Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Suriye Ve Irak

BaşlatanfatihozTarih19/12/2010 16:10:58Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
mrh
B ende bu siteyi yeni gördüm gerçek ten koniks se tşk ediyorum. ben 1 yıldır suriyede çalışmalrım devam ettirmekteyim ve şu an suriyede 65 metre kare bi ofis tutum işlek yerde 3+1 ofisim burdaki ofisimizde bizlerinen çalışmak isteyen firmalar ve kişlir varsa görüşebiliriz ayrıca ırak erbilde ve sülaymaniyede çalışmalşrımız devam ediyor ordaki cevremiz çok iyi ıraktaki ofislerimizde de düşünebilirsiniz çalışmak isteyen kişler mail gönderebilirler lütfen ciddi ve çalışmak isteyen kişiler arasın şimdi de tşk ediyorum sizlere iyi çalışmalr. fatihoz_suriye@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Fatih bey icumsa-45 brezilya şekeri vede inşaat demiri satmaktayız...bu ürünler ile ilğili real çalışmalarınız olursa isrişarede bulunmak isteriz..saygılarla
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye138 yazı

2.el ve sıfır ticari araç satmak istiyorum talep listesi gönderirseniz elimdeki arçlara göre fiyat göndereyim

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
sezenpet ikinci el araba düşüncesi iyi o konuda izinle görüşebilirz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
burak bey güvenlik olarak dediğimiz yerde olmaz ama size lübnan derim

Üye537 yazı
fatih bey öncelikle konu için çok teşekkür ederim

ancak neden lübnan?

ordu ve istihbarat konusunda çok iyi ayrıca israillin elinde olan bir ülke talep olucanı zannetmiyorum ama

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye762 yazı
Lübnanda silahlı koruma talebi ülkenin malum durumu nedeniyle çok yüksek seviyede ancak unutmayalım ki ülkenin güneyi Hizbullahın kontrolünde ve her an İsrail saldırısına açık bir ülke.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
siz o ülkelerde bi çalışma yapsanız bu işi nerde nasıl yaparım kanısına varırsınız ben size lübann diyorum demekki bilğimiz bi şey var israilimymiş hizbulalhmış bunlar nerde yokki olmadıkalrı yeri söyleyin lütfen

Üye762 yazı
Fatih Bey,

Suriyeyi ben de ziyaret ettim.Lübnanı da tanıyorum.Lübnan gibi her an komşu bir ülkenin karadan-havadan-denizden saldırısına maruz kalabilecek ülke başka nerede var?Ayrıca Hizbullah dediğimiz yapılanma basit bir çete değil,İsrail ordusu ile çatışmaya girebilecek kadar deneyimli bir silahlı güç.Lübnan siyasetinde de Hizbullah oldukça etkili bir konuma sahip.Bu ülkede nasıl bir güvenlik hizmeti verilecek açıklarmısınız?
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye51 yazı
mrh
115 ve 123 kasa mersedes araçlarım var bunları suriyede toparlamak istiyorum mercedes parçasının ve tamir işçiliğinin bize göre uygun olduğunu duydum bi kaç fiyat varsa bildiğiniz değerlendirelim muratgokcek_63@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe
Üye537 yazı
fatih bey siz biliyorsunuz bildiğiniz şeyde yanlış bişey

biz polat alemdar değiliz ki ''israillimişşş yada hizbullahmışş'' diyelim ki ben tunus da bulundum orda bile bırakın siyaseti ticate etkileri büyük nerede şeriat nerede tatil yapacağını insan onlara göre ayarlıyor

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye252 yazı
1.kalitede mermer talebi olursa numune temin edebiirim..18 ÜLKEYE İHRACAT MEVCUTTUR.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye192 yazı
merhabalar benimde bir düşüncem var sizden konu ile ilgili bir çalışma yapmanızı veyahutta bir araştırma yapmanızı rica edebilirmiyim...
özel mesaj yolluyorum ilgilenirseniz memnun olurum..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye53 yazı
bijuteri erkek yùzüğü varmı orda suriyede ben ureticiyim iyi günler
iletişim: 05379487793

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat