Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Temizlik Malzemeleri Arıyorum

BaşlatantemizlikisleriTarih23/03/2010 23:19:36Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
HERKESE MERHABALAR. iSTANBULDA YAŞIYORUM VE İLAÇ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM. YAKLAŞIK 10 YILDIR SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM. ÜNİVERSİTEDEN SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM VE MBA YAPTIM. ÇOK CİDDİ BİR HASTANE PORTFÖYÜNE SAHİBİM. HASTANELERİN MÜDÜRLERİ, SAHİPLERİ, BAŞHEKİMLERİ NOKTASINDA İLİŞKİLERİM İYİ. HASTANELERDE STOK TÜKETİMİ EN FAZLA OLAN ÜRÜNLERİN BAŞINDA TEMİZLİK MALZEMELERİ GELMEKTEDİR. SIVI EL SABUNU, YER SABUNU, TUVALET KAĞIDI, KAĞIT HAVLU, DEZENFEKTANLAR, DETERJANLAR. TOPTAN TEMİZLİK MALZEMELERİ ARIYORUM. İLGİLENECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILARIMLA...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye247 yazı
Sayın temizlikişleri,

Aradığınız ürünleri ve miktarlarını belirtiniz.Ayrıca bu işi ne şekilde ypamak istiyorsunuz. Detay verirseniz size yardımcı olabilirim.

Selim KILIÇ
0 532 564 62 40
selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye62 yazı
Mrb;
Direk üreticiden her turlu kalite, her turlu ambalaj ve her turlu ürün üretimş yapılır. İstanbul ve anadoluda hastahane, otel ve yemek firmalarına çok sayıda ürün vermekteyiz. iletişim için telefon numaranızı verirseniz değerlendirebiliriz.
kolay gelsin mailinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.
sefakarta@tetrakim.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye96 yazı

05559689210 Bülent bey size istediğiniz temizlik malzemesini temin eder.Kendisi üreticidir.
iyi günler...
Serbu Gıda

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
sayın temizlik işleri,firmamız rulo çöp torbası ve tıbbı atık ürünleri üretmektedir,dahafazla detay ve bilgi ile beni ararsanız konuşabiliriz
sinan felek bms plastik 02128751044-8751328
sinan felek

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye90 yazı
merhaba istediğiniz ürünlerin çeşit ve miktar bildirir seniz size yardımcı olmaya çalışırım mail : sc@arba.com.tr
sc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye182 yazı
SAYIN TEMİZLİK İŞLERİ MESELE TEMİZLİK MALZEMESİYSE SIKINTI YOK HERTÜRLÜ HER ŞEKİLDE HER KALİTEDE ÜRÜN ÜRETİMİ YAPIYORUZ 0454 225 8656 0555 968 9210
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Yeni Üye12 yazı
MERHABA..
BEN DE 8 YILDIR BANYO AKSESUARLARI İMALATI YAPIYORUM..HASTANLERE İHALELERDE VE PROJE BAZLI İŞLERDE MAL VERİYORUM.
www.day-cometal.com internet sitemizden ürünlere bakabilirsiniz.
beraber bu işide yapabilirz temizlik ürünleri ile bağlantılı işler.
havlu kağıtlık ,jumbo kağıtlık,fotoselli havluluk,sıvı sabuluklar.çöp kovalrı.küllükler....hepsinin imalatını yapıyorum.
yardımcı olabilirim.
0532 741 19 62
EMRE ERDOGAN
e.e

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye599 yazı
sayın temizlikisleri merhaba..sağlık bakanlığı onaylı haşere ve böcek ilacı düşünürmüsün.teşekkürler. fur_cet_45@hotmail.com
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
suyun zarar vermediği herşeyi ve heryeri temizliyen SET1 isimli çok amaçlı temizlik ürünü nü toptan verebilirim.www.utucuankara.com sitemizden ürünü incelebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye122 yazı
Merhabalar
aradığınız ürünleri üreten bir fabrika vawr doğuanadoluda isterseniz görüşelim
5397472756
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
merhabalar hayırli akşamlar efendim biz kimyagerlik yapmaktayız ve üretim yapıyoruzz sivi grubun hepsini bizde bula bilirsiniz temizlik ürünleri itibat tel 05359434321 forvetkimya@hotmail.com ist
kalyoncu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - temizlikisleri
HERKESE MERHABALAR. iSTANBULDA YAŞIYORUM VE İLAÇ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM. YAKLAŞIK 10 YILDIR SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM. ÜNİVERSİTEDEN SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM VE MBA YAPTIM. ÇOK CİDDİ BİR HASTANE PORTFÖYÜNE SAHİBİM. HASTANELERİN MÜDÜRLERİ, SAHİPLERİ, BAŞHEKİMLERİ NOKTASINDA İLİŞKİLERİM İYİ. HASTANELERDE STOK TÜKETİMİ EN FAZLA OLAN ÜRÜNLERİN BAŞINDA TEMİZLİK MALZEMELERİ GELMEKTEDİR. SIVI EL SABUNU, YER SABUNU, TUVALET KAĞIDI, KAĞIT HAVLU, DEZENFEKTANLAR, DETERJANLAR. TOPTAN TEMİZLİK MALZEMELERİ ARIYORUM. İLGİLENECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILARIMLA...
kalyoncu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye1 yazı
İstediğiniz her türlü endüstriyel temizlik mazelemerini sarf malzemelerini endüstriytel çöp torbalarını istedginiz boylar da ve micronlarda temin edebiliriz.
Bahar Temizlik bölge sorumlusu.H.Gürhan Gümüşkaptan Tel:0216 305 98 92 Fax:0216 441 58 40

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı

Merhaba ,Bizde temizlik ürünleri ,sarf malzemeleri,kağıt ve ambalaj ürünlerinin tedariğini yapmaktayız. Seninle bu konuda satışı yaptığın ürünlerde ortak olabiliriz.
VARDARTEMİZLİK
İLETİŞİM : 05352003035 //vardartemizlik@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
İstanbulda endüstriyel temizlik malzemeleri üretiyorum ciddi iseniz arayın konuşalım 0 216 685 11 15 ugur
ugur

Yeni Üye4 yazı
Üretim atolyemiz ar-ge labaratuarı gibi çalışmaktadır her türlü sanayii ve endüstriyel kirler üzerine üretim yapabiliyoruz firmanıza özel ürünler üretebiliriz ilgili arkadaşlar arasın lütfen birlikten kuvvet doğar.

Yeni Üye3 yazı
ENDÜSTRİDE VE EVLERDE KISACA İNSANIN OLDUĞU HER ALANDA SAĞLIK KONUSUNDA SON DERECE CİDDİ BİR DİSİPLİN VE HASSASİYETLE ,STERİL KOŞULLARDA VE SON TEKNOLOJİLERLE ÜRETİLEN AĞAOĞLU TEMİZLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ İLETİŞİM NUMARALARIM AŞAĞIDADIR.

0 539 438 81 20
AYDIN BAL

TOPLAM 128 ÜNİTE İÇERİSİNDEN BİR KAÇ ÖNEMLİ ÜRÜN GRUPLARIMIZI DA SUNAYIM

ALKOL BAZLI LİKİT EL DEZENFEKTANI
OKSİJEN BAZLI EL DEZENFEKTANI
KONSANTRE CİLT TEMİZLEME SIVISI(LANOLİNLİ DOĞAL)
ALET VE YÜZEY DEZENFEKTANLARI
DEZENFEKTANLI ALAN TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
KONSANTRE BULAŞIK YIKAMA SIVISI

KONTAK TEMİZLEME SPREYİ8YAĞSIZ VE YAĞLI)
PAS GEVŞETİCİ SPREY
KONSANTRE ALKALİ YAĞ SÖKÜCÜLER
SOLVENT YAĞ GİDERİCİLER

KONSANTRE ASİDİK TEMİZLEYİCİLER

DETAYLI AÇIKLAMA TELEFONLA GÖRÜŞMEDE VE MAİL YOLUYLA YAPILACAKTIR.
ÜRÜNLER MS-DS RAPORLU VE TÜBİTAK C SINIFI ONAYLIDIR
GÜL DÜNYA GÜLSÜN SENİNLE. AĞLA ;AMA YALNIZ AĞLA. BİLMESİN KİMSE

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye149 yazı

Şirketimiz nanoteknolojik yüzey kaplama ürünleri ile birlikte endüstriyel kimyasal temizlik ürünlerinin imalatı ve pazarlaması ile iştigal etmektedir. Bu ürünlerimiz dışında % 100 doğal yollardan elde edilen biyolojik enzim koku giderici ve temizlik ürünlerinin ithalak, pazarlama ve satışı yapmaktadır.

Başlıca ürün gruplarımız aşağıdadır.

- Nanoteknolojik Cam ve Seramik yüzey koruyucu (Uygulama sonrasında antibakteriyel ve kolay temizlenilebilir yüzeyler elde edilir)

- Biyolojik bakteri-enzim koku giderici (WC, Banyo, logar, Her türlü hayvan bakım üniteleri, çöplükler v.s.)

- Biyolojik bakteri-enzim temizlik ve bakım ürünleri.

- Diğer her türlü genel yüzey temizlik ve bakım ürünleri.
www.nano-life.com.tr
info@nano-life.com.tr
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
ben temizlik malzemesi satıyrum hala teklif geçerlmi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
iyi günler öncelikler ailem için satın aldığım acık temizlik malzemesi sattığımız dükkan yaklaşık 2 senedir benimdir ailemin sağlık sorunları nedeni ile satmaktayım toptan satın almak isteyen kişi veya kişiler için her şey mevcuttur doktor eldiveninden tutun en ünlü markaların kapalı veya acık olarak malzemesi elimde mevcuttur
bulaşık deterjanı sıvı el sabunları şampuanlar yer yüzey temizleyicileri vb gibi bir sürü bulanan acık veya kapalı malzemelerin olduğu dükkanımı içindeki tüm malzemesiyle birlikte satmaktayım ilgilen arkadaşlar varsa , daha detaylı bilgi telefonla verebilirim

0535 051 44 04 BATUHAN MURATLI

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı
iyi günler öncelikler ailem için satın aldığım acık temizlik malzemesi sattığımız dükkan yaklaşık 2 senedir benimdir ailemin sağlık sorunları nedeni ile satmaktayım toptan satın almak isteyen kişi veya kişiler için her şey mevcuttur doktor eldiveninden tutun en ünlü markaların kapalı veya acık olarak malzemesi elimde mevcuttur
bulaşık deterjanı sıvı el sabunları şampuanlar yer yüzey temizleyicileri vb gibi bir sürü bulanan acık veya kapalı malzemelerin olduğu dükkanımı içindeki tüm malzemesiyle birlikte satmaktayım ilgilen arkadaşlar varsa , daha detaylı bilgi telefonla verebilirim

0535 051 44 04 BATUHAN MURATLI

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye8 yazı
malzeme olarak ne arıyorsunuz
besttem

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Üye180 yazı
TON BAZINDA ARİEL (DAĞ ESİNTİSİ) VE OMO MATİK İSTEYEN VARSA YARDIMCI OLURUM.5 KG PAKET HALİNDE 15.5 TL..8 kg omo matik 22 tl faıry bulaşık deterjanı 1litre 2.50 VE İSTEDİĞİNİZ BAŞKA TEMİZLİK ÜRÜNLERİNDE FİYAT İSTEYİN..(kizilkaya_67@hotmail.com) ... 05333147806..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er