Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sağlık Bakanlığı Yada Tarım Bakanlığı Onayı

Başlatanticaret_qTarih10/03/2018 20:09:02Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Merhabalar, sporcular için yüksek besin değerli tamamen tahıllardan oluşan (mercimek nohut yulaf vs ) bir ürün çıkarıp internette satışa sunmak istiyorum, bunun için hangi bakanlıktan onay almalıyım ? yada onay almadan satış yapsam ilerisi için bir sorun olur mu ? çünkü tamamen tahıl olacak birazda kakao koyarım belki ( faturalı olarak satacağım şahıs şirketim var )

Ayrıca yağ yakan bitkileri de karıştırıp satmayı düşünüyorum yine izin mi almam gerekiyor ? Amacım sporcuların doğal beslenmesi protein tozu,yağ yakıcı vs kullanmaması tamamen doğadan karşılaması ihtiyaçlarını.

Teşekkürler şimdiden.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sporcu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye18 yazı
tarım köyişleri bakanlığı gıda koruma kontrol şb md.lüğünden izin alman gerekiyor.Aksi takdirde cezayi müeddiyesi çok ağır.Özel imalathane kurman gerekiyor lavabo soyunma odası imalat yeri marka patent su deposu dezenfektan havuzu vs vs vs.. iyi bir danışmandan bilgi almalısın.. ben aktarım detaylı bilgi almak istersen
tedarikci2020@hotmail.com eyüp topçu DENİZLİ

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye74 yazı
mail atıyorum size hocam

Yeni Üye74 yazı

şuan için böyle bir tesis kuramam peki şöyle diyeyim mesela aktarlardan ve tarımcılardan satın aldığım ürünleri satış yapabilir miyim

örnek vermek gerekirse paket halinde satacağım ;

1. paket ; mideyi düzelten çay, ağrı kesici çay
2. paket : 1 kg yulaf ezmesi, yarım kilo kinoa

gibi.

bilgisi olan arkadaşlardan cevap vekliyorum