Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rekabet Edemiyorum :(

Başlatanonur3450Tarih25/09/2014 14:43:07Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
arkadaşlar merhaba, hemen hemen aynı malzemeleri sattığımız bir rakibimiz var ikimizde sokak arasındayız yalnız onun dükkanı benden 5-6 dükkan daha caddeye yakın, ondan daha esnaf olduğumuz halde caddeye yakınlık avantajını çok iyi kullanıyor biz sinek avlıyoruz o dükkanda bi işleyiş var bana nasıl bir öneride bulunursunuz? sıkıntılıyız.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye33 yazı
rızkı verende alanda ALLAH'tır belki şükründe bir eksik vardır
Do whatever you like... but make the best of

Yerleşim Türkiye / Denizli
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onur3450
arkadaşlar merhaba, hemen hemen aynı malzemeleri sattığımız bir rakibimiz var ikimizde sokak arasındayız yalnız onun dükkanı benden 5-6 dükkan daha caddeye yakın, ondan daha esnaf olduğumuz halde caddeye yakınlık avantajını çok iyi kullanıyor biz sinek avlıyoruz o dükkanda bi işleyiş var bana nasıl bir öneride bulunursunuz? sıkıntılıyız.

Dukkan ne uzerineydi yani tam olarak ne satiyorsunuz ona gore fikir verelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye32 yazı

Genellikle aralardaki dükkanlar pek farkedilmez hergün önündende geçseniz farkedemeyeceğiniz okadar sönük mekanlar varki zaman zaman aylar sonra biryeri farkedip burada bumu varmış dediğimiz çok olmuştur Oyüzden REKLAM REKLAM REKLAM

Güleryüz, Kaliteli malzeme,Güncel olmak çeşit olması ve dürüstlük varsa ve rakibiniz bu konularda sizden iyi değilse zamanla müşteriniz artacaktır.
N$E

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur