İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İstanbulda Seyyar Satış Belediye Sorunu Yardım ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumI
Yeni Üye2 yazı
Temel sinemanın birinde müdür olmuş. Bir seyirci gelmiş,
- Sigara içebilir miyim?
- Hayır, demiş Temel
- Ama herkes içiyor
- Onlar sormadılar ki...
R
Yeni Üye18 yazı
G
Üye118 yazı
internetci34 çok güzel açıklamış.
R
Yeni Üye18 yazı
A
Yeni Üye14 yazı
merhaba, her sektöre satabileceğin çeşitli ürünler mevcut.
asıl işim elektronik ürünler toptancılığı fakat kendi işimin yanında + olarak çeşitli fabrikalardan toptan adetli olarak temizlik malzemeleri, kozmatik ürünleri, konfeksiyon, hırdavat gibi bir çok çeşitli ürünleri çok adetli toptan, nakit ve çok hesaplı alıyorum. (fabrika fiyatından da hesaplı) bu ürünleri marketlere, büfelere, kozmatik firmalarına, berber ve kuaförlere, aktif satış yapan pazarlama firmalarına, tüccar plesiyerlere, bir milyoncu tabir edilen tahta kale firmalarına dağıtım yapabilecek, her şehirden arkadaşlarla çalışabilirim. kar marjları çok tatmin edicidir. bu anlamda iş yapmayı düşünürseniz sizinle görüşmek isterim. hangi çeşit ürün üzerine piyasanız varsa istediğiniz ürünlerden de tedarik ederim. selamlar... özelden yazarsanız telefon numaranızı da belirtmenizi rica ederim...
asıl işim elektronik ürünler toptancılığı fakat kendi işimin yanında + olarak çeşitli fabrikalardan toptan adetli olarak temizlik malzemeleri, kozmatik ürünleri, konfeksiyon, hırdavat gibi bir çok çeşitli ürünleri çok adetli toptan, nakit ve çok hesaplı alıyorum. (fabrika fiyatından da hesaplı) bu ürünleri marketlere, büfelere, kozmatik firmalarına, berber ve kuaförlere, aktif satış yapan pazarlama firmalarına, tüccar plesiyerlere, bir milyoncu tabir edilen tahta kale firmalarına dağıtım yapabilecek, her şehirden arkadaşlarla çalışabilirim. kar marjları çok tatmin edicidir. bu anlamda iş yapmayı düşünürseniz sizinle görüşmek isterim. hangi çeşit ürün üzerine piyasanız varsa istediğiniz ürünlerden de tedarik ederim. selamlar... özelden yazarsanız telefon numaranızı da belirtmenizi rica ederim...
asm
A
Üye410 yazı
başlıkta belediye sorunu diye yazmışsın arkadaş ancak bana kalırsa sorun sizde ,şehirde herkezin seyyar satıcılık yaptıgını düşünsenize ,çevre yaşanır olmaktan çıkar degilmi? bana kalırsa bu tarz düşünceler yerine yasal izinli bir iş düşün
B
Üye213 yazı
Belediyeden yasal olmayan bir izin istiyosun :) Adı ustune seyyar satıcılık
A
Yeni Üye29 yazı
Eminönü'ne git, orada yanılmıyorsam Fatih Belediyesi'nden izinli olarak simit satanlar var. Adamdan simit al, simitini yerken samimi bir ağızla sorular sor. Kötü niyetli biri değilse sana aradığın cevapları verir tahminen. Biri olmadı diğerine sorarsın. Ona göre hareket edersin.
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein
Albert Einstein
U
Üye135 yazı
seyyar satıcılığı bir kere geçin. belediye zaten seyyara izin vermez. seyyar satıcı istediği yere tezgahını açıyor. gidip bir marketin önüne veya bir manavın vs. açtığını düşün. adam hem vergiler hem kiralar olsun bi ton gideri var. ama seyyarın böyle bir derdi yok ve mekan sahibinin işlerinide öldürüyor.
bu sebepden seyyar satıcılık mantıksız.
kimse dükkan açmasın seyyar satıcılık yapsın o zaman.
bu sebepden seyyar satıcılık mantıksız.
kimse dükkan açmasın seyyar satıcılık yapsın o zaman.
K
Üye218 yazı
sende üç beş kuruş kazanmak için mücadele edeceksen izin mizinle uğrasma ve yap.
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz