Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Güvenlik Sistemleri Ön Araştırması

Başlatanbilgisayarci26Tarih07/08/2015 09:34:52Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Şuanda sadece piyasa araştırması yapmaktayım arkadaşlar. Güvenlik kamera sistemleri ve alarm sistemleri anladığım bir iş. Ustalık derecesinde. Fakat çok yüklü olmamakla birlikte 15-20 bin civarı bir sermayem var. Müteahhit çevrem geniş. Bulunduğum şehirde bu işi iyi yapan 5i geçmez. Ben çok profesyonel bir işçilik yaparım onda sıkıntı yok fakat. Personel alımı konusunda ilk 6 ayımı kendi başıma geçirmem lazım. Yani çok yüklü işler alamam ilk etapta. Bu konuyla ilgili eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum... Neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim... Bi öneriniz varmıdır ??? Yaklaşık 1 sene yada 2 sene sonra faaliyete geçirebileceğim.... Düğün falan işleri var....

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye385 yazı
eğer işi biliyorsan ve sermeyen yeterliyse ya nasip ya kısmet de başla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye91 yazı
daha 1 ay önce binamıza kamera sistemi takdırdım sana şöyle söyliyim gelen 2 genç kardeşti biri 21 digeri 25 yaşında ek gelir olarak bu işi yapıyorlar toptancıdan ekipmanları gidip alıyolar gelip takıyolar her iş başına karları en az 400 tl kamera toptancılarıyla görüşmeni tavsiye ederim. İlk başta sermayeni artırmak için sende bu şekilde ilerleyebilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye213 yazı

Su anda yapan cok fazla ama karı gerçekten güzel seviyelerde ve kurulumu basit oldugundan cogu kişi alıp kendi kurmaya basladı bide bole bir sıkıntı var kısaca bende bu işi yapıyorum ayda 1 tane biz kuruyosak 15 tane hazır sistem satıyoruz. Şuda var güzel bir brosur dagıtımı yaparsan direk o işe yogunlasırsan yınede güzel ekmek yersin ama sadece yapan kişinin o işe yogunlasması lazım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
kıymetli yorumlarınız için teşekkürler. diğer arkadaşlarımında tavsiyelerini önerilerini bekliyorum....

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
kurduğun kameralar illaki bozulacak ve apartmanın emekli yöneticisi seni her zaman rahatsız edecek.hakettiğini kazanamayacaksın.bu bahsettiklerim hizmet sektörünün hepsinde var.yani amacım böyle bazen rölantide dönebilirsin.işte orda pes edersen kendine yazık edersin.pes etmeyecem bu işten her zaman para kazanıcam diyorsan kesinlikle yap.
denizliden dünyaya selamlar

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gyda