arkadaşlar bir üretim veya bir alım satım işi yapıyor olabilirsiniz. Kendinize yeni bir pazar arıyor vede K.ırağa satış yapmak istiyorsanız. ama bir bağlantınız yok ise benimle irtibata geçin. ürünlerinizi biz pazarlayalım K.Irağa. beraber kazanalım. m_payam78@hotmail.com ekleyin
Slm arkadaşım. Ne gibi Ürünler arıyorsun? Eğer mermer-traverten gibi ürünler arıyorsan yardımcı olabilirim. İletişim bilgilerimi yazıyorum. Kolay gelsin. Caner CANOĞLU Pazarlama Müd. Yrd. canercanoglu@hotmail.com 0555 760 31 37
ırak pazarı riskli ewt haklısın. ama kuzey tarafları risksizdir. bende k.ırak pazarı diye yazmıştım. caner bey şuan ırakta bir çok üründe distribütörlük sistemi mevcut. ürünlerini tanıtın mail atın fiyatları vs. araştıralım isterseniz.
JETONLU OYUN MAKINALARI SATISI YAPABILIRSEN BEN URUN TEMIN EDEBILIRI. MAIL ADRESINE KATALOG VE FIYAT LISTESI ATACAGIM// KUZEY IRAK TA BU IS ICIN CIDDI BIR PAZAR VAR DIYE DUYDUM AMA NERDEN BASLANMASI GEREKTIGINI BENDE BILMIYORUM
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere
Sut urunleri pazarliyabilirsen yardimci olabilirim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz