Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ürünümüzün Pazarlaması Konusunda Yardım Arıyoruz

Başlatanoguzhan1975Tarih03/08/2008 17:35:33Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Ürettiğimiz banyo Tuzu kristalleri ve katkısız doğal gıda tuz çeşitlerimizi pazarlamak istiyoruz. Pazarlama konusunda bize yardımcı olacak, fikir verecek arkadaşlar varsa memnun oluruz. Ürünümüzün ihracat değerı vardır. iso 9001 belgelıdır.
Türkiye içinde satısı olacağı gıbı yurt dışına da satısı yapılabılır.
Ancak Fizyoterapist olarak çalıştıgım ve alternatıf tıp uygulamalarım vaktımı alıyor. Sadece internet üzerinden satısını yapabiliyorum.
Daha da yaygınlaştırmak isteyenlere veya fikirlere açıgım.
Teşekküler

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Üye148 yazı
Bahsettiğin ürünleri biraz açarsan daha iyi olacak sanırım.
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Banyı tuzları (güllü lavantalı, detoks, himalaya) ve katkısız doğal deniz tuzu. Bu ürünlerimi bakanlık onayı ile üretiyoruz. Daha çok büyük şehirlerde tüketilecek ürünler. Pazarlanması için ilgilenen arkadaşlarla görüşebilirim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye51 yazı

Ben pazarlama için ilğileniyorum sizinle nasıl irtibat kurabiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye80 yazı
Merhaba astıma faydası var galiba dimi ? bende astım bronşit var biraz açabilirmisiniz konuyu

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Yeni Üye11 yazı
Sayın zenger, doğal tuz kristallerinin astım hastlarına çok faydası vardır. Bu konu ile ilgili internette bir çok yazı bulabilirsin sanırım. Yatığınız odaya bir çok kaya tuzu alın. Sana tavsıye edebileceğim en ucuz ve etkili yöntem bu olacak. Yatak odanı büyük kaya tuzu parçalarıyla doldur. Yurt dışında duvarları tamamen tuz kaplı mağaralarda astım hastaları saatlerini geçiriyorlar. sağlık turizminde önemli bir nokta. AYrıca Buharını çekebilirsin. Bu konuda doktorunuza danışın. Değişik aromalarıda ekleyebilirsiniz. Bizim ürünlerimizde sizin gibi insanlara faydalı ürünlerdir.
AYrıca astım hastalarının kronik susuzluk çektikleride bir gerçektir. HAyatında bugüne kadar ne kadar su tükettiğini düşün. Günde 3 litre kaliteli su iç.

Yeni Üye80 yazı
Nasıl alabilirim ürünlerinizi ?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Yeni Üye11 yazı
Adresinizi mail atın. Sİze ücretsiz gönderelim. İnşallah faydalı oluruz. Şİfa bulmanı dilegiyle

Üye691 yazı
selamlar ılgı alanınıza aılecek sempatı ıle yaklasıyoruz,iki cocugum ısvıcrede bu anlayısa sahıp hastanede dogdu.Ailece doktor kontrollerımız bu anlayıstakı doktorlarca takıp edılıyor.sizin icin yapabilecegım bır sey olursa yardımcı olmaya calısırım,kısısel bılgılerınızdekı alternatıf tıp konusunu kasdedıyorum dogru ıse.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Yeni Üye11 yazı
İlginiz için teşekkürler. Bizde almanya da oturum hakkı olan bir aileyiz. MEslek olarak fizyoterapistlik yapıyorum. Ablam tıp hekimi ve homeopathie konusunda uzman. Benim akupressur, refleksoloji, tibet ses çanakları terapisi ve bir çok masaj yöntemi hakkında sertifikam var. Şu an türkiyede engelli çocuklara hizmet veriyoruz. ALmanya ile ortak yürüttüğümüz bir proje olarak bu çocuklara iş kazandırmak için bu tuzların dolum ve paketleme işini bulduk Ve neden türkiye ye ve diğer ülkelere pazarlamayalım diye düşündük. İsviçreye pazarlayabilmek harika olurdu
Bu konuda yardım edebilirmisiniz. Bunun dışında alternatif tıp konusunda bilgi alışverişi ve yardımlaşma yapabiliriz.
İyi akşamlar dilerim.

Yeni Üye20 yazı
selam
antalya-alanya dayım çok detaylı olmasa bile ürün hakkında biraz bilgim var ankara da görmüştüm alanyada bunların kolay pazarlanabileceğini düşünüyorum yabancı turistlerin daha çok ilgisini çekeceğini sanıyorum daha detaylı bilgi almak isterim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye20 yazı
sitenizi inceledim ve ilgimi daha çok çekti
direkt bağlantı kurabileceğim telefon ve ilgili kişiyi adresime bildirirseniz daha detaylı bilgi almak isterim

Yeni Üye11 yazı
Kozmetik ve gıda sektöründe bu ürün çeşitliliğinin az olduğu doğrudur. Pazarlanması konusunda da sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. Size broşür gönderebiliriz. Turistlerin zaten bu ürünler hakkında bilgileri çoğunlükla var, ancak ülkemizde daha uygun fiyata alabiliyorlar. Benim esas çektiğim sıkıntı istanbulda yaşamıyor olmam. Engelli çocuklar merkezimizi de bırakıp gidemiyorum. Bu ürümlerin satışları Kücük yerelerde oldukça iyi oluyor ancak gerçek potasiyel büyük şehirle diye düşünüyorum.

Yeni Üye20 yazı
sitenizde belirtilen telefonu birkaç defa aradım ulaşamadım başka tlf.no bırakırsan sevinirim

Yeni Üye53 yazı
aktarlara ürün satan toptancı firmalarla anlaşa bilirsiniz

Yerleşim TürkiyeMeslek Yöneticilik
Üye906 yazı
selamlar oguzhan bey bursada bahsetmış oldugunuz ürünleri satan arkadaslar varmıdır bu işle alakalı çalışma yapmak isterim ürünlerinizden num göndermeniz mümkünmüdür ibrahim_akman@windowslive.com adresindeyım ayrıntılı bilgi maili atarsanız sevinirim. iyi günler
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye11 yazı
www.shizensalt.com adresınden bilgi alabilirsiniz . bursada bizim ürünleri satan yok. Kolon hidroterapi merkezleri, güzellik ve kuaför salonları, organik gıda marketleri gibi yerlerde satılabilir. eczanelerde de satılabılır ayrıca

Üye133 yazı
adana ve çevresinde satışını yapabiliriz. alisikel@mynet.com adresine detaylı bilgi gönderirmisiniz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye78 yazı
selam ben bu ürünlerinizin pazarlamasını yapabilirim sizinle nasıl çalışacahız ambalaj şekli nasıl kaç çeşit ürününüz var ödemeleri nasıl olacak biraz detay verirseniz sevinirim. hiltamur55@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
Merhaba ben bu sitede yeni im ve sizden ricam Slovakya icin binalarin dayrelerinde celik kapi gibi ucuz kapi talebi var. onlar cinden ithal ettikleri kapilari yok satarlar. ilgilenenler varsa ucuz celik kapi teklifinde bulunsunlar.

silvester-95@azet.com
1230

Yerleşim Slovakya / TrencinMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye6 yazı
oğuzhan bey,
tuzlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi alabileceğimiz bir website mevcutmu.yok ise bana ayrıntılı tanıtım yazısı(faydaları,kullanım alanları,ambalaj şekli vs) ve fiyat listesi gönderebilrimisiniz.istanbulda otel ve lüks restoranlarla is yapıyoruz.ama birçok sektörlede iyi bağlantılarıız var.pazar araştırması yapıp ürünü satabiliriz.
darfur777@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye112 yazı
Sizin için satış pazarlam konusunda farklı stratejiler oluşturabilirim detaylı bilgileri mail atarsanız yardımcı olmak isterim mertera1907@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik