Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cadde Üzerinde 30 M2 Dükkana Açılabilecek Sektör

BaşlatandarngloveTarih25/02/2015 11:12:09Yorum3

İlk mesaj
Üye335 yazı
istanbul anadolu yakasında göztepe istasyon caddesinde 30 m2 bir dükkanım var ancak sektöre karar veremedim , fastfood işine girsem gecesi gündüzü ve kasada işin sahibi yokken sömürülmeye müsait...Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum

Çalışma saatlleri kurumsal şirketlerde ve devlet dairelerinde 8-5 bildiğiniz üzere , sabah akşam 9-10 a kadar açık durmak yerine sabah 9 gibi açık akşam 7 gibi kapatabileceğim bir sektör arıyorum...

Uç bir örnek ancak mesela eczane ( pazar günleri tatil çalışma saatleri sabah 9 akşam 7 )

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye99 yazı
kendiniz simdiye kadar neler yaptiniz neler yapabileceginizi bilsek belki katkida buluna biliriz
elegez

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Üye335 yazı
Çalışma saatlleri kurumsal şirketlerde ve devlet dairelerinde 8-5 bildiğiniz üzere , cadde üzerinde kendime ait bir dükkanım var ancak sabah akşam 9-10 a kadar açık durmak yerine sabah 9 gibi açık akşam 7 gibi kapatabileceğim bir sektör arıyorum...

Uç bir örnek ancak mesela eczane ( pazar günleri tatil çalışma saatleri sabah 9 akşam 7 )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı

merhaba, imalatçılardan yüklü miktarda toptan alım yaptığımdan çok uygun fiyata alıp, uygun fiyata toptan satıyorum. örneğin perakende de 5 tl. satılan bir ürün bende toptan 1.5 lira (birbuçuklira), bu tip ürünleri marketlere, büfelere toptan 2.5 tl, 3 tl gibi toptan satıyorlar. bir çok çeşitli ürünler mevcut ve çok hesaplı. ayrıca talep'e göre de istediğiniz ürünleri tedarik ederim. değerlendirmek isterseniz yardımcı olurum. burhan tunca 0532 332 74 93 hayırlı işler dilerim...
asm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret