Yeni Üye Toplam 18 yazı |
|
Arif_istanbul Yeni Üye Toplam 29 yazı | 21/04/2015 : 23:47:27 ![]() Yazınızdan Bodrum'da yaşıyor olabileceğinizi çıkardım. Orada bu işin piyasası, kar marjı nasıldır bilemiyorum. Fakat çok çeşitli hediyelikçiler olduğunu biliyorum. Öylesine güzel ve farklı şeyler yapmalısınız ki ilgi çekme ve rekabet şansınız olsun. Yani herşeyden önce ürüne güvenmelisiniz. Belki ilk aşamada sınırlı sayıda üreterek, hediyelik eşya dükkanlarına konsinye olarak vermeyi düşünebilirsiniz. Baktınız ki ilgi görüyor, üretimi çoğaltırsınız. Benim kişisel amaçlarım ve yeteneklerim de sizinkilerle çok benzeştiği için cevap yazmak istedim. Her işte olduğu gibi sermayenizin olması da önemli bir nokta. Umarım başarılı olabilirsiniz. "Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving" Albert Einstein Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam |
mesgiyim Üye Toplam 355 yazı | 13/05/2016 : 23:19:19 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı |
mesgiyim Üye Toplam 355 yazı | 19/11/2016 : 02:31:13 ![]() Pendik çarşıda hediyelik eşyada iddialıyız. Doğu mah. Dr. Orhan Maltepe Cad. No:83/D Pendik Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı |
Arif Tarim Yeni Üye Toplam 12 yazı | ![]() ![]()
Merhaba, Ürünlerinizi görebilecegimiz web (internet) sayfaniz bulunuyormu? Veya katalogunuz varmi? Yerleşim : | Meslek : Diğer |
mesgiyim Üye Toplam 355 yazı | 12/02/2018 : 02:09:46 ![]() Instagram sayfamizdan bakabilirsiniz. @hediyelik_esyaci Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |