Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Baktım Oturup Beklemekle Olmuyor. . . .

BaşlatanhandeildirTarih07/08/2008 09:42:08Yorum72

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
evet olmuyor oturup beklemekle. aylardır işsizim. bütün eleman arayan sitelere kaydoldum. cevap hep aynı: biz size haber verecez. aslında iyi bir cv var ama neden olmuyor bilemiyorum. ama benim çalışmam lazım. uzun zamandır tekstil sektörünü araştırıyordum. niyetim istanbuldan getirip uygun fiyatlı ürünleri burda satmak. dükkan açalım dedim. ama öyle aman aman bir sermaye yok ortada. bi de olan parayı dükkana kiraya yatırırsam malı neyle alacam? istanbula git gel parası bile düşündürüyor. düşünüyoruz taşınıyoruz şöyle olsa böyle olsa içinden çıkamadık. ve dün akşam eşimle kararımızı verdik. 7 katlı 7 binadan oluşan bir sitemiz var. 200 kadar daire var. 1-2 komşuya haber verdim mi duyulur, uygun fiyatlı ürünler olduktan sonra da hemen eritiriz. olmadı hiçbişey yapamıyorsam alırım malları gider mağazalara aldığım fiyattan veririm yine verdiğim parayı çıkartırım. tek sorun internetten güvenilir satıcı bulmaya kalıyor. zaten 1-2 seferden sonra kendim gider alırım.sizin düşünceleriniz neler olabilir bu konuda? aklımıza gelmeyen beni uyarabileceğiniz neler olabilir? yoksa ben gözümü kararttım çıkıcam yola

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
72 yorum
Üye195 yazı
hangi bölgedesiniz bilmiyorum ama sürekli tüketilen ürünlere öncelik verin. Çorap iç çamaşırı çocuk çamaşırları- çorapları gibi. Birde mevsimsel ürünleri takip edin. Yaza doğru şort - tşört kışa doğru eşofman takımları yün içlikler eldiven bere kaşkol gibi. birde ufak ufak terlik çeşitleri de olabilir. Aslında ne satarsanız satın çok iyi araştırın çünkü malı alırken kazanırsınız. Zor bir yola çıkıyorsunuz ama umarım başarırsınız. Çevrede çok önemli 200 haneden bahsetmiştiniz galiba bu arada insan diyaloğlarınız nasıl. kaçıyla muhabbetiniz var. komşularınızın şehirdeki alışveriş merkezlerinden alış veriş yapma olanakları nedir. Bunları çok iyi etüt edin . Birde ticarette başarının en temel felsefelerinden birini burda size söyleyim. İşe başlamadan önce en kötüyü ve işin olmaması durumundaki hareket tarzınızı şimdiden belirleyin. Bu moral açısından çok samimi olun.

Ha birde unutmadan bayan ağırlıklı bir bölgedeyseniz ucuz çarşaf ve nevresim takımlarıda ilgi görür.

Şimdilik bu kadar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Yeni Üye37 yazı
ugurum2211 sayenizde olacam inşallah az kaldı.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye844 yazı

insalah meraklı gozlerle ıse basladım dedıgınız gunu beklıoruz...cok kısa surede baslıyoruz ıns.. basladıktan sonrada destek vermeye devam...
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
tırpan önerilerin için teşekkür ederim. ucuz çarşaf ve nevresim takımlarını da araştırma listeme ekledim. güzel fikir. en kötüyü düşündüm yazımda da vardı dikkatinizden kaçmış. hiçbişey yapamazsam burada mağazalara aldığım fiyata satar en olmadı verdiğim parayı kurtarırım dedim. ha o da mı olmadı artık her gittiğim yere ***ürür hediye ederim.
190 hane kadar var sitemizde. sadece üst komşumla muhabbetim var yani 1 daire. ama olmaması benim tercihimdi bugüne kadar. küçük bir bebeğim vardı.evden çıkamıyorduk. çıkabildiğim zamanlardaysa işsizlikten sıkıntılı olduğum için komşularla takılmaya burun kıvırdım. benim gibi okumuş yazmış iş hayatına girmiş biri komşularla seda sayanın programını mı konuşucaz ne konuşabilirim ki dedim. ama istediğim zaman insanlarla diyalog kurma sıkıntım yok. 1-2 komşuya haber veririm dedim. bi de sitemizin içinde bir market var. oraya da bir ilan yazarım. bir kaç kişi geldikten sonra zaten kulaktan kulağa yayılır diye düşünüyorum. sonra dediğim gibi sadece bizim sitede değil arkadaşlarıma da giderim.

Yeni Üye37 yazı
kendime göre bir plan yaptım ve araştırmalarımda da oldukça ilerledim. en geç pazartesi günü ürünlerin siparişlerini vermiş olurum diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi mevsim geçmek üzere. gelişmelerden mutlaka haberdar olacaksınız.

Yeni Üye37 yazı
eteclup ürünlerinin listesini istemiştim mesajımı aldın mı?

Editör5590 yazı
Handeildir ben vaktiyle 5 cumhuriyet altınını (çeyrek) bozdurup Antep e gittim porselen eşya aldım geldim evin salonunda yemek masasının üstüne açıp fiyatlarını yazdım sırf komşularla başlayan satış bana 3 - 5 ayın içinde 50 cumhuriyet olarak geri döndü. Çevremde herkes beni engellemeye çalışmıştı o zaman yapma etme başına bir iş gelir yada satamazsın paran gider diye. Yapın kardeşim ileride dükkan sahibi olacağınıza büyük inancım var. Esnaflıkta bazen maaşlı çalışana riski yok diye insan çok gıpta ediyor ama genede akıllı olursanız esnaflık en iyisi....
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
üniversiteye başladığımdan beri hep küçücük bir bakkal dükkanı bile olsa benim olsun derdim. hep içimde kendi işimi yapma arzusu vardı. inşallah işler yolunda gider. güzel düşünceleriniz ve cesaret veren örneğiniz için teşekkür ederim.

Yeni Üye37 yazı
:) dur bakalım ben bir başlayım da nasıl gittiğini sana haber veririm ona göre başlarsın.

Üye844 yazı
:)) okulların acılmasına 2 ay kadar var o zamna kadar sanırım yeterlı deneyımımız olmus olur... şimdi sen hangı komsudan baslayacaksın onun lıstesını yapmaya basla:D:D
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yeni Üye43 yazı
hande hanım merhaba

Eğer isterseniz size uygun fiyata çorap ve çamaşır temin edebilirim. Lütfen benle irtibata geçiniz.

zaferselek@msn.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye844 yazı
hande hanım sıze bahsettıgım arkadasım zafer bey
corap konusunda kendısınden yardım almalısınız.. coraplar kalıtelı ve uygun..
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yeni Üye16 yazı
selam..
arkadas ben almanyada yasiyorum ama sizede yadimci olmak istiyorum..
benim kaynim istanbulda konfeksiyoncu ve o cevrede tanimadigi esnaf yoktur isterseniz sizi ona yönlendirebilirim.. bir Ankarali olarak size yardimci olabilirsem ne mutlu bana
size basarilar diliyorum umarim hersey gönlünüzce olur....

Yerleşim ALMANYA / DuisburgMeslek Esnaf
Üye1359 yazı
şu an neden devam etmiyorsun ?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Handeildir ben vaktiyle 5 cumhuriyet altınını (çeyrek) bozdurup Antep e gittim porselen eşya aldım geldim evin solonunda yemek masasının üstüne açıp fiyatlarını yazdım sırf komşularla başlayan satış bana 3 - 5 ayın içinde 50 cumhuriyet olarak geri döndü. Çevremde herkes beni engellemeye çalışmıştı o zaman yapma etme başına bir iş gelir yada satamazsın paran gider diye. Yapın kardeşim ileride dükkan sahibi olacağınıza büyük inancım var. Esnaflıkta bazen maaşlı çalışana riski yok diye insan çok gıpta ediyor ama genede akıllı olursanız esnaflık en iyisi....
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
merhabalar ben tekstil le ugraşıyorum bu işle ilgin pek yoksa önce bu işlerle ugraşan insanlardan yardım al yoksa ürün alırkan fiyat ve satılma konusunda kandırılabilirsin o bide evde satmayı düşünüyorsun şunu unutmaki satışlarının %70 veresiye olacaktır yoksa başka türlü satış yapamazsın ve paralarıda toplaaman problem yaratır dikkat et ama iş sende bitiyor yapması cok zor bişey degil yapabilirsin ve sat kurtul gibi siteler ne derece güvenli biliyorum.ankaradada muhakkak senin mal alabilecegin yerler vardır.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı
şu anda buradan yorum yapan bi arkadaşımızın tecrübesi üzerine ankaradan mal alabileceğim yerleri araştırıyorum. bi de bugün biraz çarşı pazar gezdim. fiyatlar ne durumda bakmak için. çok üzerinde durulacak bir ilerleme olmadığı için sizlere haber veremedim. kıyafette bir kesinliğe ulaştıktan sonra çorap ve çamaşır işini de kesinleştiricem. ondan sonra bu hafta içinde satışa başlamak istiyorum kısmetse. ha bi de ürünler gelene kadar potansiyel müşterilerimle ilişikilerimi düzenlemeye başladım hemen bugünden. :)

Editör5590 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - DepLoy
şu an neden devam etmiyorsun ?

Sevgili deploy o zaman bu porselen eşyalar heryerde yoktu veya fantazi ürün olarak çok pahalı satılırdı, yani ucuz ve enteresan porselen ürünler bir cazibe odağıydı insanlar almak için çılgın bir istek duyardı. Bu tarz ürünler artık her köşebaşında çok ucuza var. Ayrıca insanlar bu ürünlere doydu, kilim motifli bir kahve fincanı takımı almak için çılgınca bir istek duymuyorlar artık.

Kafanızda şekillenen fırsat işlerinin bir zamanı var, hiç bir iş devamlı değil piyasa değişim içinde bize düşen bu akan bu suyun durgun kalmış noktalarını bulup bir kanal açmak derenin akıntısı mevsimlere yıllara göre değişip durur açılan bir kanal hep akamaz.

Benim devamlı yaptığım ana işimle hiç ilgisi olmaksızın belli dönemlerde yaptığım farklı işler vardır bunlar fırsat işleridir ortaya bir piyasa çıkar, bir boşluk vardır, iş gücünüz o anda bu işi yapmaya uygundur, cebinizde işe koyacak artı para vardır gibi unsurlar bir araya gelince yapılıveren işler.

Dip not : Bu porselen işi Özaldan önceydi , kısa dönem askere gittim döndüğümde bu piyasa artık bitmişti.
tamnland.com

Editör5590 yazı
Örnek ; Şimdi kamera güvenlik casusluk gereçleri işi çok popüler. Elektronik güvenlik otomasyonu yapma gücü olan kişiler aç olan piyasadan para kazanabilirler. Ama mutlaka ki tatminkar kazanç için bir altyapı gerekir bu işte. Bazı arkadaşların başka konu başlıklarında yazdığı gibi sermayesiz kolayca yapılıveren işler değildir. Ama piyasanın aç olduğu doğru bu konuda .
tamnland.com

Yeni Üye37 yazı
merhabalar
uzun uğraşlar sonucu ankaradan uygun ürün alamayacağımı öğrendim. kiminlee görüştüysem ankarada toptancı olarak bana istanbuldan almamı söylediler. zaten onlar söylemese fiyatlar söyledi. araştırdığım kadarıyla istanbulda 2-2.5 olan ürünler burada 10-15 civarı. ben bu ürünleri o fiyata alsam zaten satamam. o yüzden ankaradaki toptancılardan alma fikri olmadı. en azından gerçekten toptancı fiyatına verecek bir yer bulana kadar olmadı. istanbuldan irtibata geçtiğim bir iki firmadan bir miktar ürün sipariş ettim herhalde yarın kargoyla gelir ürünler. bunun haricinde antepte ev tekstil ve çeyiz ürünleri satna bi rfirmanın ürünlerini çok beğendik ve piyasada güzel alıcı bulduğunu teyitleştirdim fikr,ne çok güvendiğim ve bu tür işlerden çok iyi anlayan yakınlarımla ve onlardan da sipariş verdik. şu anda siparişlerimin gelmesini bekliyorum. sanırım en geç bu cumaya satışa başlamış olucam. gelişmeleri yine haber veririm. fikirleriyle destek olan örnekleriyle cesaret veren herkese çok teşekkür ederim.

Yeni Üye57 yazı
Merhaba,

Hande hanım öncelikle size başarılar dilerim. Bu konuya yazan diğer tüm arkadaşlar gibi benimde gönlüm bu işi başarmanızdan yana, gördüğüm kadarıyla doğru yoldasınız.

Aslen benimde yapmayı düşündüğüm işlerle uğraşıyorsunuz bu açıdan sizin tecrübeleriniz benim içinde oldukça değerli, Ankaradan ürün alma olayında size kesinlikle katılıyorum. Hangi ürüne baksam, ne zaman uygun fiyat arasam adres İstanbul oluyor. Internet üzerinden siparişede pek sıcak bakmıyorum. Birincisi ürünler hakkında detay bilgiye sahip değilim iyi veya kötü ayrımını net yapamıyorum. Bir diğer sebepde bizler gibi az sermayesiyle bir şeyler yapmak isteyen insanları gelir kaynağı gören bazı kişiler gerçekten kalitesiz ve kötü ürünleri satmaya çalışabiliyor.

Sonuç olarak bende şu an araştırma aşamasındayım. Şu an Ankaradayım ama İstanbulu biliyorum, işimden dolayı çok vaktim olmuyor nasip olursa bir hafta sonu istanbula gidip araştırmayı düşünüyorum, sanırım en iyisi bu olucak. Neyse çok uzatmayım, diğer arkadaşlar gibi bende sizin bu yolda yaşadığınız tecrübeleri duymayı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden iyi satışlar :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye844 yazı
hande hanım aynen devam cuma gunu de yorumunuzu beklıyorum bu arada komsuları unutmayın onlarıda ıhmal etmeyın ıyı calısmalar...
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yeni Üye34 yazı
merhaba,ben istanbulda toptan kırtasiye satışı yapmaktayım hazır okulların açılmasıda yaklaşıyor düşünürsen yardımcı olurum
REKLAMA KRIZ OLMAZ
Asansör Medya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
merhaba ben istanbulda toptan kırtasiye işe ile uğraşıyorum.hazır okullarda açılmak üzere düşünürsen yardımcı olurum.
REKLAMA KRIZ OLMAZ
Asansör Medya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı
ilk ürünlerim geldi ve sanırım ilk hatamı da yapmış bulunmaktayım. size uzun uzun anlatayım çünkü bu işi yapmak isteyenler gelişmelerden haberdar olmak istiyorlar. istanbuldan tanesi 2ç5 ytlye 30 adet anne penyesi dediklerinden sipariş ettim 10 ytl banka masrafı tuttu. (bankamatikten 3 ytl gibi bir masrafla havale yapabiliyormuşsunuz bunu da yeni öğrendim. sorduğum halde bankacı söylememişti) banka masrafını satıcıya ilettiğimde 2 tane fazladan koyarım dedi. 15 ytl kargoya verdim. ve satıcı o kadar güven telkin etmişti ki en çok satan modellerden ve renklerden koymasını söylemiştim. ve gelen ürünler inanılmaz. 3 ayrı düşük kalitede penye ve renkler annelerin giyemeyeceği iddaalı renkler. bana maliyeti adet başına 3.125 ytl oldu telefon paralarını saymıyorum benim bunları en az 4 ytlden satmam gerek ama bana sorsanız ben olsa olsa 2.5 ytl veririm. 4 ytlye almam. şimdi diyorum ki cırt renkleri 3 liradan diğerlerini de durumuna göre 4 ve 5 liradan satsam belki 3 liralıklar da cazip hale gelebilir. ordan kaybettiğimi öbür taraflardan telafi edebilirim. bugün gelecek ürünler de var ve ben onlara çok güveniyorum. onlar da gelsin öyle satışa başlayım diyorum çünkü bunlarla kimsenin karşısına çıkamam. ve umarım onlarda da hayal kırıklığına uğramam.ama umudumu kaybetmedim. çünkü hala başvurularıma red cevabı alıyorum ve benim çalışmam lazım. şansımı denemeliyim.

Yeni Üye37 yazı
evet beklediğim ürünler geldi ve çok şükür ki gerçekten güzel ürünler. bunlar ev tekstili ürünleri idi. o fiyata satabileceğim şeyler. ilgilenen arkadaşlara kiminle temasa geçebileceklerini yazabilirim. satışların nasıl iyi gittiğini de yazarım inşallah.

Yeni Üye42 yazı
merhabalar internetten siparişin azizliğine uğramışsınız üzüldüm. istanbula gidecek durumunuz bile olmadığından bu yolu tercih ettiniz biliyorum demekki bu işte toptancıya güvenmeden gidip yerinde görüp kendimiz almalıyız. memnun kaldığınız toptancıları bildirirseniz çok memnun olurum posta adresim xyunusemir@hotmail.com saygılar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama