bildiğiniz gibi lig tvde bazı maçlar 3d olarak yayınlanıyor. bir cafe açıp, 3d projeksiyon cihazı alıp lig tv yayını yapmak istiyorum. 3d gözlükler felan olacak. böyle bir proje pek yok. sizce nasıl olur? Lig tvye cafede maç izlettiğimiz için ne kadar ödüyoruz?
farklı bir fikir. yalnız türk halkının 3d gözlükle ilgili biraz problemi var gibi sevmiyorlar. aşılabilir birşey ama. denemeye değer. özellikle genç kitle daha meraklı olur. üniversite yakınlarında bir yer veya reklama ağırlık verebilirseniz daha iyi olur. gençler meraklıdır böyle şeylere. 4+1 veya 5+1 ses sistemleri oluyor mekana onlardan da döşeyip 3 boyutlu ses olarak ayarlamasını yaparsanız daha da güzel olabilir.
Gözlüklerde sorun yaşıyabilirsin kırılması yıpranması gibi. Senin dedigin cafe bildigimiz kahvehanelere giriyor lig tv de bayağı bir yüksek fiyat alıyor. hemde bayağı bi yüksek.
E TİCARET İTHALAT İHRACAT ALİBABA & ALİ EXPRESS YARDIM İthalat Yapmak İstiyormusunuz ? İhracat Yapmak İstiyormusunuz ? Alibabayardim.com Aliexpressyardim.com Chevroletyolyardim.com Opelyolyardim.com Enucuzubudur.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz