30 sene hollandada ikamet ettikten . Cocuklari yetistirip evlendirdikten sonra, hollandada yapacak isim kalmadi ya kavede veya caminin kantininde zaman oldurecektim yada Turkiyeye donup bi seylerle mesgul olacaktim, antalyada bi evim vardi ,eskisehirde kalabilirim gencligimin gectigi sehir ,aslen Afyon Emirdagliyim, uzun arastirma ve gozlemlerim sonunda dogdugum koyden kucuk icinde hayvan barinaklari olan ,evi olan 3500m2 bir ciflik aldim burayi insallah bu sene hazirlayip seneye 10 tane sut inegi ve ilerde 10-15 besi yada 100 erkek kuzu besisi yapmayi dusunuyorum,cok buyuk bi butcem yok hazirda paramda yok sayilir ama gelirim fena degil, yapacagim isten de cok beklentim yok ilk etapta bir aile ise alip onlarin giderlerini ve hayvanin kendi giderlerini kazandimmi yeter diye dusunuyorum kendimi idare edecek kadar gelirim var zaten kime anlattiysam yapamiycami , hayal dunyasinda yasadigimi el adami calistirarak bu islerin olmuyacagini soyluyorlar ben ise tamam isci olarak bir aile calistiracagim ama calistiracagim kisi yada aileninde bunun bilincinde olmasini bekliyorum . Eger kendi isi gibi eke alir calisir ugrasirsa kazancida o oranda cok olur, degilmi? Tum bu konularda tecrubesi olan koniks uyesi arkadaslardan yardim bekliyorum nasil baslamaliyim,neler yapmaliyim bilincli bu iste gercek tecrubesi olan arkadaslarin bilgilerini bekliyorum Eskisehir-Afyon yakinindaki hayvancilikla ilgilenen arkadaslarla baglanti kumak isterim ozellikle hayvan secimi,alimi konularinda .. Simdiden tesekurler. Y,peker
Yusuf