Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sizce Bu Projeler İş Yapar Mı?

BaşlatanaltinzenTarih08/08/2015 14:06:43Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır bir internet sitesi açmak için araştırmalar yapıyorum ve bir kaç denemede yaptım. Amacım ek gelir elde etmek değil tamamen bu iş ile uğraşmak istiyorum. Yani sevdiğim bir iş ve benim asıl işim bu olmalı diye düşünüyorum. Ancak şu an ne tür bir iş ya da nasıl bir site açmam gerektiği konusunda pek emin değilim maalesef. Kafamda onlarca fikir var ama hangisini yapmam gerektiği konusunda karar veremiyorum. Daha önce e ticaret sitesi açmıştım ama e ticaret çok zor işin içine girince fark ettim. Hele ki her kategoride ürün satıyorsanız. Şu anda da altın piyasası ile ilgili bilgiler yayınladığım bir sitem var ama bu alanda da çok rakip var. kısacası şu an farklı bir iş yapmak istiyorum ve 5 6 bin tl kadar yatırım yapabilirim. Bir karar vermeden önce sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. akıl akıldan üstündür. Sizce nasıl bir site açmalıyım ya da ne tür siteler para kazandırıyor.
Benim aklımdaki projelerin bazılarını yazıyorum onları da değerlendirip fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1 - Kitap özetleri : kitapların özetleri ve okuyucu yorumlarının yayınlandığı bir site (ilerleyen dönemde kitap satış da yapılabilir)
2 - Film sitesi : filmler hakkında bilgi ve yine izleyici yorumları ve fragmanlar
3 - Sadece bir kategoride e ticaret (ama hangi kategoride burası çok önemli) benim düşündüğüm sadece bayan ayakkabı satışının yapıldığı bir site.
4 - Emlak haberleri. emlakkulisi.com tarzı bir site ama daha sade ve kullanışlı
5 - Mobil uygulamaların tanıtımının yapıldığı bir site. bunun için domain de hazır : kolay.mobi
Arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi yazabilir misiniz. bu kadar sermaye ile ne tür bir site açılmalı sizce. Hepinize teşekkür ederim şimdiden

Yerleşim Türkiye / AdaMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye44 yazı
aklın çok karışık. bu süreçte hangi işi yapıyor olursan ol inan başladığın hangi iş olursa olsun başarıya ulaşman zor.

Geçtiğin yollardan geçmiş ve halada geçmekte olan biri olarak sana Tecrübe **ı Kitabımı okumanı tavsiye ediyorum Link: http://www.emrahyuksel.com/kitap-tecrube-hirsizi-emrah-yuksel-ucretsiz-indir/

Allah yolunu açık etsin. Kitabı okuduktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın. Kitapta iletişim bilgilerim var sorun olursa yardımcı olurum.
Hala deniyorum. Sonunda olacak inşallah.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye405 yazı
1 - kitap özetleri : kitapların özetleri ve okuyucu yorumlarının yayınlandığı bir site (ilerleyen dönemde kitap satış da yapılabilir)

1-) CEVAP: Kitap özetleri ile ilgili site sana para kazandırmaz kitap satarsan para kazanabilirsin ama bence bir basım evinin sahibinin lafı bu demiştiki kitap baskı işi para getirseydi koç ve sabancı bu işe atılırdı diye bu fikrini eleyebilirsiniz. ( ama 2. el ucuz ders kitapları vs satan bir site açarsan ve yanına da ürün olarak taş plak vb ürün eklersen ilgi çekici olabilir.) insanlar kendi kitalarını satabilir sende ilan ücreti alarak para kazanısın. www.kitaprehberi.com iyi fikir bence özetlerinide yayınlarsın yanında.

2 - film sitesi : filmler hakkında bilgi ve yine izleyici yorumları ve fragmanlar

2-) CEVAP:Bu tarz bir site iyi para kazandırabilir reklamlardan yeni çıkan fragmanlardan ama daha önce den denemdiği için bu sektörde birileri başarılı işte o noktada iyi hazırlanmış bir sistem yapabilirsin.
Mesela Türkiyede fragman ve yasal film yayınlayan bir site yapabilirsin ama buda maliyet açısından uzak duruyor.

3 - sadece bir kategoride e ticaret (ama hangi kategoride burası çok önemli) benim düşündüğüm sadece bayan ayakkabı satışının yapıldığı bir site.

3-) CEVAP: BU FİKRİNE BAYILDIM. Benimde bir projem var bu konuda ve işin doğrusu kendime ortak arıyorum. www.hediyealmarehberi.com sitem reklam filmimde bu

www.youtube.com/watch?v=XNwNMiBOFqA

konuda sadece 1 kategoride ürün satmak en mantıklısıdır bu konunun üzerine git ama 5 bin tl yetersiz olabilir.

4 - emlak haberleri. emlakkulisi.com tarzı bir site ama daha sade ve kullanışlı

4-) CEVAP: BU fikirde çok güzel ama reklam giderleri vs hesaplamalısın yani e-ticaret sana hemen para getiren bir sektör değildir o yüzden beklemelisin.

5 - mobil uygulamaların tanıtımının yapıldığı bir site. bunun için domain de hazır : kolay.mobi

Bu fikirde güzel bana biri şu aklı verdi hangi işi seviyosan orada çalış hangi işi biliyosan onu yap bilmediğin iş paranın yanışı demek iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Üye129 yazı

arkadaşım bayanlar sadece ayakkabı almaz alırken ayakkabıya uygun bir kemer, aksesuar, olmadı ona uygun bir saat ya da kıyafetle tamamlar... yani ben ne zaman ayakkabı almak istesem mutlaka yanında onu tamamlayacak şeyler de alırım. ya da bir kıyafet almışımdır ayakkabı ihtiyacım olduğunda.

şimdi başka bir şey daha anlatacağım. diyelim ki mutfak malzemelerine yani yiyeceğe ihtiyacım var. semtte bulunan dükkanlarda bir kasap var. çok güzel köy tavuğu felan satıyor ayrıca yumurta... başka bir baharatçı var, o da en güzel baharatlar ve mesela biberi felan organik köy kurutması... daha neye ihtiyacım var, bakıyorum ekmek. ekmek için fırın var yakınlarda bir tane, o da gerçekten çok güzel ekmek pişiriyor... ama ben napyorum. bu ihtiyaçları tek tek teke gezerek toplamıyorum. daha basit de olsa, yumurtanın organiği olmasa da, biberin köyü olmasa da hepsini birarada bulabileceğim markete gidiyorum. kapı kapı gezmiyorum. herşeyi ordan tek kalemde alıp çıkıyorum.

şimdi yukarda anlattığımla bunu birleştirirsek asıl anlatmak istediğim, ayakkabı alırken de genekllikle onunla kombine ürünlerin satıldığı yerleri tercih ediyorum. kadınlar da genelde böyledir diye düşünüyorum. belki düşünülmesi gereken bir konudur, paylaşayım istedim.

mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Yeni Üye9 yazı
Zamandan yana sıkıntım olmaz diyorsan haber sektörüne gir 2 site kurdur. Daha sonra otur bilgisayar başına özgünleştirerek haber gir kısa zamanda güzel getirisi olur. Ama bu işte en önemlisi zaman çok fazla ilgi alaka gerekiyor.

Film işinde sabırlı olursan ilgilenirsen o da iş yapar.

Kitap sitesini açıkcası ülkemiz adına düşünemiyorum. Okur oranımız ortada ama hobi olarak yine birşeyler yapabilirsin.

Tek ürün üzerinden E-ticaret düşünürsen ilaç sektörlerine yönelmelisin bence. Burada görmüştüm birisi çamaşır yıkama topu için öyle bir sistem yapmıştı sonucu ne oldu bilmiyorum açıkcası.

Umarım sağlıklı ve düzenli bir adım atar helal kazançlar sağlarsınız.

Sağlıcakla.
Aşağıdaki cümle doğrudur.
Yukarıdaki cümle yanlıştır.

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - altinzen
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır bir internet sitesi açmak için araştırmalar yapıyorum ve bir kaç denemede yaptım. amacım ek gelir elde etmek değil tamamen bu iş ile uğraşmak istiyorum. yani sevdiğim bir iş ve benim asıl işim bu olmalı diye düşünüyorum. ancak şu an ne tür bir iş ya da nasıl bir site açmam gerektiği konusunda pek emin değilim maalesef. kafamda onlarca fikir var ama hangisini yapmam gerektiği konusunda karar veremiyorum. daha önce e ticaret sitesi açmıştım ama e ticaret çok zor işin içine girince farkettim hele ki her kategoride ürün satıyorsanız. şu anda da altın piyasası ile ilgili bilgiler yayınladığım bir sitem var ama bu alanda da çok rakip var. kısacası şu an farklı bir iş yapmak istiyorum ve 5 6 bin tl kadar yatırım yapabilirim. bir karar vermeden önce sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. akıl akıldan üstündür. sizce nasıl bir site açmalıyım ya da ne tür siteler para kazandırıyor.
benim aklımdaki projelerin bazılarını yazıyorum onlarıda değerlendirip fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1 - kitap özetleri : kitapların özetleri ve okuyucu yorumlarının yayınlandığı bir site (ilerleyen dönemde kitap satış da yapılabilir)
2 - film sitesi : filmler hakkında bilgi ve yine izleyici yorumları ve fragmanlar
3 - sadece bir kategoride e ticaret (ama hangi kategoride burası çok önemli) benim düşündüğüm sadece bayan ayakkabı satışının yapıldığı bir site.
5 - mobil uygulamaların tanıtımının yapıldığı bir site. bunun için domain de hazır : kolay.mobi
Arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi yazabilirmisiniz. bu kadar sermaye ile ne tür bir site açılmalı sizce. hepinize teşekkür ederim şimdiden

Acık konuşalım daha önce yapılanlardan farklı birşey yapmayacaksan hiçbiri tutmaz Sanal ortamda ziyaretci siteni neden tıklamalı ? bu soruyu sor kendine
Ben soruyorum soruyorum kendime farklı birşey bulamıyorum
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye127 yazı
Söylediklerinizin hiçbir özgün değil.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Sabahtan beri x marka otomobilin 2013 modelinin donanımlarına bakıyorum , birtürlü bulamadım . Millet hep kopyala yapıştır yapmıs sadece motor bilgileri var fakat sınıf ve donanım bilgileri yok , markanın sitesinde ise 2014 ve sonrası için donanım rehberi var . Mesela ilgini çekiyorsa araba / ve aksamları üzerine güzel bir site iş yapar tabi kopyala yapıştır yapmamak şartıyla .

Yerleşim Polonya / WarszawaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki bir kaç ay içerisinde bir site açacağım. Aslında şu anda da bir internet sitem var ancak beklentilerimin çok altında maalesef http://www.altinzen.com/ Bugün başka bir sektör dikkatimi çekti : organik oyuncak. İnternet üzerinden organik oyuncak satışı. Yani artık bu da bir seçenek benim için. Sizce nasıl olur yani bana yukarıda belirttiğim projelerden çok daha mantıklı gibi geliyor ama tabi yinede insanın kafasında bir ''acaba'' oluyor

Yerleşim Türkiye / AdaMeslek Ynternet
Yeni Üye31 yazı
Bence günümüzde hiç bitmeyecek olan tek sektör.TAMİRCİLİK.Çünkü var olan herşey bir gün bozulmaya muhtaçtır :)

buna insanı,arabayı herşeyi katarız.

insanı tamir edenlere doktor demişler ve şu an bu sektör inanılmaz ileride.(sağlık sektörü)

araba tamir sektörü de kesinlikle bitmeyecek bir iş.(araba sektörü)

bunun yanında ev tadilatı ve tamiri de aynı şekilde.(dekorasyon sektörü)

bence insan bir iş yapmayı düşünmeden önce kendini her yönden geliştirmeyi düşünmeli.

mesela boya yapmasını bilmeli,musluk değiştirmeli,aşçılık bilmeli vsvsvs.

yani para kazanmayı sürekli hale getirmek önemli.vsvsvs
vsvsvs.şarjım bitiyor.şimdilik bu kadar :)

denizliden dünyaya selamlar

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gyda
Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Varsova
Sabahtan beri x marka otomobilin 2013 modelinin donanımlarına bakıyorum , birtürlü bulamadım . Millet hep kopyala yapıştır yapmıs sadece motor bilgileri var fakat sınıf ve donanım bilgileri yok , markanın sitesinde ise 2014 ve sonrası için donanım rehberi var . Mesela ilgini çekiyorsa araba / ve aksamları üzerine güzel bir site iş yapar tabi kopyala yapıştır yapmamak şartıyla .

Çok güzel bir fikir bence. tanıtım ve ziyaretçi yorumlarının yayınlandığı bir site çok fazla ziyaretçi çeker diye düşünüyorum. google aramalarında da oto ile ilgili oldukça fazla arama yapılıyor. ancak ne yazık ki benim çok ilgi duyduğum bir sektör değil maalesef. ayrıca oto konusunda bilgili de değilim

Üye1714 yazı
Tutar ne internet sektöründe yapsan tutar. Önemli olan nasıl yapacağındır. Şuanda 10'un üzerinde internet sitesi olan bir şirketin ortağıyım. Genel anlamda söylemek gerekirse yatırdığın paranın karşılığını fazlasıyla alabiliyorsun.

Cevap: Sosyal medyanın aktif olmadığı yıllardan önceki yıllarda geçerli olabilir ve tutabilirdi. Mevcut siteler ve sosyal medyanın da etkisiyle biraz zor görünüyor. Beceriye ve çok okumaya takip etmeye bağlı tutabilir.

Bu konuda da sosyal medya faktörü ön plana çıkıyor. Youtube ve film fragmanlarını yayınlayan şirketlerin facebook sayfalarından sonra film izleme sitelerinin de çok rağbet görmesi ile bu iş biraz zor.

İçerik işinden yaşanan sıkıntılar e-ticarette biraz da olsa daha hafif. İçerik üretmek maliyetli. Reklam ucuz. Eticarette rekabet ve pahalı reklamlar ön plana çıkıyor. Sektördeki en büyük çarpıklık burada ortaya çıkıyor. Ürününe güveniyorsan ve yeterli reklam bütçen varsa eticaret konusunda birşeyler yapmanı tavsiye ederim. Ama bu içerik yayıncılığının da yanında yapılabilecek bir iş olabilir.

Emlak haberleri konusundan biraz uzak durmanı tavsiye ederim. Çünkü emlakkulisi.com kalitesiz bir site olmasına rağmen sadece piyasada tanınan birisi olmasından dolayı o reklamlara sahip bir site. Ayrıca şirketler içerik pazarlama yaparak zaten o sektörü baltaladılar. Çok normal bir durum aslında.

Mobil tanıtımların yapıldığı siteler zaten mevcut ve güçlü siteler. Bence bu da olmaz.

Bu kadar olumsuzluğun arından mutlaka söylemek isteyeceklerin olacaktır.

"Büyük düşün küçük oyna"

Not: Bunun için yazılıma bütçe ayırma, tasarıma bütçe ayırma. Sadece ve sadece içerik için bütçe ve zaman harca.

Sektörüne çok iyi karar ver. Büyük sitelere bakarak değil küçük sitelere bakarak bunu yap. Webmaster forumlarına girmeni ve oralardaki siteleri, kategorilerini, kazançlarını bir incele. Site de alabileceğin gibi fikir de edinebilirsin.

Çok basit ama iyi içerikli bir sitenin sana 10 bin lira kazandırabileceğini düşündüğün. Eğer gerçekten çok özgün bir siten yok ise, ciddi yazar kadrosuna sahip değilsen reklam almayı unutabilirsin. Adsense ve benzeri sitelerin kazançlarını göz ardı etmemelisin.

Bunun yanı sıra 4-5 bin lira bütçe ile news kayıtlı bir haber sitesi ile Anadolu Ajansı'na üye olup, tam zamanlı bir siteden de ciddi paralar kazanabilirsin.

Güncelleme: Altınzen sitesini satmayı düşünürsen alabilirim.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yemrec
Merhabalar,

Benimde aklım senin gibi çok karışıktı, şuan hala bir iş yerinde çalışmaktayım ve kendi işimi yapmak için gün sayıyorum.

5-6 TL bütçen çok kısıtlı bence önce bütçeni artırman lazım güzel bir web sitesi kurmak için 4.000 TL harcıyorsun zaten

geri kalan harcamaları söylemiyorum bile birde adwords var yani google reklamları var bu işin

https://www.yapbialisveris.com sitesini hazırlatıyorum bir yazılım firması ağzına yüzüne bulaştırdı sitenin halini girince görüyorsun.
şimdi 4.000TL verdim güzel bir site yapıyorum 1 ay açılacak ama daha başlangıc dükkan açılışı ürün alımı ( ben Stokdan Satacağım) dükkan kirası reklamlar vb. giderler çok fazla bütçeyi artır bence.

Merhaba
Sitenizde bir problem var galiba. Şu an site açılmıyor ve uyarı veriyor tarayıcı.

Üye405 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yemrec
Merhabalar,

Benimde aklım senin gibi çok karışıktı, şuan hala bir iş yerinde çalışmaktayım ve kendi işimi yapmak için gün sayıyorum.

5-6 TL bütçen çok kısıtlı bence önce bütçeni artırman lazım güzel bir web sitesi kurmak için 4.000 TL harcıyorsun zaten

geri kalan harcamaları söylemiyorum bile birde adwords var yani google reklamları var bu işin

https://www.yapbialisveris.com sitesini hazırlatıyorum bir yazılım firması ağzına yüzüne bulaştırdı sitenin halini girince görüyorsun.
şimdi 4.000TL verdim güzel bir site yapıyorum 1 ay açılacak ama daha başlangıc dükkan açılışı ürün alımı ( ben Stokdan Satacağım) dükkan kirası reklamlar vb. giderler çok fazla bütçeyi artır bence.

Merhaba
Sitenizde bir problem var galiba. Şu an site açılmıyor ve uyarı veriyor tarayıcı.

ssl sertifikanızın süresi geçmiş ondan bağlantıda sorun yaşıyorsunuz.

kontrolü bu siteden yapabilirsiniz.

http://www.sslsorgulama.com/index.php?host=www.yapbialisveris.com&sorgula=Sorgula

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - transfermatik
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yemrec
Merhabalar,

Merhaba

http://www.sslsorgulama.com/index.php?host=www.yapbialisveris.com&sorgula=Sorgula

Siteyi şuan başka birine yaptıyorum. Server değişecek ssl ve diğer düvenlik işlemleri yapılacak sitenin yapılmasını bekliyorum. şuan site açılıyor ama satış yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yemrec
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - transfermatik
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yemrec
Merhabalar,

Merhaba

Siteyi şuan başka birine yaptıyorum. Server değişecek ssl ve diğer düvenlik işlemleri yapılacak sitenin yapılmasını bekliyorum. şuan site açılıyor ama satış yok

Üstad 4000 tl çok yüksek bir rakam değil mi bir site için. Yani daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz diye düşünyorum. İsterseniz webmaster forumlarına üye olup bi araştırın. wmaracı bu konuda çok iyi bir site. Yardımcı olacak bir çok arkadaş var. Son olarak site de ne satmayı düşünyüyosunuz

Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır bir internet sitesi açmak için araştırmalar yapıyorum ve bir kaç denemede yaptım. Amacım ek gelir elde etmek değil tamamen bu iş ile uğraşmak istiyorum. Yani sevdiğim bir iş ve benim asıl işim bu olmalı diye düşünüyorum. Ancak şu an ne tür bir iş ya da nasıl bir site açmam gerektiği konusunda pek emin değilim maalesef. Kafamda onlarca fikir var ama hangisini yapmam gerektiği konusunda karar veremiyorum. Daha önce e ticaret sitesi açmıştım ama e ticaret çok zor işin içine girince fark ettim. Hele ki her kategoride ürün satıyorsanız. Şu anda da altın piyasası ile ilgili bilgiler yayınladığım bir sitem var ama bu alanda da çok rakip var. kısacası şu an farklı bir iş yapmak istiyorum ve 5 6 bin tl kadar yatırım yapabilirim. Bir karar vermeden önce sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. akıl akıldan üstündür. Sizce nasıl bir site açmalıyım ya da ne tür siteler para kazandırıyor.
Benim aklımdaki projelerin bazılarını yazıyorum onları da değerlendirip fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1 - Kitap özetleri : kitapların özetleri ve okuyucu yorumlarının yayınlandığı bir site (ilerleyen dönemde kitap satış da yapılabilir)
2 - Film sitesi : filmler hakkında bilgi ve yine izleyici yorumları ve fragmanlar
3 - Sadece bir kategoride e ticaret (ama hangi kategoride burası çok önemli) benim düşündüğüm sadece bayan ayakkabı satışının yapıldığı bir site.
4 - Emlak haberleri. emlakkulisi.com tarzı bir site ama daha sade ve kullanışlı
5 - Mobil uygulamaların tanıtımının yapıldığı bir site. bunun için domain de hazır : kolay.mobi
Arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi yazabilir misiniz. bu kadar sermaye ile ne tür bir site açılmalı sizce. Hepinize teşekkür ederim şimdiden

bu işte sabırlıysan ve birazda bilgin varsa e-ticaret yapabilirsin ilerleyen dönemlerde hedefin tek olmalı bu işte. Facebook,twitter,instagram, bu tür sosyal paylaşım alanları senin için nimet olucak. İnstagram konusunda da yardımı mı esirgemem.
Bir işi iyi yapıyorsan asla bedava yapmamalısın.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye24 yazı
Seramik Kupa (FIRSAT ÜRÜNÜ)
Türkiye'de henüz tasarımı dahi yapılmamış ürünler satılmaktadır.
Aşağıdaki örnek resim dahil olmak üzere 27 adet farklı tasarım , tamamı birinci kalite.
Ürünler Türkiye üretimidir.
Tek el ile toptan satılacaktır.
Minimum tek alım 50.000 Adet.Daha yüksek alımlarda sözleşme ile bu rakam bölünebilir.
Özel tasarım baskı yapılabilir.
Pazar ve satış konusunda yardımcı olunur.
Fiyat minimum adet baz alınarak 12.5 lira olup , satış fiyatı 25-50 lira arasındadır.( Tasarımsız tek tip ürünlerin satış fiyatı 25 liradan başlamaktadır normal piyasada.)

Her türlü soru için ; electrochi@yandex.com

Örnek Resim için ; http://i.hizliresim.com/mznVA0.png

Yerleşim Çin / GuangzhoMeslek Dany?manlyk
Üye177 yazı
hocam eğer kendiniz yazılımcı veya ürünün ana tedarikcisi değilseniz çok zarar ederseniz ilk önce web master sitelerine r10 veya forumdonanım gibi sitelere üye olun dediklerimi anlayacaksınız

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret