Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Aklı Başinda Olan Sermayesi Olan Çok Güzel Fikir

Başlatanaslan59Tarih14/12/2014 02:56:02Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
selam
türkiyede en güzel kamu ihaleleri dir öncelik bir şirket kuruyoruz uzantısı. personel hizmetleri - temizlik - otokiralama ltd.şti. bir ufak büro tutuyoruz giden para 5 bin tl sonra işin tam detaylarını öğrenmek için bir danışman bulucan tam prosedür kural vs 2 ayda öğrenirsiniz sonra temizlik personeli lazım ilk etapta 3 kişi yeter 2. 3. ayda toplam 10 bin tl niz gitti şimdi özel sektör den iş alacaksınız hastane avm vs bu yerlereden iş alacaksınız kar siz maliyetine fiyat vereceksiniz burdaki amaç iş deneyim belgesi almak 1 sene karsiz iş alacaksınız çalışan sayınız 20 çıkacak zaten cazip fiyat verdiginizden iş bulmada sıkıntı cekmessiniz 3 4. avm anlaşma yaparsınız 1 yıllık daha sonra belki 1 senede kar etmediniz hatta bazı açıklar verdiniz 50 tl cepten gitti şimdi kazanma zamanı artık sırtınızı devlete dayama zamanı geldi kamu ihalelerine girmeye hazırsınız artık para kazanma zamanı geldi her ay yüksek sayıda hizmet alım ihaleleri açılmaktadır temizlik ihalelerine girersiniz tabiki büyükleri kaptirmazlar ama ufaklari alırsınız mesala 10 elamanli temizlik isi ihalesini rahat kaparsiniz bunun gibi devamlı ihalelere geçersiniz 1. ay olmadı 2 ay kesin ihale sizde kalır sonra uzantiniz oto kiralamada var kamu tüm araç hizmetlerini ihale ile yapıyor onlara katilirsiniz 5 aracli ihaleyi aldınız zaten şirketin bankalarda sıkıntısı yok 5 adet araç kredi ile çeker koyarsınız 36 ay araçlar kamu dairesinde çalışir kendini öder kar bırakmaz ama 36 ay sonra araç size kar kalır vs vs vs arkadaşlar iş iyi iştir ben 2 ay sonra ufaktan başliyacam hani sitede su kadar param var ne yapayım diyenlere duyuru hizmet sektöru en güzel iş bu ışte 1 sene sabır edeceksiniz sonra tıkır tıkır işlemeye başlar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye38 yazı
kardeş aynı şeyi bende düşünüyorum yalnız iş bitirme belgesini avm'lerden nasil alacaksında kamuda ihaleye gireceksin şirket kurmakta personel bulmakta sorun yok sorun iş bitirme belgesi almakta bence onu araştırıyorum bir çözüm bulmuş değilim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye71 yazı
selam ben araştırdım ya iş bitirmeli satlik bir temizlik şirketi bulup devralacan veya özel sektörle 1 yıllık sözlesme yapacan hatta anlattığım gibi maliyetine avm olur ozel hastane olur özel okul vs vs bunlarla çalışacan 1 anlaşmalı 1 sene bittikten sonra iş yaptığın firmadan iş bitirme belgesi alacan yanlız bazı temizlik makineleri almak lazım ve personelin 15 günde eğitim vermen lazım iş güvenliği vs vs geç internete büyük firmaların sitelerinde duyuru bölümünde temizlik işi teklif usulü yaptirilicaktir vs. diye yerlere teklif ver mesala işi kaptin hemen gerekli personel ve makinaları toparla ve ise başla ben bu yaz ısallah başliyacam hadi kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2659 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aslan59
selam ben araştırdım ya iş bitirmeli satlik bir temizlik şirketi bulup devralacan veya özel sektörle 1 yıllık sözlesme yapacan hatta anlattığım gibi maliyetine avm olur ozel hastane olur özel okul vs vs bunlarla çalışacan 1 anlaşmalı 1 sene bittikten sonra iş yaptığın firmadan iş bitirme belgesi alacan yanlız bazı temizlik makineleri almak lazım ve personelin 15 günde eğitim vermen lazım iş güvenliği vs vs geç internete büyük firmaların sitelerinde duyuru bölümünde temizlik işi teklif usulü yaptirilicaktir vs. diye yerlere teklif ver mesala işi kaptin hemen gerekli personel ve makinaları toparla ve ise başla ben bu yaz ısallah başliyacam hadi kolay gelsin

Tuttum bu fikri inşallah başarırsın :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı
Güncel

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Üye158 yazı

Konuyu açan arkadaş farklı..

"Güncel" diyen arkadaş farklı...

Güncel oduğunu nereden bildiniz?

Belki adam işten vazgeçti...

ozi

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ozik

Konuyu açan arkadaş farklı..

"Güncel" diyen arkadaş farklı...

Güncel oduğunu nereden bildiniz?

Belki adam işten vazgeçti...

güncel yazmamın sebebi fikrin hosuma gitmesi ve başka fikirleri almak arkadaş yapmıs yapmamıs mühim değil

'Keşke'Leri Sevmem !!

Yeni Üye53 yazı
Kamuya değil de servis minibüsü alıp tur firmalarına kiralamak ne derece mantıklı? Sonuçta kamu için ihale sürecidir, şirketin durumudur, vb bir sürü kriteri tamamlamak gerekli. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye105 yazı
Bu kadar buyuk sermaye ile cok daha fazla para kazanilacak isler bulunur 1 sene eleman maasi ssk si vergisi kirasi yemesi icmesi ciddi rakam. O isler oyle kolay degil. Cok zor bence.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat