Bulunduğum yerleşim ve genel bir bakış açısı olarak bir iş yapmaya karar verdim. Belkide bu işi yapan çok lakin ben biraz daha arz-talep meselesi şeklinde çalışan bir sistem oluşturmak istiyorum.Kendim aslında 20 yıldır gıda işiyle uğraşıyorum lakin yüksek paralarla yapılması gerektiği için tekstil işine ufaktan girmek istiyorum. Şimdi siz diyeceksiniz ki gıdada devam et hayalimde tabi ki mükemmel bir zincir oluşturacak bir planım ve projem var ama bunun için para lazım buda şimdilik bende olmadığı için bu işi biraz daha erteleyeceğim.
Konsept butik bayan tesettür giyim üzerine yoğunlaştım bu aralar bir kaç arkadaşımla ve bu işleri yapan kişilerle görüştüm bu alanda ciddi bir boşluk ve pazar olduğunu ilettiler ama iyi bir tarz oluşturup konsept kendi tasarım ürünler sunabilirsen müşteriye yani bir farkındalık yaratabilirsen seni tercih etmemeleri için hiç bir sebep olamaz dediler ama kafamda soru işaretleri var bunlarıda sizinle paylaşmak istedim.
öncelikle bu işi mağaza olarak açıp sonra mı internette yapmalıyım? yoksa tam tersimi,
bu iş için bir stilist, bir terzi ve işi bilen kumaştan anlayan birileriyle mi çalışmalıyım,
bu iş için maliyet hesabım ne şekilde olur,
bu işte kar oranları ne seviyededir,
bu işle ilgili sizin deneyimlerinizden yararlanmak bana artı ve eksi ne kazandırır kaybettirir bilmek isterim.
bu işin devasal büyüklükte değil minimum ölçekte yapmak istiyorum
şimdiden teşekkür ederim.
www.milyonlarcafirsat.com
www.butiggo.com
www.butiggo.com