Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kuruyemiş Sevkiyat Ve Pazarlama

BaşlatankamkorsTarih13/08/2015 23:10:39Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
herkese iyi akşamlar direk mevzuyu anlatarak başlayayım babam çiftçilikle uğraşıyor yaklaşık 2 ay sonra kuruyemiş hasadı var(hatay) bende ondan küçük bir parça alıp İstanbulda satmak istiyorum yüklemesi tamam nakliyesi tamam ama piyasa hakkında hiç bir bilgim yok hallederde mi satacam market market mi dolaşacam bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye167 yazı
öncelikle satacagınız ürüb nedir

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Üye567 yazı
Derdini anlatamamışsın. Tarlada hasadını alacağınız ürün nedir?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye7 yazı

pardon eksik bilgi verdiysem yer fıstığı hasadı var 2 ay sonra
Hatay-İstanbul yolu üzerinde de olabilir müşteri bulunabilirse

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?renci
Yeni Üye7 yazı
konu hakkında bilgisi olan yok mu acaba gerçekten bu benim için çok önemli

Üye567 yazı
Kamkors, bence bir miktar fıstık için hiç kendini yorma. Zaten sizde az miktarda olduğunu belirtmişsiniz. Uğraştığınıza değmez. Oradaki fiyatı ve İstanbul'daki fiyatı karşılaştır, birde getireceğin miktarı kafanda ölç biç uğraşmaya değmeyeceğini göreceksin. Nereye satacağını bile bilmiyorsun.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye49 yazı
hasat olunca çek fotoğraflarını koy ilanlarını mümkün olduğu kadar çok yere müşteriler çıkarsa toptan satarsın yoksa kapı kapı gezerek bilmediğin iş zor. dikkat et birde dolandırıcılara denk gelme.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
bir miktar derken 200-300 kilo değil tabi bu işe girişmek için elle tutulur bir şey olmalı biz direk tüccarlara satıyoruz ürünleri eğer becerebilirsem bu küçük iş bana ön ayak direk kendim satarak tüccarlara verdiğimiz daha iyi fiyatları satılır cevabın için teşekkürler erkantekin
fotoğraflarını nereye koymamı tavsiye edersin adres verebilirmisin saban25102

Yeni Üye14 yazı
Arkadaşlar Bursa da yaşıyorum ve Bursa dan Bayan ayakkabı, çocuk elbisesi, kumaş... Öncelikler bunlar ancak onun dışında da istediğiniz bir ürün olursa bana ulaşmanız yeterlidir.
05384540648
Bursa'dan istediğiniz her ürünü sağlayabilirim. Yeter ki isteyin. Türkiye'nin fabrikası Bursa da her şey mevcut.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
vodafone'nin bu konuda çok güzel bir uygulaması var.Çiftçi kulubü diye bence ona bak

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
teşekkürler araştırıyorum vodafone çiftçi kulübünü