Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ürünümüzün Pazarlaması Konusunda Yardım Arıyoruz

Başlatanoguzhan1975Tarih03/08/2008 17:35:33Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Ürettiğimiz banyo Tuzu kristalleri ve katkısız doğal gıda tuz çeşitlerimizi pazarlamak istiyoruz. Pazarlama konusunda bize yardımcı olacak, fikir verecek arkadaşlar varsa memnun oluruz. Ürünümüzün ihracat değerı vardır. iso 9001 belgelıdır.
Türkiye içinde satısı olacağı gıbı yurt dışına da satısı yapılabılır.
Ancak Fizyoterapist olarak çalıştıgım ve alternatıf tıp uygulamalarım vaktımı alıyor. Sadece internet üzerinden satısını yapabiliyorum.
Daha da yaygınlaştırmak isteyenlere veya fikirlere açıgım.
Teşekküler

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye96 yazı
oğuzhan bey İstanbul'da iş yapma konusunda size yardımcı olabilirim. Faydalı olmak isterim ama nasıl bilmiyorum. Benimde bağlantılı olduğum birçok yer var ama işim başımdan aşmış durumda bu sitedende bir sonuç çıkabilir. Belli mi olur. İletişime geçerseniz en azından fikir bazında yardımım dokunur. İstanbul içi piyasa bilgim iyidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Size ancak ücretsiz olarak kendi web sitemde firmanızın yada ürünlerinizin tanıtımını yaparak katkıda bulunabilirim. Sitem yurt içine ve yurt dışına yöneliktir. Siteyi inceleyip reklamınızın çıkmasını istediğiniz sayfayı bildirirseniz yardımcı olurum. http://www.bydemars.com Kolay gelsin bol kazançlar.
http://www.bydemars.com " Deha gayret ve sabrın çocuğudur. "

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye48 yazı

Merhaba Ürünlerinizin çeşitlerini, ambalaj şeklini ve fiyatını merak ediyorum.
Gönderme şansınız var ise numune ve fiyat listenizi görmek isterim.Şimdiden Teşekkürler.

cahitates@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
Merhabalar...

Almanyada ürünlerinizin tanitim ve pazarlanmasi ile alakali olarak calisma yurutebilecek yeterli ekibe sahibiz. Mesleki olarak kendim ziraat muhendisiyim. 2001 yilindan beri Almanyada yasiyorum. Aktif olarak ticaretle ugrasiyoruz. Ana calisma alanimiz Turkiye Almanya arasinda aracilik hizmetleridir.

Urunle ilgili detayli bilgi gecerseniz kisabir on calisma yapip sie donebilirim. Saygilar
SAVAS

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Mühendis
Yeni Üye73 yazı
Sayin Oguhan Bey
Lütfen benimle irtibata gecermisiniz. Arabistan ve Almanya Pazari icin Yardimci olabilirim. Internet sayfanizi bildirmenizi rica ederim
musti@gmx.org
mustafa

Yerleşim ALMANYA / WürzburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye73 yazı
Oguzhan Bey
Ürününüz hakkinda daha fazla Bilgi alabilirmiyim. Lütfen email adresime atinioz. Almanya ve Arabistan Pazari icin düsünüyorum
mustafa

Yerleşim ALMANYA / WürzburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Bürosu olupta iş yapma sıkıntısı yasayanlar..Dükkan da ne yapabilirim diye düşünenler..
Aklımda ki fikri pratige yansıttıgımda kazanclı oldugunu gördüğüm bir işi geliştirmeyi düşünüyorum.
Dükkan ya da büro tutmak için param olmadığı için , ofisi ya da dükkanı olan bir ortak arıyorum..
Beraber yapabileceğimiz cok cok basit ama geliri olan bir iş..
Güvenden filan bahsetmekte istemiyorum..Herkes ben güvenilirim der :)
Ve ben güvenilir bir insan bulacağıma eminim..
Bu yazımı okuyup ilgilenen arkadaslarla iletişime gecmek istiyorum..
İstanbul Avrupa yakası..

fenikstanbul@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er