evet olmuyor oturup beklemekle. aylardır işsizim. bütün eleman arayan sitelere kaydoldum. cevap hep aynı: biz size haber verecez. aslında iyi bir cv var ama neden olmuyor bilemiyorum. ama benim çalışmam lazım. uzun zamandır tekstil sektörünü araştırıyordum. niyetim istanbuldan getirip uygun fiyatlı ürünleri burda satmak. dükkan açalım dedim. ama öyle aman aman bir sermaye yok ortada. bi de olan parayı dükkana kiraya yatırırsam malı neyle alacam? istanbula git gel parası bile düşündürüyor. düşünüyoruz taşınıyoruz şöyle olsa böyle olsa içinden çıkamadık. ve dün akşam eşimle kararımızı verdik. 7 katlı 7 binadan oluşan bir sitemiz var. 200 kadar daire var. 1-2 komşuya haber verdim mi duyulur, uygun fiyatlı ürünler olduktan sonra da hemen eritiriz. olmadı hiçbişey yapamıyorsam alırım malları gider mağazalara aldığım fiyattan veririm yine verdiğim parayı çıkartırım. tek sorun internetten güvenilir satıcı bulmaya kalıyor. zaten 1-2 seferden sonra kendim gider alırım.sizin düşünceleriniz neler olabilir bu konuda? aklımıza gelmeyen beni uyarabileceğiniz neler olabilir? yoksa ben gözümü kararttım çıkıcam yola