Ana içeriğe geç

İnternet, Teknoloji, Yazılım - Özel

E-ticarette Konsinye Yontemi

Başlatannyc416Tarih16/01/2015 03:05:34Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Merhabalar,

Uzun zamandir aklimda e-ticaret ile ilgili fikirler vardi.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve Turkiye'den bir taki ureticisi ile gorusuyorum bir suredir.Konsinye yapabiliriz teklifinde bulundu kendisi.

Konsiyenin bana avantajlari ve dezavantajlari neler olabilir?

1 hafta icinde urun kataloglari ve fiyatlarini almis olacagim.Bu sure icinde bende deneyimi olan arkadaslarin fikirlerini almak istiyorum.

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye31 yazı
Ben zaten daha once bir sure Turkiye'den bir mucevherat ureticisinin New York ofisinde calistim.Oyuzden is ile ilgili deneyimim var.Ama e-ticaret konusunda cok deneyimliyim diyemem.Amerika icine satis yapacagim.Urunler imitasyon degil.Turkiye'den bir tasarimcisinin kendi markasi.E-ticaret kismiyla ilgili onerilerinizi duymak isterim.

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
Ben de Finlandiya da taki isini e-ticaret olarak baslatmak istiyorum,ama urun cesidi konusunda ne tur urunlerin bu ulkede iyi gidecegini henuz tam olarak kestiremedim
World Trade

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Yleti?imci
Yeni Üye30 yazı

konsinye satışlarda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız neden ? ürünleri size konsinye olarak fatura eder siz sattığınız kadarının parasını ödersiniz satamadıklarınızı geri fatura ederseniz sorun olmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - code2010
konsinye satışlarda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız neden ? ürünleri size konsinye olarak fatura eder siz sattığınız kadarının parasını ödersiniz satamadıklarınızı geri fatura ederseniz sorun olmaz.

Cok tesekkur ederim bilgi icin.

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Di?er