Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kendi İşimi Kurmak İstiyorum. . . .

Başlatanotelci67Tarih14/07/2015 09:13:29Yorum25

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Arkadaşlar öncelikle dilerim ki; herkes sevdiği işi yapsın,huzuru olsun,kimsenin işi bozulmasın....

Burada muhakkak ki herkesin derdi aynı,herkes kendi işini kurmak istiyor,kimisi çok para kazanıp köşe olmak isterken,kimiside benim gibi karnım doysa şükür diyor:)

Ben yaklaşık 20 yıldır hizmet sektöründe çalışmaktayım.Bugüne kadar çok büyük sabırla,yılmadan çalıştım.Bir ev,bir araba sahibi oldum.Ama yıllarca hep kendimden ödün verdim.Gece gündüz,uzun saatler,tatil,bayram demeden çalıştım.Ama artık içimde ne heyacan,ne heves,hiç bir şey kalmadı.Sabah işe gelirken insanın ayakları geri geri gider mi?

Ben artık kesin karar verdim,kendi işimi yapmak istiyorum,insan ilişkilerim çok iyi,ticarete kafam çalışır.Benim ticaret felsefem şu
''işini düzgün yapanın,işini takip edenin,dürüst olanın,işide düzgün olur'' diye düşünüyorum.

Elimde 30 bin kadar birikmişim var,öyle aman aman birşey de istemiyorum.Tek isteğim hayatımı kimseye muhtaç kalmadan idam ettirmek.

Nasıl bir işi yapabilirim,Zonguldak bölgesinde yaşıyorum,fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Üye508 yazı
Çerez veya şarküteri dükkanı açın, iyi kötü para kazanırsınız..

Bugünlerinizide arasınız ama..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye148 yazı
yapmaktan zevk alacağın, senin kişiliğinle, hareket ediş tarzınla uyumlu bir iş seçmelisin.

zaten en önemli konulardan biri heyecen duyara k yapacağın bir işi yapmak, diğeri de işine önem vererek düzgün yapmak.

İşine çok önem vereceğin ve disiplinli çalışacağını belirtmişsin, bence en önemli konu severek yapacağın ve sana uyan bir iş seçmek.

örneğin
sabahları erken kalkmayı sevmeyen, her akşam of ya sabah 5 te kalkılırmı ...... diyen biriysen börekçi, simitçi dükkanı açma.
3 kuruş için herkesin kahrını çekemem diyorsan 1 liraya - 3 liraya satış yapılan bir dükkan açma.

Yapmak istediğin herhangi bir iş var mı?
İş fikri bulup kendini işe adapte etmek yerine, işi kendine göre seç bence. Yoksa o iş sana göre değilse emeklerin bir süre sonra boşa gidebilir.
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hemperi
Çerez veya şarküteri dükkanı açın, iyi kötü para kazanırsınız..

Bugünlerinizide arasınız ama..

Bulunduğum ilçe çok küçük,bu işleri düzgün yapan esnaf var...
Bu günleri aramamak için mutlu olabileceğim bir işi yapmak istiyorum işte.ama ne?

Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - otelci67
Arkadaşlar öncelikle dilerim ki; herkes sevdiği işi yapsın,huzuru olsun,kimsenin işi bozulmasın....

Burada muhakkak ki herkesin derdi aynı,herkes kendi işini kurmak istiyor,kimisi çok para kazanıp köşe olmak isterken,kimiside benim gibi karnım doysa şükür diyor:)

Ben yaklaşık 20 yıldır hizmet sektöründe çalışmaktayım.Bugüne kadar çok büyük sabırla,yılmadan çalıştım.Bir ev,bir araba sahibi oldum.Ama yıllarca hep kendimden ödün verdim.Gece gündüz,uzun saatler,tatil,bayram demeden çalıştım.Ama artık içimde ne heyacan,ne heves,hiç bir şey kalmadı.Sabah işe gelirken insanın ayakları geri geri gider mi?

Ben artık kesin karar verdim,kendi işimi yapmak istiyorum,insan ilişkilerim çok iyi,ticarete kafam çalışır.Benim ticaret felsefem şu
''işini düzgün yapanın,işini takip edenin,dürüst olanın,işide düzgün olur'' diye düşünüyorum.

Elimde 30 bin kadar birikmişim var,öyle aman aman birşey de istemiyorum.Tek isteğim hayatımı kimseye muhtaç kalmadan idam ettirmek.

Nasıl bir işi yapabilirim,Zonguldak bölgesinde yaşıyorum,fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Mutlu değilsen birak kendi mutlu olacağına inandigin isi yap. Bence; evini ve arabani sahip kendine bir dükkan şatin al, elindeki 30la da dukkanini kurarsin. Böylece kira odemeyip karnini rahatça doğurmuş olursun. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye46 yazı
Bence gıda üstüne yoğunlaşabilirsin.Mesela hamur işleri olabilir.Tatlı sektörü de hiç fena değil.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Üye2659 yazı
Sitedeki Tüm arkadaşlara yazıyorum
Evvela bir sektör belirleyin ve onunla alakalı bir işe girin çalışın. Yavaş yavaş yapacağınız işle alakalı web siteleri kurun, bloglar yazın, alın satın fiş fatura işini tanıdık şirketlerle çözün, konuda uzmanlaşın, ama bunu kendi paranızla değil çalışırken patronunuzun parasıyla yapın. Networkunuzu kurun sektörden insanlarla tanışın yardımsever olun, bir gün o yardımlar size dönecek. 2 sene çalıştınız baktınız sizin ek iş yaptığınız iş kadar para getiriyor, sonra basıp istifayı kendi işinizi kurun. Oyle kokoreç satacam, pilav satacam, çiğ köfte satacam şu kadar para kazanacam hayallerindenn geçin çünkü herkes bunu yapıyor. Resmi bir iş yapın vergisini öyle yada böyle verin. Siz iki senenin sonunda edirneden karsa hehangi bir mal ve hizmeti satabiliyorsanız. 3 senede kendi işinizin başında yoğun bir emekle 5. sene sonunda ortalama üstü para kazanıyor olursunuz. Ama uzmanlaşmak önemli, bunu sektörde işin mutfağında elin parasıyla yapın. Yoksa kendi paranız 4 ayda buhar olup mal gibi meydanda kalırsınız.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
herkesin yaptığı işi yapmamak fikrine hiç bir zaman katılmadım.sen işine düzgün yaptıktan sonra yanında 10 tane dükkan olsa bir tek sen iş yaparsın.neden ? çünkü sen işi düzgün yapıyosunda ondan.bu hangi iş olursa olsun.güleryüzlüsündür.hizmetin kalitelidir.müşteri leb demeden leblebiyi anlarsın.dükkanında kötü kişileri barındırmazsın.işçilerin düzgün ve değişmez insanlar olursa sen yürürsün arkadaş...
denizliden dünyaya selamlar

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gyda
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - üniversiteimezunutüccar
herkesin yaptığı işi yapmamak fikrine hiç bir zaman katılmadım.sen işine düzgün yaptıktan sonra yanında 10 tane dükkan olsa bir tek sen iş yaparsın.neden ? çünkü sen işi düzgün yapıyosunda ondan.bu hangi iş olursa olsun.güleryüzlüsündür.hizmetin kalitelidir.müşteri leb demeden leblebiyi anlarsın.dükkanında kötü kişileri barındırmazsın.işçilerin düzgün ve değişmez insanlar olursa sen yürürsün arkadaş...

Anlasilan sen universiteyi yeni bitirmissin Isi duzgun yapmak deyimi ticarette bircok etkeni barindirir esnaf agziyla soyleyeyim tilki gibi olacaksin yaptigin isin teknik detaylarina hakim olacaksin gerektiginde isin gerektirdigi olcude cakalliginida bileceksin Oyle kitabi konusmalar etkiksini yitirdi net olmak lazim
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - üniversiteimezunutüccar

Anlasilan sen universiteyi yeni bitirmissin Isi duzgun yapmak deyimi ticarette bircok etkeni barindirir esnaf agziyla soyleyeyim tilki gibi olacaksin yaptigin isin teknik detaylarina hakim olacaksin gerektiginde isin gerektirdigi olcude cakalliginida bileceksin Oyle kitabi konusmalar etkiksini yitirdi net olmak lazim

sana kısa ve öz bişey söylicem.hiç bir müşteri kendinden daha çok bilen insandan alışveriş yapmaz.yani senin deyiminle çakal diyelim biz buna.daha çok hiç bir şey bilmediğine inandığı insanlardan alışveriş yapar.sen o çakallığını hangi müşteriye gösterirsen göster artık değer kaybedersin.bu iş bu kadar basit aslında
denizliden dünyaya selamlar

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gyda
Yeni Üye19 yazı
GÜNCEL

Üye138 yazı
Mutlu olacağın işi biz mi söyleyeceğiz anlayamadım ki :)

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
10 bın tl ye bos vaktın varsa organızasyoncu olabilirsin saatlık 150-200 tl kazanabilirsin balon futboluyla konuşmak istersen anlatırım bu sektör ülkemizde daha yeni facebook\konyabalonfutbolu adresinden bi göz at bak istersen mesaj yaz konuşalım

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
Merhaba dostum balon futbolu nedir hicbor bilgim yok anlatirsaniz bilgi sahibi olmak isterim

Saygilar
Proline Guvenlik Sistemleri Kamera

(Dns)Danis Regulator Redresor Aku Sarj Cihazlari Konbi Regulatorleri

Braun epilasyon Urunleri

Louis Vuitton Canta
Burbery Canta
Gucci Canta
Hermes Canta
Cuzdan
Kemer
ayakkabi
Esarp
Şal
Elektrik Devre Isleri

Bilgi icin udemirhan61@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
10 bın tl ye bos vaktın varsa organızasyoncu olabilirsin saatlık 150-200 tl kazanabilirsin balon futboluyla konuşmak istersen anlatırım bu sektör ülkemizde daha yeni facebook\konyabalonfutbolu adresinden bi göz at bak istersen mesaj yaz konuşalım

Yeni Üye25 yazı
smldnz42 bilgi verebilir misiniz?
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye5 yazı
Büyük boyda balonlar var içine girip çarpısarak futbol oynuyorsunuz sosyal ortamlarda çok popüler denk gelmemenız mümkün değil bunları sadece halı sahalara kapalı spor salonlarında veya uygun çim alanlara goturuyorsunuz minyatur kalenizi kurup dudugu çalıyorsunuz ve başlıyorsunuz gülmeye :) saatlık kıralaması yerıne göre değişiyor ıstanbulda 300 eskısehirde 200 tl saatlık ücreti ayrıca unıversite festivallaeri var cok büyük getirisi var 3 günde ben 3 balonla 2000 tl kazandım arastırın bakın kafanıza yatarsa yardımcı olabilirim

Yeni Üye27 yazı
Arkadaslar

akıllı telefon kullanıyorsanız hemen UDSGAME yazıp aplicationu indirebılırsınız. tamamen ucretsız.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye75 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - smldnz42
Büyük boyda balonlar var içine girip çarpısarak futbol oynuyorsunuz sosyal ortamlarda çok popüler denk gelmemenız mümkün değil bunları sadece halı sahalara kapalı spor salonlarında veya uygun çim alanlara goturuyorsunuz minyatur kalenizi kurup dudugu çalıyorsunuz ve başlıyorsunuz gülmeye :) saatlık kıralaması yerıne göre değişiyor ıstanbulda 300 eskısehirde 200 tl saatlık ücreti ayrıca unıversite festivallaeri var cok büyük getirisi var 3 günde ben 3 balonla 2000 tl kazandım arastırın bakın kafanıza yatarsa yardımcı olabilirim

ilgimi çekti, ben istanbuldayım...nedir yapılacak olan..balon mu alınacak...detaylı bilgi verebilirsen konuşalım...varolum1969 et hotmail..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye46 yazı
oto bakım ürünleri işini araştır.kar marjı çok yüksektir.tüm imalat bilgilerini ve kurulum-hammadde tedarik bilgilerri bende.detaylar için 05323045571.tek başınada rahatlıkla yapabilecegin bir iştir
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye175 yazı
Eğer istanbulda yaşıyorsanız genc emekli iseniz kendinize ek iş arıyorsanız çok az sermayeyle gunde size net en az 100 lira kazanabileceğiniz bir iş fikrim var. Ama bunun için muhakkak bir arabanız olması lazım en ucuzundan bir Anadol kamyonet bile işinizi görebilir. Bizzat kendim bu işi Antalyada yapıyorum şu anda
Ve İstanbul yada Ankarada benimle çalışacak bir partner arkadaş arıyorum ilgilenenler lütfen arayınız detaylı bilgi verilecektir. Ama kısaca bahsedecek olursam başlıktada belirtildiği gibi işin özü mantar satışı bunun için elinizde 500 lira nakit birde kamyonetiniz olması yeterli İrtibat 0 533 0210797 Ahmet

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı
GÜNCEL

Yeni Üye21 yazı
Sermaye hala 30 bin mi
Aşılamayan sınırları şartlar değil, zihin koyar.

Yerleşim Türkiye / KahramanmarasMeslek Memur
Yeni Üye21 yazı
Gözleme-bazlama tarzi bi is olabilir. Temiz ve lezzetli olursa mutlaka para kazanirsiniz.
Aşılamayan sınırları şartlar değil, zihin koyar.

Yerleşim Türkiye / KahramanmarasMeslek Memur
Üye407 yazı
20 yıl hizmet sektöründe hangi işleri yaptınız. hangi işleri bilirsiniz. hizmet sektörü deyince içine onlarca şey girer.
ayrıca bu konuyu 3 yıl önce açmışsınız. 3 yılda hiçbir iş sektör araştırdınız mı?
3 yılda sermayeniz hala aynı mı?
Bulunduğunuz il ilçenin özellikleri nelerdir?
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk