Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Semt Pazarinda Prosedur Nedir?

Başlatansaw331Tarih11/12/2014 00:51:18Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Bu isten anlayan dostlar ilk defa pazara cikacam ve tanesi 1 liradan bir urun satacam ve bana bir kolilik ve benim sigacagim kadar alan gerekli. Bunun için para odemem gerekli mi yada kime odemem lazim ne yapmalıyım yol gosterirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye229 yazı
1 tl ürününüz ne hocam
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye72 yazı

Hangi ilde yapacaksın ?
Bizim diyarbakırda genellikle pazarcılar yerlerini kiraya veriyorlar yeri güzelse aylık 300 tl alıyorlar.
Yada her pazarda mutlaka birinin işi çıkıyor ogün gelmiyor yerini 10-15 tl gibi kiraya veriyor.
Bizim burada böyle
E TİCARET
İTHALAT İHRACAT
ALİBABA & ALİ EXPRESS YARDIM
İthalat Yapmak İstiyormusunuz ?
İhracat Yapmak İstiyormusunuz ?
Alibabayardim.com
Aliexpressyardim.com
Chevroletyolyardim.com
Opelyolyardim.com
Enucuzubudur.com

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - TiMeCoDe
Hangi ilde yapacaksın ?
Bizim diyarbakırda genellikle pazarcılar yerlerini kiraya veriyorlar yeri güzelse aylık 300 tl alıyorlar.
Yada her pazarda mutlaka birinin işi çıkıyor ogün gelmiyor yerini 10-15 tl gibi kiraya veriyor.
Bizim burada böyle

Konya da hocam da öyle büyük bi yere ihtiyacım yok videoda da gorecegin üzere comecek kadar yer ve yanıma da bi poşet yada kutuluk yer için de mi ayni prosedur

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye72 yazı
Kardeş ozaman bir pazarcının yanına gidip ustam bu işe yeni başladım bana ufak bir yer verirmisin çok fazla para kazanmyorum ekmek parası çıkacak kadar para kazanacagım bana ufak bir yerini verirmisin deyip şansını deniyeceksin.
Güzel bir dille ilk haftalarda ücretsiz birinin yanında satış yapabilecegini düşünüyorum.
Sonradan işin büyürse saten pazarda biraz çevre edinirsin kiralık yeri kiralarsın diye düşünüyorum.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum artık.
E TİCARET
İTHALAT İHRACAT
ALİBABA & ALİ EXPRESS YARDIM
İthalat Yapmak İstiyormusunuz ?
İhracat Yapmak İstiyormusunuz ?
Alibabayardim.com
Aliexpressyardim.com
Chevroletyolyardim.com
Opelyolyardim.com
Enucuzubudur.com

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - TiMeCoDe
Kardeş ozaman bir pazarcının yanına gidip ustam bu işe yeni başladım bana ufak bir yer verirmisin çok fazla para kazanmyorum ekmek parası çıkacak kadar para kazanacagım bana ufak bir yerini verirmisin deyip şansını deniyeceksin.
Güzel bir dille ilk haftalarda ücretsiz birinin yanında satış yapabilecegini düşünüyorum.
Sonradan işin büyürse saten pazarda biraz çevre edinirsin kiralık yeri kiralarsın diye düşünüyorum.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum artık.

İlk hafta için makul tabi kabuk eden olursa. Neyse yaşayıp gorecez sanirim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen