Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Poşet

Başlatanconns2005Tarih24/11/2014 12:24:40Yorum17

İlk mesaj
Üye232 yazı
Türkiye'nin en büyük ambalaj (poşet) üreticisi konumunda bulunan ve markası herkes tarafından bilinen, üretmiş olduğu ürünler 1.kalite, orjinal ve dayanıklı malzemeden üretilen ürünlerin satışında KAMPANYA başlatmış bulunmaktayım.
Alacağınız her ECZANE POŞETİ'ne karşılık şuan piyasada 6.00 TL'ye satılan orjinal HIŞIR POŞET veya orjinal BAKKALİYE POŞET'in kilosunu 4,25 TL'ye satmaktayım.
Bu fırsatı kaçırmayınız. Bu kampanya ile poşetlerin kg'nda yaklaşık 2 TL avantajınız olacaktır.
Hiçbir yerde indirimli bu fiyattan ürün alamazsınız.
Alacağınız Eczane poşetinin 100 adetlik paketini ise, 4.25 TL'den satmaktayım.
Üretilen tüm ürünleri tereddütsüz alabilirsiniz.
Ürünler, sıfır, orjinal ve sağlamdır.
Satmış olduğum ürünler:
1 - Eczane Poşeti (Orta boy, 23X33 cm ebatlarında, baskılı ve renkli, el geçmeli)
Satmış olduğum eczane poşeti, 1 koli olarak satılmaktadır. 1 koli içerisinde 50 paket (her pakette 100 adet, toplamda 5.000 adet) poşet vardır.
2 - Hışır Poşet (1 kg'lık pakettedir. Küçük - Orta - Büyük boy) (Normal fiyatı : 6 TL)
3 - Bakkaliye Poşeti (1 kg'lık, 2 kg'lık, 3 kg'lık, 5 kg'lık pakettedir.) (Normal fiyatı : 6 TL)

Tel: 0535 426 79 44
E-mail: gokselgokmenn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye195 yazı
nakliyesi nasıl olacak mesela almak istesek muğlaya nasıl göndereceksin
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Üye232 yazı
Nakliye işi kolay. İster aras kargo, ister otobüs, isterseniz de normal nakliye ile gönderebilirim. Sıkıntı yok. Siz nasıl isterseniz öyle yaparız.

Üye232 yazı
He yapıyorum. Lütfen, yazı yazarken alakalı konu başlığına yazınız. Poşet ile ayakkabı kutusunun bağlantısını nasıl yaptığınızı anlayamadım.

Yeni Üye96 yazı
İmalatçımısınız yoksa komisyoncu mu ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye255 yazı
Market bakkal orjinal hışır poşetin kilosuna 4,25 demişşiniz. En az alım miktarı kaç kilo veya ton ? Ben malı almadan parayı göndermem,sizde parayı almadan malı göndermezsiniz. Bu durumu nasıl çözücez ?
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye232 yazı
İstediğiniz kadar ürün alabilirsiniz. Miktar sıkıntısı yok. Ticarette parayı almadan ürün satılmaz. Bu şekilde sizinle alış veriş yapamayız. Yerim, adresim belli. İlk defa bu işi yapmıyorum. Edindiğim tecrübelere göre ödemeyi almadan ürün satmam. Gerisi size kalmış. İster alın, isterseniz almayın.

Yeni Üye39 yazı
Konuda mesajım bulunsun. Fiyatlar uygun geldi. Kampanya devam ederse bu yaz açacağım iş yerime almak isterim.

Cahilliğimden soruyorum, ecza poşetlerine baskı yaptırabiliyor muyuz?

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Dekoratör
Üye255 yazı
Conns2005 telefonda, yazdığın fiyatların kamyon bazında olduğunu, 2-3 ton için bile değmiyeceğini söylüyorsun. Burda da miktar önemli değil diyorsun. Çok çelişkili birisin. Ticarette mal gelmeden de para verilmez. Bende bu işi ilk defa yapmıyorum, benimde yerim adresim belli. Bundan dolayı fazla uzatmadınız sanırım telefonda. Size daha çok hemen 200-300 kilo lazım nasıl gönderirsin, parayı nereye yatıralım diyecek müşteriler lazım sanırım. Size kolay gelsin. Nerden mal alırsanız alın arkadaşlar malınız gelmeden ödeme yapmayın. Özellikle cahilliğinden soran arkdaşlar :)
redirect

Üye232 yazı
Kamyon bazında satıyorum diye birşey söylemedim. Okumasını bile bilmiyorsunuz. İster 1 kg ister 20 ton alın. Miktar size kalmış. Size tavsiyem tanımadığınız birisi hakkında yorum yapmayın. Kul hakkının ağırlığı altında ezilmeyin. Siz gerçek alıcı iseniz ödersin parasını malı alırsın. Senin üç kuruş parana ihtiyacım yok. Senin gibi düşünenler ilede ticaret yapılmaz. Para senin, mal benim. İsteyen alır, isteyen satar. Ürünü al, beni tanı, ondan sonra forumlara yazı yaz. İnsanların ekmeği ile oynamayın. İki düşünün bir konuşun.

Üye255 yazı
Kimsenin ekmeği ile oynama lüksüm yok, olamazda. Telefonda bana söylediğiniz; fiyatlar anca komyan bazı alırsanız olur dediniz.1-2 tonla uğraşılmaz dediniz. Söylediğiniz lafları unutmayın. Doğru benim gibi malı gelmeden parayı vermeyen adamla niye ticaret yapılsın. Para benim tabi, mal sizin mi bilmem. Şunada açıklık getirelim. Ben sizi tanımam siz beni tanımazsınız. Burada benim değindiğim konu alım yapacak olan arkadaşların dikkatli olması. Çok örneklerini gördük. Niye hemen savunmaya geçtiniz ki ? Ayrıca telefonda naksan ambalajdan aldığınızıda söylediniz. Naksan ambalaj ile çalıştığınızı söylediniz. Naksan ambalajın fiyatları belli kdv si ile 5,2 tl ile 5,5 tl arasını buluyor fiyatları. Sizin verdiğiniz fiyat onların verdiği kdv siz fiyattan daha düşük ve siz birde para kazanıcaksınız. Burda satıcı iseniz güven vermek zorundasınız. Öyle isteyen alır isteyen almaz lafları ile yol alamazsınız. Dediğiniz gibi dürüst biri olabilirsiniz. Fakat bu çelişkili rakamlar ve işleyiş benim diğer arkadaşların iyiliği içinde yazmamı gerektirdi.
redirect

Üye232 yazı
Kardeşim,
İlanımı düzgün oku, anla ve sonra yorum yap. Anlamadan yorum yapma. Ben hiçbir zaman ne ilanımda nede telefonda kamyon bazında geçerli demedim. Belki beni aramadın bile. Her 1 kg hışır poşet için 1 paket eczane poşeti almanız gerekiyor. İlanımı dikkatli oku. İster 1 kg al, ister 20 ton. Sana kalmış. Fiyat aynı. Değişmez. Ayrıca, benim amacım hışır poşet satmak değil, eczane poşeti satabilmek. Ticarette kafanı kullanamadığın buradan belli. Hışır poşeti zararına satarken eczane poşetini karına satıyorum. Alırsın almazsın senin bileceğin iş. İlanımda yazmışım. Saklım, gizlim, yalanım yok. Al eczane poşetini, hışır poşetinide zararına sana vereyim. Almadan, anlamadan buradan aham kesme. Ciddi alıcıysan siparişini ver bana, ürünü sana göndermezsem o zaman konuş. Herkese yanlışımı söyle. Hem ürün almıyorsun hemde yalan yanlış konuşuyorsun. Git başka foruma yorum yap. Benden alışveriş yapmadan hakkımda forumuma yanlış düşüncelerini yazma. İşine gelir alırsın, işine gelmez almazsın. Lafı uzatmazsın. Ayrıca, naksanın fiyatını biliyor gibi konuşmuşsun. Onu bile yanlış biliyorsun. Şuan naksanın KDV'siz fiyatı 5.25 TL. KDV'li fiyatı ise 6.00 TL gibi bir fiyata satılıyor. Neden, naksandan ürün almıyorsun. Neden ısrarla ürün gelmeden para vermem diyorsun bana. Naksandanda veresiye alsana. Ürün gelmeden para vermem desene yetkililerine. Sana verecekleri cevabı şimdiden düşünemiyorum bile. Git işine kardeşim. Konuştukça batıyorsun. Sen git naksandan al. ben sana ürün satmıyorum. İlanımı anlamamışsın, geçmiş karşıma konuşuyorsun. Bilmeden, anlamadan konuşma. Git, parayı vermeden nereden ürün alabiliyorsan al.
Tekrar söylüyorum iyi oku:
1 paket eczane poşeti alırsan eğer, naksanın orjinal hışır poşetini sana 6.00 tl yerine 4.25 tl ye verecem. Lafımın arkasındayım. Umarım anlaşılır bir şekilde yazmışımdır.
Şunu da söyleyeyim sana: istersen parayı banada verme. Gel naksanın yetkili satıcısına ürünü görerek kendin parasını öde. Eğer, dürüst isen, satıcıya gidince ben ürünü almaktan vazgeçtim demek yok. Benim dediğim rakamdan ürünün parasını ödeyeceksen gel.

Üye255 yazı
Evet bu yazıdan ticarette kafanı çok güzel kullandığını anladım :) Naksan 4,50 + kdv fiyat veriyor. En son naksandan Nazli hanımın attığı fiyatı mail atabilirim sana. Ben sana bana ürün gönder ürün gelmeden para vermem veya illa bana ürün gönder demiyorum. Onu nerden çıkardın. Ben burda telefonda söylediğinle yazdığın uyuşmuyor diye belirttim. Okuyan arkdaşlarda ona göre tedbir alsın dedim. Burda boş laf yapmana gerek yok. Açıklamanı yaparsın olur biter. Naksan da olsa veririm siparişi adam faturasını kesiyor gelir burda nakliyecisine yaparım ödemeyi. Ne kadar boş ticaret yapıyorsunuz. 5 ton sipariş vericek olsam 20,000 e yakın parayı sen veya başkasına geçicem sonra mal beklicem. Kusura bakma lafımın arkasındayım laflarına önden bu kadar paralar gönderilmiyor.

Ayrıca forumdaki arkadaşlara sesleniyorum. Ben bu arkadaş ile ticaret yapmadım. Doğrudur, eğridir bilmem. Sadece bir telefon görüşmesine istisnaden bu yazıları yazdım tutarsızlık hissettiğim için. Kendisi doğrudur eğri diyemem, eğridir doğru diyemem. Ticaret yapacak olanlar kendisi değerlendirir. Kimsenin ticaretine taş koymak haddimize değil.
redirect

Üye232 yazı
Sizin cümlelerinizden şunu anlıyorum. ürün geldikten sonra fatura karşılığı ödeme yaparım düşüncesine sahipsiniz. Naksanın prensibini bilmiyorsunuz herhalde. Naksan, ticaret yaparken ürün bedelini peşin alır ve malı öyle satar. Ürünü gönderip, fatura karşılığı nakliyeciye ödeme diye bir sistem naksan da yok. Olmazda. Naksanda olmayan bir sistem bizim gibi 10 kuruşun hesabını yapan küçük esnafta da hiç olmaz. İşine gelen gelir ister elden alır, işine gelen peşin ödeme ile alır. Nazlı hanımın attığı maili lütfen bana gönderin. 4.50 +kdv ürün varmı görelim. Bende sayenizde 5 tl gibi fiyata ürün almış olurum. Beni aradığınızı neden hatırlamıyorum acaba. İster 1 kilo al ister tonlarca. Fiyatım değişmez. İster ürünü gel elden al, ister kargodan. Size kalmış. Naksan gibi bir holding te bile veresiye sistemi yokken, benden ürünü görmeden para vermem diyolağına girişiyorsunuz. Ya çok uyanıksınız, yada piyasa araştırması yapıyorsunuz. Halen anlamıyorsunuz heralde. Paranı bana verme, git naksandan al. İster fatura ile ister paran ile. Nasıl almak istersen öyle al. Yeterki benden alma. Artık forumuma da alakasız yazılar yazma. Size cevap yazayım derken zamanımı boşa harcıyorum. Bu size son cevabım. Sizinle artık diyolağa girmeyeceğim. Yeterince açık konuştum size. Artık cevap yazmayacağım. Lütfen, artık forumuma yazı yazmayın. Zamanımı boşa harcamayın. Size başka birilerinden hayırlı ürün almalar diliyorum.

Yeni Üye99 yazı
hışır poşeti kilo olarak 4,5 tl ye alıyorum yüklü alsam daha da ucuz alınır.
1 er kilo fiyatı

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
Üye255 yazı
Mail içeriğini tarafınıza özel mesaj ile gönderdim.
redirect

Üye244 yazı
merhaba .. 0,1,2,3,4,5,6 no tuhafiye tipi baskılı baskısız poşet fiyatlarını taraıma gönderebilirimisini.? aynı işi yapıyorsanız ?
cbehnan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf