Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristanda Arac Alim Satimi Ve Seyahat Acentali

BaşlatanokanbarayTarih11/08/2008 01:55:19Yorum18

İlk mesaj
Üye691 yazı
Arkadaslar,15 yildir Isvicrede émür boyu yasama hakkina (C) sahip olarak yasiyorum.Türkiye Türklerindenim.Bu sezon bitisini baslangic alarak Bulgaristana satmak amaciyla avrupadan ikinci el araba ,motor,deniz tasitlari ***ürmeyi ve bu isi adim adim büyüterek Bulgarisatanda seyahat acentaligi kurmayi bu sekilde soförlü soförsüz kara tasitlari ile deniz tasitlari kiralama ve satisini yapma ve tabiki seyahat acentaciliginin yaptigi bilet ,tur v.s isleri organize etmeyi planliyorum.
Bu isleri kücükten büyüge olacak sekilde her yil yeni ilavelerle büyütmeyi düsünüyorum.
Türkiyeden turizm egitimim ve lüx otellerde calisma tecrübem var.Isvicrede de yiyecek-icecek sektörü ve konaklama alaninda is tecrübem var.
Bulgaristanda turizm,Bulgaristanda Seyahat Acentaciligi
arac alim satim kiralama ,deniz turlari ve bu kapsamda olabilecek her türlü bilgi paylasimlariniza simdiden tesekkür ederim.
Bulgaristan hakkinda alisilmisin disindaki bilgilerde bana oldukca yardimci olacaktir,bilgi ve tecrübelerinizi esirgemezseniz sevinirim.
Sektör icinden yada konuya direk ilgi duyan arkadaslar birebir yazismak isterlerse seve seve kabul ederim.
Ilgilerinize simdiden tesekkürler,saglikli günler dileklerimle,
okanbaray-isvicre okan_baray@live.de

Yerleşim İsviçre / BaselMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye12 yazı
selam ben araba ısı yaptım ve bulgarıstanda cevrem var su anda turkıyedeyım bg ve TC vatandasıyım almanyada kaldım 8 yıl ısvıcreyere cok gıttım oradada cok saglam ve benım hakımda bılgı alabılecek ısvıcre sınırında bır kac tanınmıs turk ısveren gostere bılırım.
omurtag

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Üye691 yazı
selam arkadas ,ilgine tesekkür,irtibatimizi koparmayalim,ekim basi istanbula kasim basi da bulgaristana gelecegim(varna).
bu süre zarfinda yazisiriz,oraya geldigim de karsilikli olarak uygun olursak bulusuruz,basarili ve saglikli günler dilerim.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Üye691 yazı
selam rterzioglu ekledim irtibat halinde olalim,bende sevinirim
ayrica kasim basi itibariyle varnaya gelecegim karsilikli uygun olursak tanisiriz bende memnun olurum.

Üye1714 yazı
O süre zarfında orada olursam görüşürüz tabii. Genelde Sl. Briag'a iş seyahatlerim oluyor. Turizm konusunda da o civarda çevrem var.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye691 yazı
selam ben sofyaya gelirim o konuda sorun yok tanismayi arzu edersen tabiki,
birde sorum olacakti bu 10 kisi meselesini hukuki olarak birinci elden ögrenmek isterim.
yazilarimda rastlamisindir ben isvicre vatandasi olmamakla beraber süresiz yasama hakkim var (bir kac sene icinde vatandas olacagim ama simdiki durumu söylüyorum),yani bulgaristan vatandasligina ihtiyacim yok
ayrica vize almamda her seferinde bir iki günlük is zaten yakinda vizede tamamen kalkiyor,bu durumda sermaye sahibi yabanci sahislarin(yani avrupada oturum sahibi T.C vatandaslarinin bg de sirket kurmasi halinda bu sirketin ticari faaliyete baslama ve devam ettirmesi icin 10 kisi calistirmalimi yasal durum ne simdiden tesekkür.

Üye691 yazı
rterzioglu arkadas ,bir takim hukuki bilgileri burdan temin ederek emegini bedavaya getirmek gibi bir niyetim kesinlikle yok olaki bu tip seyler aklina gelirse cok üzülürüm umarim öyle düsünmezsin.bu irtibat belkide ileride kalici bir hukuk danismanliginin ilk adimlaridir,söylemek istedim. ilgine ve bilgilerine simdiden tesekkür.

Üye1714 yazı
10 kişi çalıştırma zorunluluğun yok. 10 kişi çalıştırma zorunluluğu sadece oturum alacak şirket hissedarları için geçerlidir. Görüşürüz Bulgaristan'a gelmeden önce haberleşiriz. Çünkü sürekli seyahat ediyorum.

Dış ülkelerde Türk vatandaşlarımızı görmek bizim için gurur verici.

Üye691 yazı
Tekrar selam Raif arkadas seninde zamanini aliyorum ama umarim cok yük olmuyorumdur.
Varnada kuzenlerim var türkiyeden is adami ama is alanlari farkli ahsap üzerine,bu nedenle senin bilgilerine ihtiyac duyuyorum tabi hukukcu olmanda bilgilerin degerini artiriyor,güvenilir kiliyor.
Benim ilk etapta bulgaristanda karsiliginda ücretini alarak ,sürekli bilgisayar iletisimine sahip,benim soracagim ikinci el araba ve motosiklet modelinin orada yaklasik kaca satildigini hizli bir sekilde internet sitelerinden ve satici galerilerinden ögrenip bana bildirecek bir elemmana ihtiyacim var.hizli dedimse gece gündüz bilgisayar basinda oturmasi gerekmiyor bilgisayardan uzak oldugunda sms de olur ama günlük irtibat halinde olabilecek
bir elemana ihtiyacim var.ilk yil ögrencide olabilir.tanidigin güvenilir biri varsa bana ulasmasini saglarsan sevinirim.bir ay icinde olsada olur,simdiden tesekkür.

Üye691 yazı
merhaba omurtagli,varnada tanidigin ama mutlaka güvenilir olacak bir marka motosikletlerin egitimli tamircisi varmi
yada arastirabilirmisin araba ve motosiklet olursa tabi cok daha iyi olur ama sertifika yada diplomali saglam biri olacak.böyle biri olursa bana ulasmasini saglarsan sevinirim.tesekkür.bir iki ay zaman var arastirma icin.

Üye691 yazı
varna tercih olur ama asagi yukari bulgaristan geneli ayni ise fiyat bakimindan, farketmez,birde parca degil ikinci el araba ve motosiklet fiyati ben isi varnada yapmayi planliyorum ama.
omurtagliya yazdigim tamirci ise ya varnada olacak yada anlasmamizdan sonra varnada calisabilecek biri olacak.tesekkür

Üye691 yazı
hayir ben isvicre ve almanyadan ikinci el motor ve araba alip oraya getirip satisini yapacagim.bu baslangic daha sonra.kara ve deniz tasit alim satim kiralama ve seyahat acentaligina dogru gelisecek ordaki durumdan tatminkar olursam.su asamada bulgaristandan bir sey almayi düsünmüyorum.

Üye1714 yazı
Bulgaristan zaten bir araba çöplüğü haline geldi. Her ailde iki araç var. Piyasada kullanımda olan araçlar kadarda satılık araçlar var pazarlarda olsun galerilerde olsun. Birde şey var destekleme fonu sanırım. Getirdigin araç başına destek alıyorsun. Onu bir araştır.

Üye691 yazı
tesekkür,varnada araba piyasasini arastirdim bir iki bin euroluk binek araclar icin dedigin dogru,ama sekiz onbin eurodan yukariya dogru fiyatli araclarda tatminkar kar var ayrica transport araclari kücük deniz tekne bot ve marka motosiklet le ugrasan pek yok böyle oluncada fiyatlar tatmin edici ve ben bunlari cok hesapli alabiliyorum buradan.
tesvik konusunu ilk defa duydum iyi oldu teskkür arastiracagim buna iliskin kitap site adi olursa yazabilirsen sevinir bulgarcada olsa olur ama türkce daha iyi olur ,bende kuzenlere bu konuyu sorayim.

Yeni Üye83 yazı
Okan bey Varnaya geldiginizde sizinle yüzyüye görüşüp tanışmak isterim . @ mailinize gerekli olan bilgileri gönderdim .
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
Yeni Üye90 yazı
merhabayin arkadaslar bulgaristan VARNA seyirindekilere inanmayin sizi dolandirirlar koruyun kendinizi..

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo