Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İtalya Verona Da İş Kurmak İstiyorum

BaşlatancemgurerrTarih21/12/2014 12:20:22Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar. Ben İstanbul da yaşıyorum. 1 sene sonra İtalyada Verona şehrine taşinacağim. 22 yildir ticaret ile ilgileniyorum. Verona da yapabilecegim ticari işler ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok yüksek yatırım maliyeti gerektirmeyecek bir iş alanı olmasını tercih ederim.
CEM GÜRER
İSTANBUL

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye72 yazı
Türkiyeye özgür birşeyler satabilirsin orada.
Türklerin kullandığı hediyelik incik boncuk vs
E TİCARET
İTHALAT İHRACAT
ALİBABA & ALİ EXPRESS YARDIM
İthalat Yapmak İstiyormusunuz ?
İhracat Yapmak İstiyormusunuz ?
Alibabayardim.com
Aliexpressyardim.com
Chevroletyolyardim.com
Opelyolyardim.com
Enucuzubudur.com

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Türk nüfusu orada çoksa bir Türk lokantası açabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı

Siz sadece kendi ofisinizi kurarak, web tasarım ve yazılım firmamızın bayiliğini alabilirsiniz.

Siz müşterileri bulup satış yapcaksınız, biz buradan tüm işlerinizi yapacağız. Bu şekilde aktif olarak farklı ülkelerde çalıştığımız iş ortaklarımız mevcuttur.

Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Not : Gümrük vergisi, ithalat/ihracat belgesi olmadan, fazla sermaye harçamadan yapılabilecek en güzel ve kolay iş modelidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye69 yazı
acilin italyali geldi.

ustte yapilan hic bir isi yapamazsiniz, yapacaginiz tek bir is var o da kebabcilik ki direk ana caddesinde hali hazirda bir tane iyi is yapan var. siz nereye acarsiniz bilmiyorum, belki universite civarina.

italya pahali, vergiler asiri yuksek (tum avrupada oyle) ama italyada ortalama gelir de cok dusuk. aylik 1200-1300 euro aliyor ortalama calisan. cok ekstra bir fikrin yoksa turkiyeye ozgu ancak kebabcilik olur. yoksa baska sektorlere bakmalisin.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret