Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstanbulda Bazlama İmalatı.

Başlatano.akcanTarih06/05/2015 05:31:57Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Biraz araştırdım istanbulda bu iş ankara kadar yaygınlaşmamış. Ne dersiniz hangi semtler daha uygun sizce bu iş için. Kim bilir tutar belki bütün semtlere açarım zamanla...
oakcan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye48 yazı
seri üretim makinasınıda ben yaparım. 0537 745 35 62
hikmetduman@hotmail.com mail adresini ver detaylandıralım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye574 yazı
evet ben ankaradayım, bu işi ankarada yapan firma sayısı fazla, nasıl iş yaparsınız, o konuda konuşalım, market ve bakkal yada bunu alıp satan ekmek bayileri var sorarsınız aldıkları kişi yada kuruluş nasıl satıyor, misal derseki aldığım kişi yüzde 15 kar veriyor, siz dersinz ben yüzde 20 kar veririm, derseki ödemeyi günlük yapıyorum derse, siz dersiniz ben haftalık ödeme alırım, gibi diğer firmalardan, daha cazip teklifler sunarsanız, siz önde yer alırsınız. Gıda türü işlerde her zaman para var...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye6 yazı

Hikmet bey mail inize yazdım bu konuda desteğinizi bekliyorum.
oakcan

Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar öncelikle projeyi şöyle anlatayım. Ankarada günlük benim tahminim 300 binin üzerinde imalat yapılmakta. Ankara 4 milyon nüfuslu bir yer desek ortalama. üçyüzbin bazlama imalatında nereden baksanız yüzlerce kişiye istihdam sağlanmış durumda. Aynı sistemi istanbulda kurmuş olduğumuzu düşünürsek... Yüzlerce kişiye istihdam... Bir bazlamada tahmini 30 krş kaldığını baz alırsak... İstanbulda bu işe yatırım ortağı olabilecek, çevreyi bilen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın...
oakcan