Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Emlakcilik

BaşlatanserooTarih03/08/2008 03:15:41Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Saygideger arkadaslar,

Ben hollandada yasiyorum.Turkiyede is kurmak istiyorum ve kararimi verdim.
Bu is emlakcilik isi alanya antalya ve diger sahil kentleri
Ben burda guzel bir internet site yaptiracagim gazetelere ilan verip alici arayacagim.
Ama hirdenmeden once n=bu isde sizin dosuncdelirimi almak istedim bana bu konuda yardimci olacak arkadaslar varmi?
Selamlarla esen kalin
serdar

Yerleşim Hollanda / AlkmaarMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye13 yazı
Bu alanda her konuda yardımcı olabilirim. Mail adresim buraksengun77@mynet.com , buradan türkiyedeki emlakçılık sektörü ile ilgili her türlü sorunu sorabilirsin bende elimden geldiğince yardım ederim.
Ateşden denizleri mumdan gemilerle geçtik

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı

emlakçılık ile yazmışsınız konikse.bana msn adresini verirmisiniz? benim xharem@hotmail.com bekliyorum
Her İnsan Bir Fikirdir...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye39 yazı
Seroo, bence bir daha düşün. Bu sene yabancıya emlak konusunda yaprak kımıldamıyor. yazık etme parana

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye51 yazı
Bence aslında bu emlakcılık geleceğin en iyi meslekleri arasına girecek.
Bunun için merdivenaltı emlakcılar yavaş yavaş toplanarak kapatılacak veya bir catı altında toplanarak markalaşıcak ve her önüne gelen emlakcı olamayacak.
Ve avrupa'da olduğu gibi türkiye'dede ev satıs ve alış direk emlakcılar üzerinden olacak..
Bu sürec başladı ne zamana tamamlanır bilmem..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye390 yazı
Emlak konusunda ne yapmak istiyorsun, amacın tam olarak nedir önce onu netleştir.Kendi alt dalında bir sürü konu var ve bunlarda branşlaşmak çok önemli.Sadece arsa satarak yada mütahitlere arsa bularak kazanan da var.Mütahit firmaların satış ofisini alıp onlar adına satış taşeronluğu yapan ve daire başına yüzde alanda.Klasik sistem 2.el satış ve kiralanması.İşlek bir bölgede talep alan projelerin ve Avm lerin olduğu yerler de her zaman emlakçılık için caziptir.Al-sat da yapabilirsin.Şıkışmış kişilerin mülklerini alıp bekleyip satmak da para kazandırır ama bunun için bir bölgenin kurdu olmak lazım bunun içinde zaman.
Markalı ofislerin isim haklarını ödeyip alabilirsin ve onlar sana hem ciddiyet hem zaman kazandırır.İnsanlar artık daha çok markalı ofise yöneliyor.Bunun çok nedenleri var.ABD sistemli ofislerde yanyana açamıyorsun.Bu sizi rekabet karşısında koruyor.Sizden bir tane oluncada o bölge yada caddede direk olarak diğerlerinden bir gömlek sıyrılıyorsunuz.Yabancılar bu ofislere daha aşina ve daha çok güvenebiliyorlar.Bir çok yerde görünce insanlar banka-kargo gibi bir yapı algılıyor ve daha kurumsal bakıyor.Personel maliyetide az.Genelde bu tip ofislerde kendi bulduğu yeri kendi satan ve kazancını sizle bölüşen temsilciler çalışıyor.Siz de onlara İsim ve kurumsallık veriyorsunuz.
Yabancılara mülk satışında meclis bazı kısımları ok.ledi.Hala stratejik askeri bölgelerde askeriyenin satılamaz şerhi var.O konuyu araştırmak lazım.Ben uzun zamandır yapıyorum.Bulunduğum sistemde bir kaç kez Türkiye sıralamasına girdim.Kazancı da geleceğide iyi.Her işte olduğu gibi titiz ve ciddi yapıldığında ve birazda sabırlı olunduğunda ciddi kazanımlara açık bir sektör.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye473 yazı
son zamanlar emlak sektörü nasil arkadaslar...Baslamak icin pekte ici bir zaman degil gibime geliyor...ne dersiniz?

SLMLAR

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama