Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Toptancılara İhracat Fazlası Malları Nasıl Satarım

Başlatanduygu868Tarih17/12/2014 10:33:53Yorum50

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin size sormak istediğim bir sorum var. Ben bazı fabrikalarla görüştüm büyük firmalara dikim yapan firmalar. Bu firmalardan mal alıp Güngören deki toptancılara satmak istiyorum. Güngören de ki toptancılar malı neye göre alıyor. Ödemeleri tahsil etmek kolay mı?Bu işlerin raconu nasıl bir toptancıya mal satarsak o cevre de başka toptancıya ürün vermemek mi gerekir.Kendi yağımda kavrulmak istiyorum.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Selamlar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Yeni Üye49 yazı
kardeşim, toptancı zaten ordaki üretim yerlerini fabrikalarını fiyatları senden daha iyi biliyorlardır. ve paranı alma riskinde büyük görünüyor. zarar etmeni istemem. madem uygun fiyata alabiliyorsun, direk tekstil satış işiyle uğraşan dükkanlara pazarlamayı denesen daha karlı olur. kendi yağında kavrulmak istiyorum demişsin, al toptan malı o zaman uygun bir araçla iş yerlerine dağıtıp geç şehir dışında büyük yerlerle bağlantılar kurup oralarada gönderebilirsin.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
Üye300 yazı
Hangi sektör olursa olsun toptancıya mal verecek adamın, kendi yağında kavrulma gibi bir durumu söz konusu olamaz.Parekendeye odaklanın, eğer yağımda kavrulacağım diye başlıyorsanız bir işe, hangi sektör olursa olsun.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı

Kardesim ben gungorende aktif çalışan biriyim.birkaç ay öncesine kadarda dükkanın vardı kapatmak zorunda kaldım.orayla çalışmak istiyorsan günün ürünlerini çok ucuza bulmam gerek zira piyasanın en ucuz yeri orası.

Tekstil muhendisi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Kardesim ben gungorende aktif çalışan biriyim.birkaç ay öncesine kadarda dükkanın vardı kapatmak zorunda kaldım.orayla çalışmak istiyorsan günün ürünlerini çok ucuza bulmam gerek zira piyasanın en ucuz yeri orası.

Tekstil muhendisi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - duygu868
Merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin size sormak istediğim bir sorum var. Ben bazı fabrikalarla görüştüm büyük firmalara dikim yapan firmalar. Bu firmalardan mal alıp Güngören deki toptancılara satmak istiyorum. Güngören de ki toptancılar malı neye göre alıyor. Ödemeleri tahsil etmek kolay mı?Bu işlerin raconu nasıl bir toptancıya mal satarsak o cevre de başka toptancıya ürün vermemek mi gerekir.Kendi yağımda kavrulmak istiyorum.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Duygu868 eger gorustugunuz firmalar arasinda cocuk&bebek giymi uzerinede calisanlar varsa.Benimle irtibarta gecirseniz musteriniz olurum. mailim: mikky134@yandex.ru
murattkm

Yerleşim Türkmenistan / AshgabatMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
merhaba arkadaşım
iletişim bilgilerini gönderirsen sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Eger bana elbise bulursaniz istanbuldan ihrac fazlasi haftalik en az 2000 liralik urun alabilirim 0553 600 35 85

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
Bebek&çocuk varsa iletişime geçiniz
Bogazici_reyhan @hotmail.com

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - duygu868
Ek gelir elde etmeye çalışan ,kısıtlı imkanlarla şartları zorlayan ev kadini

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye68 yazı
Toptancıya mal satabilmen için ya üretimi bizzat kendin yapacaksın ya da vadeli satış yapacaksın..

Sen fabrikadan peşin parayla iskontolu alcaksın, toptancıya vadeli senetli satış yapacaksın..

Yapacaksan fabrikadan al netten sat satabilirsen ;)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye67 yazı
Hacım at resımlerını buraya, güngörene verecegın fıyatların ustunde havale yada kapıda ödeme ıle zaten satarsın burada. Arkadaslara katılıyorum gungörene mal vermek fabrıkadan daha ucuza vermek demek, nıye gungoren. gungorenden mal alan esnaflara satsan daha karlı olmaz mı ?
aykut

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Asker
Yeni Üye35 yazı
Türkiye Genelinden İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızıstan, Tacikistan, Özbekistan, Afganistan'a Nakliye Hizmeti..

İthalat ve İhracat Hizmetleri
Uluslararası Nakliye
Gümrükleme Hizmeti
Dış Ticaret
Acentanlık

GÜRBULAK SINIR KAPISI VE DOĞUBAYAZIT GÜMRÜĞÜNDE İHRACAT,İTHALAT, GÜMRÜK İŞLERİ.....

REAL UÇAR ULUSLARARASI LOJİSTİK HİZMETLERİ
TEL :+90 472 312 8949 GSM : +90 541 321 2011
www.realucar.com abdullah@realucar.com

Yerleşim Türkiye / Do?ubayazytMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye83 yazı
Sosyete pazarlarına(kayseri-adana-antep) tezgah acıyorum . Ürünler hakkında bilgi ve fotograf talep edebilirmiyim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
O ürünleri Güngören satmak kolay değil onlar senden daha ucuza alır o mali benim sana tavsiyem pazara dok belli bir karla sat en son kalanı gelişinde sat sonra tekrar alım yap bunu bi oturursan seneye sende Güngören e dükkanı açar büyük tüccar olursun :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye324 yazı
Ürünler bilinen markalar ise alım yapabiliriz. Mango, zara, h&m, topshop, t-box, sisley, bershka, koton vb...
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
merhabalar... butiğim var ve ucuz ve şık ürünler almak istiyorum ihracat fazlası koton zara vb.. iletişime geçersenz sevinrm...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
merhaba uygun fiyata polo yaka t shirt mevcutur aynı zamanda erkek t shirt ilgilelenler 0553 587 99 02 numaran ulaşabilr
drms

Üye112 yazı
ihraç fazlası malı ben alıyorum adet gözetmeksizin para bi yana mal bi yana ama uyguna 0532 331 73 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
cocuk bulursan gercekten kalıtelı ben nakıt alabılırım 0532423261

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye15 yazı
merhaba, elimde çocuk giyim 0-4 yaş (bebek takımı) olarak ve çocuk bady 0-4 yaşa kadar (baskılı ve renkli) kaliteli yeni sezon ürünleri mevcuttur.İlgilenen arkadaşlara mailim yoluyla resimleri gönderebilirim.rasitdemir35@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
merhaba, elimde çocuk giyim 0-4 yaş (bebek takımı) olarak ve çocuk bady 0-4 yaşa kadar (baskılı ve renkli) kaliteli yeni sezon ürünleri mevcuttur.İlgilenen arkadaşlara mailim yoluyla resimleri gönderebilirim. 530665 17 40 rasitdemir35@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
bende bebe ve çocuk giyim toptancısıyım. bursada kurulu 2 mağazamız bulunmaktadır.

ilgilenenler için
www.bebelax.com
05543906277
toptan bebe giyimi http://bebelax.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye198 yazı
Arkadaslar merhaba konuyu baltalamak gibi olmasin ama cok defa ilan actim ama hep editorden
Red oldu.
Elimde ciddi adette birinci kalite markali defosuz ihrac fazlasi bay bayan boxer var
Urun resimleri ve fiyat icin lutfen iletisime gecin
Markalar ( cr7,bjorn borg) gibi ithal markalar. Urunler kendini belli ediyor resmen ates ediyor :)
Lutfen urun resim ve fiyat icin mail yazin
viptoptan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar toptan kozmetik ürünleri arayan varsa bana ulaşabilir. toptan en az alım 1000 adet. güneş kremi, şampuan.Özellikle akdeniz bölgesinde bu ürünleri pazarlayabilecek kişiler için çok karlı ürünlerdir.

05064786295
anlamadım :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye70 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - viptoptan
Arkadaslar merhaba konuyu baltalamak gibi olmasin ama cok defa ilan actim ama hep editorden
Red oldu.
Elimde ciddi adette birinci kalite markali defosuz ihrac fazlasi bay bayan boxer var
Urun resimleri ve fiyat icin lutfen iletisime gecin
Markalar ( cr7,bjorn borg) gibi ithal markalar. Urunler kendini belli ediyor resmen ates ediyor :)
Lutfen urun resim ve fiyat icin mail yazin
viptoptan@gmail.com

Ürün resim en az alım adedi ve fiyat alabilirmiyim..
crdck_51@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
selam

Yerleşim Türkiye / Kocaeeli
Yeni Üye2 yazı
ambalaj malzemesi satışına başlıcaz uygun fiyatları nasıl bulabiliriz

Yerleşim Türkiye / Kocaeeli
Yeni Üye63 yazı

Merhaba Duygu;

Bence ihracat fazlası ürünleri veya toptan parti malı ürünleri Tekstil Sanayi'nde satabilirsin. Parti Malı kelimesi ile Google'den aradığında Tekstil Sanayi birinci sırada çıkıyor.

Ayrıca İhraç Fazlası diye arasan yine Tekstil Sanayi Google'den ana sayfada çıkıyor. Öyle ise ürünlerini bu siteye koy ve aracısız bir şekilde dünyanın her yerinden müşterilerine ulaşarak onlara satış yap.

İşte linki
http://www.tekstilsanayi.com/