Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşyeri Kurup Malı Ve Müşterisiyle Teslim Ediyorlar

BaşlatanakinselcukTarih12/08/2008 19:34:38Yorum12

İlk mesaj
Editör5590 yazı
Ne iş yapsam. Kaça mal olur. Resmi işler nelerdir. Nelere izin almak gerekir. Dükkanı nereden bulsam. İşlek yerler pahalı , ucuz yerlerde müşteri yok. Ya hiç müşteri gelmezse. Dükkanını rafı tereği kaça çıkar. Mal alsam en az ne kadar almalıyım kimdeki mal daha ucuzdur. Ya da bürom var ama iş yapamıyorum. Diye düşünmektesiniz değilmi.

Bulunduğunuz ilde yada her nerede isterseniz orada , işinizi sizin adınıza kurup teslim eden bir kuruluş var. Eğer bu teslimattan sonra yüksek bir müşteri sayısının size gelmesini istiyorsanız bunu da sağlıyorlar. Büronuzda oturup işinizi takip edip müşterilerinizi kabul etmek sistemi çalışır tutmak size kalıyor. Peşin satıyor ve peşin alıyorsunuz hiç bir zaman borcunuz olmuyor. Çek ya da senetle iş yapmıyorsunuz. Nakit para direk banka hesabınıza yatıyor.

En az sermaye ile müşterisi hazır 3000 kalem malı ile bir dükkanınız oluyor. Kuruluş ödemesi tek sefer yapılıyor ve bitiyor , kira, telefon ve elektrik masrafınız devam ediyor. Bir büronuz zaten varsa başlangıçta bu masrafdan da kurtuluyorsunuz.

Biraz daha bilgi şurada var.

http://hazirofis.cjb.net..........(link artık iptal 24/08/2008)

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye124 yazı
bana biraz entersan geldi açıkçası siz neden böyle bişey yapıyosunuz peki size ne faydası var vede böyle bir iş kurmak bakkaldan ekmek almaya benzemeski haksızmıyım ???
BİLEM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
bu nasıl bir iş acaba cok merak ettim acıklama yaparmısın?

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Saty? / Pazarlama
Editör5590 yazı
Bize birinci faydası bu işi kurduğumuz için para alıyoruz. İkinci faydası malın daha çok işyeri tarafından satılması. İş kurma malı müşteriyle buluşturma sıkıntısı olanlar için cazip geliyor. Ayrıca bu işyerleri satışın tadını alınca bizden daha sonra da gelişmek için yardım istiyor. İşe kendisi ilaveler yapıyor. Büroyu kullanıp kendi bulduğu başka işlere de yönelebiliyor. Biz ona başlamanın yolunu gösteriyoruz. Belli bir müşteriyide kendisine yönlendiriyoruz. Zaten kendi işletmesi varsa çok daha ucuza bir sürü mal ve müşteriye ulaşmış oluyor.
Ekmek almaya benzemez tabi ki , sözleşme yapılıp kanuni yaptırımların altına imza konuyor. Fatura kesiliyor. Başlamadan önce devamında neler olacak anlatılıyor. Bu bir iş , bizde ve dışarda örnekleri var.

Buraya bakın : http://hazirofis.cjb.net...........(24/08/2008 de ilanı kaldırdık)

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye84 yazı
Bu işin kuruluş maliyeti ne kadar?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ymalat
Üye353 yazı
Sayin akın slcuk yada ibrahim bey birincisi verdıgnız adres cjb uzantılı yanı ucretsizbir yer okadar buyukse neden domain alınıp hosta gecmemıs? ve orda arını tam vermıyor sadece 3000 adet urun dıyor eticaret dıyor magaza ofisi sizin adınıza dıyorlarama bedel drumları soylenmıyor kaca mal oluyor bılgı verılmıor.
sizin sitenizie dolastım
www.pazarabak.com sitesini orda 3000 adet ürün göremedim ben ama hersey gorundugu gıbıde olmayabilir detay tam yazarsanız yanı maliyet detaylarını burdakı arkadaslar ona gore yatırım yapabılırler ıyı calısmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Editör5590 yazı
Sevgili koniks dostum ;
O site henüz yayında değil. Bu yüzden linki herhangi bir yerde kullanılmıyor satışta yapmıyor. Mailin önüne www eklemeyi kendiniz akıl etmişsiniz.
Bir haftadan fazla ilan yayını yapmak istenmiyor bu yüzden cjb. Bu sadece bir ilan.
Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür ilanı için matbaacıda 4 renk broşür mü bastırırsınız yoksa gazeteye basit bir ilanmı verirsiniz ?
Saygılarımla...

tamnland.com

Üye353 yazı
Sayın Akın selcuk özeldede yazdığım gibi ve koniksin değerli üyeleri akın selcuk dogru yolda ve eticaret adam gıbı yapılrsa cok buyuk rakamlar kazandırır.ve 3000 kalem maldan bahsedılıyor bunu kolay kolay toplayıpta sitenıze koyamassınız yanı hersey hazırsa bende şartları öğrenirim bende düşünebilirim işin uzmanıyken çoğunuz biliyorsunuz www.kobimax.com sitesiyle bız ufak ufak başladık uyeler olusuyor satıslar oluyor yanı sıtemız acıldıgındanberı 15 gun olmus 50 ürün satısımız olmus teşekkürler herkese
akın selcuk tekrar söylüyorum doğru yoldasın Allah yolunu acık etsin arkadasım

Editör5590 yazı
Teşekkür ederim.
Tek problemimiz herşeye yetişememek.
tamnland.com

Editör5590 yazı

www.kobimax.com sitenize kurduğunuz günden beri girip bakıyorum çok da beğeniyorum.

Satışı gerçekleşen üründe problem yaşanması en büyük sorun. Bu konuda hassas olmak büyümeyi zamana bırakmak en güzeli. Benim avantajım mal tedariği konusunda eski olmam.

Basit bir örnek : Büyük hacimli bir mal olan elektronik duvar tipi piyano daha önceden sattığımız bir kalemdir. Ürünü Antalyada biri alır ödemeyi yapar, mal İzmirden yola çıkar. Ben o sıralar İstanbuldayım ve satışı yapan kişiyim para bana gelmiş durumda. Antalyaya giden markası belirsiz kaplaması daha montajı sırasında dökülen bir piyano oysa müşterinin almak istediği Yamahanın kaliteli bir modeli. Durumun düzelmesi için 2500km yol yapmak zorunda kalmıştım 2 gün içinde. Piyano müşterisi de oldukca hassas olur bu konularda hem de web yoluyla aldıysa.
tamnland.com

Editör5590 yazı
Mail atarak bilgilerini gönderen başvuru yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Talep toplamak için öngördüğümüz süre doldu ve ilanın detaylarını içeren siteyi yayından kaldırdık. Başvuran arkadaşlara tek tek cevap verilecek.
tamnland.com

Üye353 yazı
Sayın Akın selcuk www.kobimax.com sitemizi beğendiğiniz için teşekkürler dediğim gibi doğru yoldasınız ürün tedariği konusu cidden cok buyuk sorun ve bu konuda sorununuz yoksa sitemiz sizede acık biz her türlü iş birliğine açığız
saygılarımla