Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Baktım Oturup Beklemekle Olmuyor. . . .

BaşlatanhandeildirTarih07/08/2008 09:42:08Yorum72

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
evet olmuyor oturup beklemekle. aylardır işsizim. bütün eleman arayan sitelere kaydoldum. cevap hep aynı: biz size haber verecez. aslında iyi bir cv var ama neden olmuyor bilemiyorum. ama benim çalışmam lazım. uzun zamandır tekstil sektörünü araştırıyordum. niyetim istanbuldan getirip uygun fiyatlı ürünleri burda satmak. dükkan açalım dedim. ama öyle aman aman bir sermaye yok ortada. bi de olan parayı dükkana kiraya yatırırsam malı neyle alacam? istanbula git gel parası bile düşündürüyor. düşünüyoruz taşınıyoruz şöyle olsa böyle olsa içinden çıkamadık. ve dün akşam eşimle kararımızı verdik. 7 katlı 7 binadan oluşan bir sitemiz var. 200 kadar daire var. 1-2 komşuya haber verdim mi duyulur, uygun fiyatlı ürünler olduktan sonra da hemen eritiriz. olmadı hiçbişey yapamıyorsam alırım malları gider mağazalara aldığım fiyattan veririm yine verdiğim parayı çıkartırım. tek sorun internetten güvenilir satıcı bulmaya kalıyor. zaten 1-2 seferden sonra kendim gider alırım.sizin düşünceleriniz neler olabilir bu konuda? aklımıza gelmeyen beni uyarabileceğiniz neler olabilir? yoksa ben gözümü kararttım çıkıcam yola

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
72 yorum
Editör5590 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=8858 buyrun okuyun.

Bu arada; satma amaçlı alacağınız ürünleri daha alırken kazanmalısınız. Bunun için kaynağında bir fırsat ürünü bulup pazarlık yapmalısınız.
Ayrıca fantazi ürünler netten alınmamalı. Bir kere telefonla konuştuğunuz kişi müşteri temsilcisi ama malı paketleyen kişi depocu, yani depocunun önünde müşteri temsilcisi tarafından yazılmış bir not olsa bile depocunun zevkine kalan bir iş çeşit ve renk seçimi !!
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye1359 yazı
Telefon görüşmelerinizi skype / voip tarzı programlar aracılığı yapmanız lehinize olur.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı

deploy skype biliyordum ama hiç aklıma gelmemişti hatırlatman iyi oldu teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Yeni Üye37 yazı
son durumları anlatayım
istanbuldan gelen mallar kapış kapış satılıyor. antepten çeyizlik eşya dediklerinden almıştım ama biraz uygun fiyatlı olanları insanlar düşünmeden alsınlar diye onlar da kapış kapış ve dedikleri bize daha kaliteli şeyler getir fiyat önemli değil. 2 günde verdiğim parayı çıkardım. 4 gün içinde 2. siparişimi verdim. gelecek ürünlerin yerleri hazır. ve onların da parasını aldıktan sonra hemen tekrar sipariş vermem gerekiyor. ve daha bir kaç bölge belirlemiştim. sadece 1 bölgeye gösterdim. kendi siteme bile gösteremedim. evlenecek kızı olanlar genelde çeyizlik ürünleri tercih ediyorlar. belki bilgi olur diye söyleyim. evimize 1 kez alırız ama üstümüze kıyafet her zaman alırız diyorlar. ama ürünler uygun fiyatlı olunca bir yere giderken hediye amaçlı ***ürmek için de alıyorlar. çeyizlik eşya aldığım yer bana cd yapıp tüm ürünlerin resmini gönderecekler. insanlar görüp sipariş vermek istiyorlar. ben de lap topumla gideceğim. teknolojik bohçacı olucam yani 2 üniversite bitirdikten sonra :) ama problem değil adına bakmayın bu bir girişimcilik örneğidir ve beni mutlu ediyor. işin çeyiz ayağı tamam ama şimdi istanbuldan değişik modellerde kışlık bluzlar alabileceğim bir yer bulmam lazım. parayı bir kaç sefer daha döndürdükten sonra zaten kendim gidip görerek satın almak istiyorum.

Yeni Üye26 yazı
selamlar hande hanım bu işi yapmaya başladıogınızdan itibaren toptancıların bilgilerini mail yolu ile bildirirseniz sevinirim....bir strateji konusunda bilgi istiorum.

udalgic86@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye844 yazı
hande hanım tebrık edıyorum sizi gercekten iyi iş cıkardınız bundan sonra kalıteye mutlaka onem verin iç çamasiri da eklediniz sanırım demi..lap top fıkrıde cok guzel dıger urunlerınde resmını cekıp ev ev sadece laptopla gezebılırsınız.. begenırlerse urunlerı goturursunuz....iyi calısmalar hayırlı kazanclar..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
uğur bey teşekkür ederim. iç çamaşırı eklemedim ama çeyizlik pijama takımları falan var. bakalım gün geçtikçe işler iyice şekilleniyor taleplere göre. ama şimdi kış geliyor kışlık bayan trikolar lazım. onu da halledebilirsem bi sıkıntım kalmayacak inşallah. yardımlar"ınız için size de çok teşekkür ederim.

Yeni Üye37 yazı
uğur bey teşekkür ederim. iç çamaşırı eklemedim ama çeyizlik pijama takımları falan var. bakalım gün geçtikçe işler iyice şekilleniyor taleplere göre. ama şimdi kış geliyor kışlık bayan trikolar lazım. onu da halledebilirsem bi sıkıntım kalmayacak inşallah. yardımlar"ınız için size de çok teşekkür ederim.

Üye844 yazı
hande hanımiç çamasırı yaz kıs satılcak ürünlerdir... kışlık trıko vs ıc camasırına gore bıraz daha pahalı olur yani ne kadar mıktar ayırdınız bılmıyorum ama... ama trıkoları ınternetten almanızı tavsıye etmem..pazara cıktıgınızda esnafla konusun sıze guvenılır bı adres vereceklerdır..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
Hande hanım tebrik ediyorum sizi bu kadar kısa sürede ilk işinizden sonuç almışsınız. Kısa bir süre de olsa aynı sistemle bende evimde eşe dosta satış yaptım istanbuldan toptan mal aldım (bayan ve çocuk dış giyim) iyi kar ettiğimi söylemeliyim. Ve İstanbulda yaşayan bir arkadaşımada ben yaşadığim şehirden tekstil malzemesi gönderdim oda aynı sistemle sattı. İkimizde iyi fabrikalarda, iyi konumda ve maaşla çalışmıştık sizinde dediğiniz gibi elinde para döndürmeye alışık olan bir hanım evde oturup safi tüketici olmak ve eşinin ona bırakacağı paraya bakmak istemiyor. Sizinle yaşadıklarımı paylaşmak sizdende fikir almak isterim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Üye831 yazı
Sayın handeildir hanım sizi gerçekten alkışlıyorum ve tebrik ediyorum.

Cesaret + Risk + Azim = KAZANÇ

İşte bu kadar. Çok fazla hırs yapmadan kanaatkar adımlarla yola devam.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı
hande hanım istanbuldan alış veriş yapabilecegiz yerle ilgili olarak size tavsiye olarak yeşildirek olacak orası tekstil ürünlerini toptan satış merkezi yeşildirekte isteginiz bütün ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz. çamaşır corap penye kazak iç gyim pijama aklınıza ne gelirse buradan bulabilirsiniz kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret