Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kuru Temizleme Açmak İstiyorum Sizce Mantıklı Mı?

BaşlatanmeloshopTarih02/02/2015 14:14:31Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye75 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Ben kuru temizleme dükkanı açmak istiyorum. ciddi anlamda araştırıyorum . dry center , eco dry gibi yerlerin bayiliğini de alabilirim veya kendi markamı kurup da açabilirim. Siz değerli okurlardan bu konu hakkında fikirlerinizi beyan etmenizi rica ediyorum. Kosgeb den destek de almayı düşünüyorum. Sizce bayilik mi almak mantıklı yoksa kendi markanızı mı yapmak? Bulunduğum yerde çok fazla kuru temizleme yok ve insan sirkülasyonu ve caddesi işlek biryer. kirası ne kadar olsa maximum, mantıklı olur? bu işi yapan arkadaşlar varsa da fikirlerini merak ediyorum. bu işe 3-6 ay arasında girmeyi planlıyorum. maliyetleri ve giderleri, kazancı nedir fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Meloshop

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye75 yazı
yorum yokmu arkadaşlar? alakasız alakasız yerler yorum yaparsınız, 150 bin tl para baglayıp yatırım yapıcaz , hiç mi bu işle alakalı olan yok?
Meloshop

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
kuru temizleme çok karlıdır ürün bazında, bu yönüyle ele alınırsa oldukça iyi bir sektördür ama asıl önemli olan potansiyeldir.türkiye'de kuru temizlemeye yeterli yönelim olduğunu düşünmüyorum, bu işe en çok işi düşenler memurlardır fakat kısa bir ssüre önce öğretmenlerin resmi kıyafet zorunluluğu kalktı bu durum sektöre büyük bir darbe vuracaktır.sana tavsiyem daha çok bu yönü ile ele al ve değerlendir.eğer ki yeterli bir talep oluşacağını düşünüyorsan korkmadan gir.tabi hangi bölgede yapacağında önemlidir.bol şans

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye99 yazı

kuru temizleme jetonla calisan makina tarzi bir seyler olabilirmi diye dusundum
sesli dusunuyorum desekte yeridir ikisi bir arada olabilir sanki
elegez

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
ENDÜLÜS PARK AVM DE KURU TEMİZLEME AÇMAK İSTEYENE FIRSAT elberk@hotmail.com
Terzi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
Filmlerde belki rastlamışsınızdır, yabancı ülkelerde var olan ülkemizde olmayan bir tarz: Laundry shop (Google resimlerde arayın ne demek istediğimi anlayacaksınız)

Bekar insanların özellikle öğrencilerin yaşadığı bir semtte bu tarz bir yer iş yapabilir. Adam bekar evine 2. el 500 liralık bi çamaşır makinesi alıp (arıza derdi /elektrik masrafı /deterjan masrafı /kurutma derdi vs) çekeceğine haftada 1 kez x tl harcaması daha hesaplı ve pratik gelecektir. Fiyatını siz belirleyin 8-10 tl gibi. Ana caddeye bağlanan bi sokakta 50 m2 dükkan yeter başlangıç için

Hatta bir de ütü hizmetiniz oldu mu kârınız katlanır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sanatçy