olmuş olanlarda bilse bari.
Tüccar

Üye109 yazı
Teknik konu.
Konuyu bilenler yazmiş zaten. Bize okumak duşer.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
lazer en iyi kot imalatında yıkamasında kullanıyyorum ama bir makşna 150 bin lira gibi bir fiyatı oldugundan kuramıyoruz yoksa cok iyi parası var
lkmnynkc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
hali hazırda co2 lazer ve cnc router üretimi yapmaktayız.
150x300 150W co2 lazer fiyat :12.000 USD+KDV (STOKTAN TESLİM)
90X130 100W co2 lazer fiyat :5.000 USD+KDV (STOKTAN TESLİM)
40X40 40W co2 lazer fiyat:2.000 usd +KDV (6-8 HAFTA TESLİM)
1500X3000 CNC ROUTER Fiyat:15.000 usd +kdv (6-8 HAFTA TESLİM)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sanayici
Yeni Üye84 yazı
gümrükleilgili her türlü işleminiz için bana ulaşabilirsiz.gümrük müşavirliği firmasıyız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama