Şu an hali hazırda bir teknemle günlük gezi ve olta balıkçılığı turları yapmaktayım. Müşteri potansiyelim çok yüksek olup sosyal medyada aktif ve tercih edilen bir isimim.
Yatırım konusunda kararlı ve arayış içerisindeki bir üye ile ortak paydada bulunabiliriz.
Sektörü kısaca anlatmam gerekirse 70 bin tl gibi bir sermaye ile bir tekne alınıp tüm yasal evrakları düzenlenip günlük tura hazır hale geliyor. Böyle bir yatırım karşılığında anlaşabildiğimiz ortagıma ayda 2.500 tl net kazanç yılın 12 ayı öneriyorum. Mal sahibi kendisi olacaktır. Yatırımındaki para sabit kalıp ayda kira gibi bu parayı kazanabilir. Tüm işletme, müşteri ve işin icra edilmesi bana ait olup ortağımın burada bulunmasına gerek dahi yoktur. Tekne evrak gereği sigortalandığından zarar riski yoktur. Aynı zamanda aylık bahsettiğim meblayı her halukarda tahaaüt ediyorum.
150 bin sermaye iki tekne ile bu kazanç ayda 5000 tl olacaktır.
Hali hazırda firmam kurulu olduğundan tekneler sözleşme ile bana kiralanacaktır.bu firmanın tüm giderleri vs bana ait olup sizin kazancınız net kazanç olacaktır.
Bu teknelerin iki senede bir 5-7 bin arası vize masrafı olup masraf iki kişiye ait olacaktır.
Konu hakkında detaylı tüm soruları cevaplamaya hazırım.