Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

İnternetten Yöresel Ürün Satışı

BaşlatanEmreaslnTarih26/07/2015 12:52:58Yorum29

İlk mesaj
Öncelikle Herkese Merhaba;
Benim yöresel ürünler sattığım 2 tane dükkanım var. Ben Gaziantepliyim ve orada benim için ev ürünleri yapan çalışanlarım var katkısız doğal salça, pulbiber, kuru dolma, kuru biber, cevizli sucuk falan böyle 15-20 çeşit özel yaptığımız ürünlerimiz var kesinlikle en üst kalitede yapıyorum ve ben bu işi geliştirmeye karar verdim. Önceliğim (sahibinden, gittigidiyor, n11, sanalpazar vb.) yerlerde satarak önce kitleye ulaşıp ve ondan sonrada kendi e-ticaret sitemi kurmayı planlıyorum. Limidet şirketim mevcut gönderdiklerim faturalı da olacaktır. Dışarıda zor bulacakları özel ürünler satışı nasıl olur gider mi ? Önerilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorum
valla aynı işi bende düşünüyorum sitenin tanıtımını iyi yapılırsa bence olur... ürünlerde kaliteli ise sıkıntı olmaz

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Ürünler özel yapım ve 1. Elden satıcağımdan uygunda olacak sadece tanıtım mesele nasıl yol izlemeliyim direk e-ticaret mi yoksa önce gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerde başlamalımıyım paketleme falan bütün alp yapım mevcut sadece işi araştırıyorum. Tanıtımda sizce nasıl yol izlemeliyim.

pekı ornegın kuru patlıcan. nettekı arastırmama gore 50 tane kuru patlıcan 13 tl cogu yerde ortalama 12 tl. Ne kadara alınıcak ne ne kadar kar edılıcek ? su an kılosu zaten 50 kurus halde

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Ben kendin üretiyorum 6 tlye denk geliyor ve doğal ürün yani dışarıda satılan 12lerden farklı ben herşeyi 1. Kalite kendim üretiyorum

bence önce gittigidiyorda deneyin.. hareket varsa e-ticarete girin...

Bende öyle düşünüyorumda onların komisyonları para alışverişi çok dert ondan çekingenim biraz

Bazen düşünmek yerine bir ucundan başlamak daha iyidir..

Hemen sahibinden sitesinden üyelik açın, ürünlerinizin fotoğraflarını hatta videosunu ekleyin, bence o ürünleri hazırlayan kişilerinde fotoğrafını ekleyin..

Bakalım arayan soran olacak mı?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Emreasln
Bende öyle düşünüyorumda onların komisyonları para alışverişi çok dert ondan çekingenim biraz
bu tür sitelerdeki satışlarda kar amacı gütmeden ürünlerin satılığ satılmayacağını görürsünüz. diğer yandan çok alakasız ama resim ve benzeri gönderirseniz bizim sitenin bir kenarına koyabilirim ürünleirnizi... özelden yazışabiliriz. www.mertbebek.com

Size tavsiyem öncelikle internet sitenizi kurun. Daha sonra gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerde ürünlerinizi listeleyerek satışa başlayın. Buralarda satış yaptıktan sonra her gönderdiğiniz ürün içerisine e.ticaret sitenizin linkini içeren%10 indirim kuponu ve promosyon ürün adı altında mesela 50 gr pul biber gibi değişik ürünlerle tanıtıcı reklam yapın. e.ticaret sitenizi de oluştururken sakın üyelik zorunluluğuna gitmeyin. Millet üye olmadan alışverişini de yapabilsin.
Ürünlerinizin ambalajında kutusuna kadar düzen getirin. kargo gönderimlerinizi pat pat tabir edilen baloncuklarla min. riskle sağlayın. Kendi adınız soyadınız gibi e ticaret sitesinden uzak durarak daha orjinal bir domain adı bulunuz. google reklamlarına da önem veriniz.
www.tarlamorganik.com linki mesela boş. alabilirsiniz.
işinizde şimdiden başarılar ...

Unutmadan, e.ticaret uzun vade isteyen bir iştir. Bebek gibi büyütmeniz gerekecek. O yüzden sabrınız yoksa, kısa zamanda voleyi vurmak gibi düşünceniz varsa hiç yatırım yapmadan başka iş düşünün ...
İstanbul - Kayseri - Bursa / İznik Kutluca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nativeemperor
Size tavsiyem öncelikle internet sitenizi kurun. Daha sonra gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerde ürünlerinizi listeleyerek satışa başlayın. Buralarda satış yaptıktan sonra her gönderdiğiniz ürün içerisine e.ticaret sitenizin linkini içeren%10 indirim kuponu ve promosyon ürün adı altında mesela 50 gr pul biber gibi değişik ürünlerle tanıtıcı reklam yapın. e.ticaret sitenizi de oluştururken sakın üyelik zorunluluğuna gitmeyin. Millet üye olmadan alışverişini de yapabilsin.
Ürünlerinizin ambalajında kutusuna kadar düzen getirin. kargo gönderimlerinizi pat pat tabir edilen baloncuklarla min. riskle sağlayın. Kendi adınız soyadınız gibi e ticaret sitesinden uzak durarak daha orjinal bir domain adı bulunuz. google reklamlarına da önem veriniz.
www.tarlamorganik.com linki mesela boş. alabilirsiniz.
işinizde şimdiden başarılar ...

Unutmadan, e.ticaret uzun vade isteyen bir iştir. Bebek gibi büyütmeniz gerekecek. O yüzden sabrınız yoksa, kısa zamanda voleyi vurmak gibi düşünceniz varsa hiç yatırım yapmadan başka iş düşünün ...

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler ben bu işi 2 senedir düşünüyorum fikirdi icraata yeni başladım. İsim konusuna öncelikle deyinecem benim hasimoglu diye firmam var sitemin ismide hasimoglu.com.tr diye düşünüyorum çoğunluğu kendi ürünüm ve paketlemem ile satış yapıcam dediğinizi bende düşünüyorum kendim müşteri bulurken zorluk çekerim en iyisi sahibinden gittigidiyor gibi sitelerden müşteri bularak siteme yönlendirmek benim kendi avantajım bana göre 1. Kalite ve üretim yapıyorum şuan zaten ve fiyatım çok uygun mesela salça ev salçası ben 12 tl satıyorum piyasa 15-18 tl arası kendi üretimim olduğundan fiyatlar uygun ve piyasada zor bulunan ürünlerle bi site açmayı planlıyorum. Ondan alacak kişinin evinin önünde böyle yer olsa bile kalite ve fiyattan dolayı internetten alışverişi aklına kazımayı düşünüyorum. memlekettengelsin.com şuan piyasada 1. Sırada o var ve yöneticilerinden biri arkadaşım onlarında tavisyeleri ile bebek büyütür gibi yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum. Allah büyük hakkımızda hayırlısı tekrar tavsiyeleriniz için saolun.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - estradeland
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Emreasln
bu tür sitelerdeki satışlarda kar amacı gütmeden ürünlerin satılığ satılmayacağını görürsünüz. diğer yandan çok alakasız ama resim ve benzeri gönderirseniz bizim sitenin bir kenarına koyabilirim ürünleirnizi... özelden yazışabiliriz. www.mertbebek.com

Yardımınız için saolun inşallah tavisyelerinizi değerlendireceğim.

e ticaret sayfası basitinden bir tane kurulumu 1000 TL . n11 sahibinden üyelikleri de ortalama 1500 gider. sıralama yok bu işi istiyorsanız direk hepsini kurun girin. Ürünlerinizi nasıl tanıtacağınıza gelince.. Ya çok sabredeceksiniz belki 5 sene sonra burası size para kazandıracak . Ya çok para harcayıp reklam vereceksiniz google facebook forum sitelerine en az 50 000 .. Bence farklı bir yol izleyin fısıltı gazetesini kullanmak adına .. Reçel den salça dan 50 ser gramlık paket yapın .. Bu paketleri internette iletişim adresi bulabildiğiniz ülkede ki herkese gönderin.. İnternette iletişim adresi olan insanın internetten de anlar internetten alışverişde yapar organik icatları da sever.. Örneğin A firmasının insan kaynakları müdürüne yapın bi paket yollayın içine de güzel bi not x firmasıyız sitemiz bu bekleriz ücretsiz ikramlarımızdır diye de belirtin (üretim izinleriniz vs vardır zaten) müşteri öğle yemeğinde 3 kişiye söyler o sipariş verir o verir böle böle yürür gider.. 1000 kargo yollasanız kabataslak 6 7 bin lira gider gibi herşey dahil..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Selamun aleykum ürünlerinizin toptan fiyatlarını gönderir misiniz. resulbaskan84@hotmail.com teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Sağlam arkadaştırma yapın çok ciddi tanınmış firmalardan açıp kapatanlar oldu.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Doğru çok açıp kapatan oldu ama bizim sattığımız çoğu ürünler kendi üretimimiz olup satıcağımızdan fiyat konusunda ciddi derecede ve kalitede de 1 numara yaparak bu işe girmeyi düşünüyoruz.

Resul bey size en yakın zamanda mail atıcam ve aynı zamanda toptanda bazı ürünlerimizin satışı vardır ilgilenen herkesle görüşebiliriz.

sağlık bakanlığından onayınız var mı gıda koşullarına uygun mu yani sizi 3 gün sonra biri şikayet etse sıkıntıya girermisiniz devlettekı tum prosedurlerınızı yerıne getırın aksi halde sonra canınız yanabilir bir şikayette

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Ürünlerin hepsi belgelidir herhangi bi sıkıntı söz konusu olamaz. Biz bu işi uzun yıllardır yapıyoruz. Uyarınız için teşekkürler.

Merhaba,
E-ticaret sitelerine Ödeme Sepeti olarak Sanal Pos Hizmeti vermekteyiz. Her hafta cuma günü ödeme yapılmaktadır. Ayrıntılı bilgi almak için iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla

http://www.odemesepeti.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Zor bir sektör pazarlama bölümünün iyi çalışması gerek.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
şu an e-ticaret bir nimet size düşense revaçta olan platformlara girip çıtırından satışlar yapmak. Mesela instagram da tanınmış bilinmiş onlarca yöresel yemek kullanıcıları var çok basit bir satış gerçekleştirip kuyunun dibini görebilirsiniz. Satış yapacagınız platformlara dikkat edin aktifliğine ve sürekliliğine
Bir işi iyi yapıyorsan asla bedava yapmamalısın.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Bende hakiki. Bitlis /hizan organik karakovan bali bulunur
Isteyene toptan veya parkende kargo ile gonderebilim

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk