Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuru Buz İle Temizlik

Başlatanescobar111Tarih30/01/2015 01:51:40Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Teknolojiyi yakından takip eden girişimcilerin dikkatine kuru buz ile temizliğin kullanım alanları:

Tarihi eser temizliği
Resterasyon
Detaylı araç temizliği
Her türlü makina ve ekipman demontajına gerek kalmadan
Matbaa sanayi
Otomotiv sanayi
Termik Santraller
Kimya sanayi
Gıda sektörü
Yangın sonrası temizlik

Her türlü yüzeyde herhangi bir kimyasal kullanmadan etkili bir temizlik yöntemidir, zaman ve maliyet açısından bir çok işletmeye cazip gelmektedir, küçük sermayeler ile ciddi paraların kazanılabileceği bir sektördür. Firmamız Bursa da olup tüm Türkiye ye sıfır ve ikinci el kuru buz temizleme makinası satışı yapmaktayız ciddi ilgilenen arkadaşların 05321625591 numaralı telefondan iletişime geçmesini rica ederiz saygılarımızla.
www.uludagkurubuz.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye144 yazı
Saygıdeğer Escobar Kardeşim,
Ben bu kurubuz işini geçen yıl tüm yaz araştırdım,çok firma gezdim Ankaradan Mersine kadar ve İstanbul dolaştım.
İş aslında geleceğin işi ancak Ülkemizde maalesef şirketlerde bu konuda bir bilinç ve Vizyon olmadığı için bu konuda biraz daha zaman geçmesi gerektiği kanaatindeyim.

Bu işte bazı zorluklar var:
Birincisi Kurubuzu kendiniz üretemiyorsanız satınalma da fiyatı pahalıya geliyor,
ikincisi Üretim Sektöründeki makinalarda her makinaya göre kullanım miktarları farklı olduğu için kg a göre harcama rakamı belirlemek gerekiyor bu da firmalar tarafından çok pahalı bulunuyor
Üçüncüsü Kuru buz püskürtme makinaları ülkemizde üretilenler verim ve performans açısından yeterli değil,Danimarka,İsviçre ve Hırvatistan yapımı 3 marka var şimdi isimlerini vermeyelim,bunlar hakikaten çok kaliteli ama fiyatları da kaliteyle orantılı olarak pahalı.
Ben ekibi kurup öncelikle sadece püskürtme makinasını alıp firmalara gideyim dedim,ancak fizibilteyi ve firmaların bakış açısını gördükçe bundan vazgeçtim.
Sizlere kolaylıklar diliyorum
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye36 yazı
Bence buharla temizliği dusunmelisiniz maliyet çok ucuz.ayrica yukarda tarihi binalar demişsiniz.tarısı binaların hiçbirine sizi o sistemle sokmazlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk