Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sekxshop İçin Ortak Arıyorum

BaşlatanironiTarih28/07/2008 20:03:09Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba ,öncelikle şunu söyliyeyim, daha önce sexshop tarzı bir işlen ilgili çalışmam olmadı. geşmişde çok farklı farklı ürünler alıp ticaretini yaptım fakat bu kısmet olmadı.
bunu belirtmemdeki amaç ise bunda zevk alarak değil gerçekten para gördüğüm için girmek istemem.
aynı zamanda kendim webmastırım. bu tarz işlerde satış tamamen demesekte %99 internet üzerinden yapılıyor. her üründen %150 kar ediliyor.
eğer benim gibi düşünen varsa , yani para kaznıyım arkadaşım nerden gelirse gelsin ama gelsin diyen bana ulaşsın. iş bozuk fakat yanıma kendim gibi adam gibi birini arıyorum. detayları ilgilenen arkadaşlarla konuşacağım. yazımı okuduğunuz için ,teşekkür ederim değerli dostlarım.
saygılar.
ironi

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye7 yazı
arkadasim , her cesit ve turkiye'de olmayan veya az bilinen sex shop mal temini yonunde sana yardimci ve ortak olurum Direk Cin'den 1.elden fabrikadan, ama satis ve pazarlama konusunu bilmem cunku Turkiye'de degilim .. istersen MSN goruselim.

Selamlar, kolay gelsin

Hasan Ali

MSN : uzerko@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Antalya IspartaMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşım ben de bir dönem bu işle ilgilendim. Daha sonradan adını kötü oluşundan ötürü ve bu işi benle yürütecek bir arkadas bulamadıgım için vazgeçmiştim. İstersen bir beyin fırtınası tekrar estirelim. Mail adresim infomda mevcut saygılar.
Yaşam çoook hızlı..Sende hızlı ol

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye90 yazı

saygı duymak gerekirmi bilemiyorum ama gelsinde berden gelirse gelsin dedikten sonra daha haysiyetli işler var bence.yapanlara hakaret değil maksadım sadece düşüncemi belirtmek istedim
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda