İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Kurmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumŞ
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - -rasputin- Merhabalar ben 18 yaşındayım kendi paramı kazanmayı cok istiyorum bu sene yaz tatilinde babamın dükkanında malzeme sattım kendim 20 bin lira ciro cektim fakat o işi yapmayacagım.kimse kimseye akıl vermez kolay kolay ama dükkanda boş yer var neler alıp satabilirim var mı tavsiyeleriniz |
-
Yeni Üye9 yazı
Ş
Üye437 yazı
demir bakır hurda toplayabilirsin yerin varsa.
-
Yeni Üye9 yazı
Ş
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - -rasputin- zaten topluyorum fakat bizim hurdalarla birlikte gidince benim para da gidiyor babama diyorum fikir ver diye bundan sonra kendin yapacaksın herşeyi dedi |
-
Yeni Üye9 yazı
şuan hem üniversiteye gidiyorum hem işe gidiyorum ikisi bi arada zor ama bana göre iş daha önemli 3 5 ne olsa kazanmak istiyorum yazın 20 bin lira ciro cektim 2 ayda fakat hem mal alımında sıkıntı var hemde aldığım ödemeler bazısı peşin oluyor bazısı 1 senelik çek o işi bıraktım başka bi işe yönelmem ve o işi geliştirmem lazım :)
E
Yeni Üye22 yazı
Merhaba
Eğer oto-bakım sektörünü düşünürsen Türkiyede yeni bir uygulamadan bahsedebilirim.
Ben ürünümü pazarlamak için bayi arıyorum.İstersen görüşebiliriz.
info@yakitmarket.com
Eğer oto-bakım sektörünü düşünürsen Türkiyede yeni bir uygulamadan bahsedebilirim.
Ben ürünümü pazarlamak için bayi arıyorum.İstersen görüşebiliriz.
info@yakitmarket.com
-
Yeni Üye9 yazı
hala kazanç sağlayabilecegim bir iş bulamadım :).Biraz nakit param var ne alıp satabilirim araç alım satımı kâr bırakır mı ?
internetten altın döviz alım satımı yapsam kazandırır mı sizce?
internetten altın döviz alım satımı yapsam kazandırır mı sizce?
M
Yeni Üye39 yazı
17/06/2015 : 08:26:19#9
Web sitesi
Alıntı
Tam öğrenciye göre bir iş fikri verebilirim sana, bağladığın sermayene görede para kazanırsın. Çalışmana göre çok kısa bir süre içerisinde parana 2 hatta 3 kat para kazandırabilirsin. Gıda işini sana tavsiye edebilirim. Bana özelden e-mail atarsan seni bilgilendiririm. E-mail ile detayları atarım. Aklına yatarsa yaparsın.
B
Yeni Üye59 yazı
Dünyada en fazla para harcanan sektörlenden biri sağlık sektörüdür . Bunların içinde kaplıcalar , saunalarda yer alır . Yılda milyarlarca lira harcayıp şifa arıyan insanlar var . Türkiyede yeni olan ve Türkiyede üniversitelerin desteği ile yapılan kaplıca ve sunalarda 7 kat etkili olan FAR-İNRARARED Saunalar ile evinizde , yazlık evinize , kışlık evinizede kolayca taşıyıp kurabilir , evinizde sauna keyfini yaşıyabilir ,yarım satinizi ayırıp sağlınıza kavuşabilirsiniz.
Ev tipi Far-İnfarared saunanın Bazı İl Bayiliklerini
aldım . Bu illerde ortak arıyorum. Far-İnfarared (uzak-kızıl ötesi ) sauna nedir ? size onu anlatayım :
1- Saunamız nano sistemi ile geliştirilmiş , Far-İnfarared ısıtma filmi ile üretilmiştir
2- Saunamız 220 yerine 48 volt ile çalışmaktadır , gücü 600 vatt tır
3- Sistemin yaymış olduğu eloktromanyetik sinyal , dünyanın doğal manyaetik sinyalinin 5’te biri olup kansorejen etkisi yoktur
4- Kullanılan tekstiller ve malzemeler Fitelatsız olup kansorejen değildir
5- Sistemde buhar yoktur , kuru ısı vermektedir
6- Kurulumu çok kolay olup yarım dakikada kurulup içine girilebilir
7- 30 dakika içinde kalındığında 500 ile 700 kalori yakılmaktadır
8- Yarım saatlik seansta harcamış olduğu elektrik tutarı 20 kuruştur
9- Geleneksel buharlı sistem saunaların dışında , baş dışarıda oluğundan yüksek tansiyon ve kalple ilgili rahatsızlık sorunu olmaz
10- Geleneksel buharlı saunalar yüksek ısılarda ( 100 derecelerden yukarıda ) ancak vücudun yarım cm derinliğine işlediği halde , Far-İnfarared saunamız yaydığı ısı dalgalarıyla vücudumuzun 4.5 cm derinliğine kadar işleyerek , tedavi ve diğer fonksiyonlarını yerine getirir
11- Buharlı saunalardan 7 kat daha fazla ve toksin atılmasını sağlar
12- 30 dakikalık sauna seansımız esnasında yaklaşık vücudumuzdan 400-500 gr ter ve toksin atılmasını sağlar
13- Bağışıklık sistemimizin güçlenmesini sağla**** buna bağlı hastalıkların tadavisine yardımcı olur
14- Romatizma , siyatik , ölü derilerin atılması , kireçlenme , sedef , kas ağrıları , damar tıkanıklıkları , varis ve daha başka hastalıkların tedavilerine yardımcı olur
15- 2 veya 3 akşamda bir girildiği taktirde ayda 4-5 kg verildiği gözlemlenmiştir
16- Vücutta rekreasyon etkisi gözlemlenmiştir
17- Toplam ağırlığı 15 kg dır
18- Bu ürünTürk mühedislerince 5 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda Nano teknolojisi ile : Far-İnfarared sistem kişisel saunanın üretimi esnasında Dokuz EylülÜniversitesi Mühendislik fakültesi Malzeme ve Metalürji bölümünden teknik destek , laboratuar desteği , Ege Üniversitesi Elektrik ve eloktranik Mühendisliği bölümünden test desteği ve Bilim Sanayi ve Bakanlığından da maddi destek sağlanmıştır. Ayrıca bu ürünün Can Damarı olan ısıtıcı ünitesinin Patenti de alınmıştır
FAR-İNFARARED SAUNAYA KİMLER GİREMEZ
Sobalı veya Far-İnfarared , hangi tip ısıtma sistemi olursa olsun ısıya çok duyarlı küçük çocuklar ve çok yaşlılar , İltihaplı eklem romatizması , hemofili hastaları , hamilelik şüphesi durumu olan bayanlar , kemoterapi tedavisi gören kanser hastalarında , kalp pili ve ritim düzenleyici kullananların sauna kullanması tavsiye edilmez
Bilim adamlarının ve Doktorların Far-İnfarared saunaların faydalarını anlatan yazılarını Facebook ta ÖZSA SAUNA dan okuyabilir
izmirliyim tekstil isi yapiyorum
E
Yeni Üye4 yazı
21/06/2015 : 20:47:00#11
Web sitesi
Alıntı
En Karlı Bayilik ve Temsilcilik Sistemi !
Aylık ücrete Mahkum kalmak istemiyorsanız,
Ticaret yaparak, Para kazanmak istiyorsanız,
Az sermaye ile Yüksek Kazanç elde etmek istiyorsanız,
Risksiz, rahat ve Huzurlu bir işim olsun istiyorsanız,
ELKATEMİZLİK, Temsilciliği tam istediğiniz gib bir iş !
www.elkatemizlik.com
www.elkatemizlik.com
elkatemizlik
E
Yeni Üye4 yazı
21/06/2015 : 20:50:03#12
Web sitesi
Alıntı
En Karlı Bayilik ve Temsilcilik Sistemi !
www.elkatemizlik.com
www.elkatemizlik.com
elkatemizlik
T
Yeni Üye27 yazı
halı yıkama işi düşünürsen eger mantıklı bır iş teklıfım olucak sana burdan lınk atamıyorum youtube den nt halı yıkama yazdıgında arac ıcınde halı yıkayan bır vıdeo cıkıcak karsına onu ızle cok kısa sure 5 ıla 10 dakıka arasında buhar desteklı makına halıyı temızleyıp kuru verme ımkanını sunuyor buda yaz kıs cıddı para kazandırıcak bır ıs kapısı dusunursen goruselım makına samsunda 0538 924 75 29 fıyatıda gayet uygun kendını kısa zamanda amortı edıyor zaten 20.000 arac ıle alırsan yardımcı olurum peugeot boxer ın ıcınde kurulu sıstem
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz