Merhabalar, İstanbul'da yaşıyorum.Eşim Tunus Vatandaşı ve bu ülkeye 2 defa ziyaret etme imkanım oldu.Kendi imkanlarıyla yaptığım fizibilite ile bu ülkenin Türkiyeden geride olduğu ve bir çok şeye ihtiyacı olduğunu gördüm.Türkiyede ki rekabet ortamını göz önünde bulundurduğumda bu tarz yerlerde ticaret yapmanın veya iş kurmanın doğru olacağını düşünüyorum.Konu ile ilgili bilgi ve fikir beyan edecek arkadaşlar var mı? Not: Maaşlı çalışıyorum ilk kez iş kurmak ve ticarete atılmak istiyorum
çok iyi düşünmüşsün...benim imkanım olsa ben de öyle yapardım...tabi ingilizce yanında fransızca da öğrenmem lazımdı...şimdi tunus hem arap ülkesi hem de batılı bir tarzı var heralde....dediğim gibi çok iyi düşüncen...fikrin...sakın vazgeçme..eşin de sana yardımcı olur....dürüst ol,güvenilir ol,iş hakkında da bilgi edin....gül gibi geçinirsiniz hayırlısıyla...istanbuldan on bin kat iyi....hayırlısı olsun....
Slm soldier yerimiz istanbul atasehir de Müsait oldugunuz birgün yerinize buyrun yapabileceğimiz birsey varsa gerekeni yapalım finans konusunda bi problemimiz bulunmamaktadir muhtelif ülkeler ve türkiyede tedarikçi ve müşterilerimiz var mail adresimden bana ulasin telefonunuzun yazın dize ulaşabileyim iyi gunler dilerim. ahmetozabaci@hotmail.com
Tunusa, sıfır km Toyota marka araç satıyoruz eğer ilgilenirseniz orada yerel araba galerilerine yada inşaat firmlarına ve projelere araç satışı yapabilirsiniz. eğer ilgilenirseniz bora ( @ ) motorplus.net mail adresine özel mail atabilirsiniz.
Pazarciya Toptancilara parekendiciye Klozet takimi yolluk paspas kilim imalatçısiyim her türlü çeşit çeşit istenilen adette ebatlarda yapılıp teslim ederim direk birinci elden satis
Not:eğer istenirse mail veya watsap yoluyla resim atabilirim. Gsm:0533 491 62 52 nolu numaradan da ulasabilirsiniz.telefona cvp veremezsem msj çekiniz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz