Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çöp Torbası Ve Hışır Atlet Poşet

BaşlatanözdemirTarih02/02/2009 15:01:42Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Şirketimiz Çöp Torbası ve Hışır Atlet Poşet üreticisi, İlgilendiğiniz takdirde, size daha fazla bilgi göndermekten memnuniyet duyacağız.
fatih özdemir

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Üye162 yazı
elinizde bulunan ürünlerin varsa foto ve ürün fiyatlarını maille bekliorum saygılar epolat84@hotmail.com

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

yerinizin nerde oldugu ve arakalite poşet ve hışır fiyatlarını yazarsanız sevinrm

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye4 yazı
demin bende eksik yazmışım pardon arakalite hışır ve hışır olmayan poşet fiatlarını küçk orta büyük fiatlarını gönderirsen sevinrm korgo işin nasıl cözüyrsunz onuda söylersenz sevinrm rafettoper@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye31 yazı
standart ve endüstriyel çöp ve hışır poşet fiyatlarınızı bildirebilirmisiniz
aykut

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye125 yazı
gerçek alıcıyım ve şu an istanbuldan bir firmadan temin etmekteyim.plastik malzemeler üzerine de yer açmak istiyorum zaten ,eğer ciddiyseniz fiyat ve resimlerini mail adresime yollar mısınız lütfen.
n_ozturk051@hotmail.com
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
hayırlı işleriniz olsun.ben manisada ikamet ediyorum bakkal ,market,pastane vsç yerlere poşet pazarlamak istiyorum.ürün katalogu yada fiyatlarınızı 1ç ve 2. kalite hışır poşet fiyatlarınızı meil olarak bana atarmısınız afatasum@hotmail.com hayırlı işlerin olsun
m.ozan

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
fiyat ve calısma konusunda detaylı bilgi alabilir miyim??
kkk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye43 yazı
fiyat ve calısma konusunda detaylı bilgi alabilir miyim?? ozgun-balkan@hotmail.com
kkk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
kolay gelsin. hışır poşetlerinizi hdpe den mi yapıyorsunuz. çöp poşetleri için geri dönüşüm grenüllerimi kullanıyorsunuz yoksa kendi geri dönüşüm makinanızdanmı elde ediyorsunuz. çöp poşetlerinin rengi için boyar granül kullanıyormusunuz yoksa geri dönüşümlü granüllerin boyasıylamı yetiniyorsunuz. hışır poşet için hammaddeniz petkimden mi geliyor yoksa yurtdısındanmı getiriyorsunuz. bu poşetlerinizin herbiri nekadarlık agırlıga karsı mukavemetlidir. herboy üretebiliyormusunuz. bodonozlarınız yeterli boyutlarda poşet saglayabiliyormu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye12 yazı
mrb hışır poşet nerde üretiyorsunuz toptan fiyatı nedir izmite naklıye konusunda bir fikriniz varmıdır.detaylı bilgi alabilirmiyim. mkaraoglan41@hotmail.com
gvrcnlk

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye18 yazı
sadece hışır poşet kg 2.20tl ,toptan.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
poşetçi mustafa bey telefon numaranız varmıdır teşekkürler
dogukan

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
Mehr almanyada ambalaj isiyle ugrasiyoruz 1. Sinif hisir poset fiyatiniz nedir %5-10 kalsit olmak sartiyla diger turlu fazla olursa mal gumrukte kalir fiyat uygun gelrse aylik tuketim 15 Ton civarinda Istanbul teslim olarak hesap cikartirsaniz sevinirim iyi calismalar...

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
ürünlerinizin resim ve fiyat bilgisini gönderirmisin. Tsk

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Elektrik / Elektronik
Üye420 yazı
merhaba bosna hersek için poşet ihtiyacımız var üretiic firmalar detay bilgi için irtibata geçebilirler
estrade@estradeland.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
Agiz freleriniz ve orjinal f2 mallariniz cekilir tel 05071367652

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye35 yazı
iyi gunler. ben atinadayim. coptorbasi ile ilgilenmekteyim. eger bilgilendirirseniz suan istanbuldayim gorusebiliriz saygilar. mailim ktacompany@gmail.com
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Bilgi alabilirmiyim. Hışır poşetler ve bakkal poşetleri fiyatları hakkın da bilgilendirirseniz memnun olurum. kutsalgen@gmail.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er