İlk mesaj
Genel İlanlar
Ortak İş Yapmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumB
Yeni Üye3 yazı
K
Yeni Üye13 yazı
Söylediklerine aynen katılıyorum.Bir kişi iş konusunda güzel bir fikri varsa ilk önce kendi yapar,Eğer kendi sermayesi yoksa ailesine bir danışır onlardan yardım ister.Eh onlarda bu işe sıcak bakmadıysa yakın arkadaşlarına danışır.Olmadı mı o zaman günde 1 kere selam verdiği insanlara gider.Oda mı olmadı o zaman insan takkesini alır bir düşünür.
10bin-20bin günümüzde o kadar büyük bir para değil.Bankalar kefilsiz dahi bu miktarları verebilmekte.Sonuçta en kötü bir,iki kefil gösterdiğinizde bu miktarı bankalar rahatlıkla kişiye verir.Hiçbir yerde 1 koy hemen 1 ay sonra 20 al yok.
ÇOK KAZANMAK İÇİN RİSK ALMAN,RİSK ALMAK İÇİN CESARET GEREKİR.
R
Üye1714 yazı
08/04/2008 : 06:13:58#3
Web sitesi
Alıntı
Bütün sorun bilmediğin işi yapmanın zor olmasında aslında. Sermayesi var veya yok. Ama ne iş yapacağını bilmiyor kimse. Her işte para var yeterki iyi yapın. Düşünün çakmak varken hala kibrit fabrikaları para kazanıyor. Babam derdi önceleri kibrit çöpünden milyoner oluyolar iyi düşün. Önce bir çıkak olun birkaç yerde sonra kararınızı daha iyi vereceksiniz diye düşünüyorum.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
A
Yeni Üye1 yazı
A
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar iki tarflı da haklısınız, bu zamanda kendi en yakınna bile güvenemzeken burdan ortak olarak birlierine güvenmek düşündürücü (15 yıllık arkadaşımdan ciddi kazık yiyince) ama şu var, Fikirler paradan çok daha kıymetlidir buna inanıyorum ben. Bir iş kurmak için Para bulmak bence en basit iş, tabi uçuk rakamlardan bahsetmiyorum, Üstte de dediğiniz gibi 10-20 bi bankaradan kredi çekilebiilr, ancak ondan sonrası çok önemli o paraya para katmak şöyle dursun, elindeki paranın yok olması ve geri ödenememesi çok daha mümkün gibi fikrin olmaz ise eğer, işe çeviremezsen sermaye bir hiç olur.
Q
Yeni Üye8 yazı
Bir insan tek bir yola başvurursa ortağından ya da çalışanından kazık yiyebilir.
FATURASIZ MAL ALIP SATIYORSA VEYA FATURASIZ HAM MADDE ALIP ÜRETİYORSA.
Firmanız işinizi dürüst yapar aldığı her malzemeye fatura keserse, gireni çıkanı takip etmek çok kolay olur. Nasıl mı?
Ben 10 tane mal aldım. 3'ünü sattım. Elimde 7 tane kalması gerekiyor. 3'ün meblası şirket hesaplarında kalanıda depomdaysa hiçbir sorun yoktur.
Böyle bir firmada çalışanınızın ya da ortağınızın size yamuk yapması çok zor olur.
Hiç olmaz mı ? Olur.. Nasıl derseniz sizin haberiniz yokken mal alır fatura keser satar. Yıl sonuna kadar da tüyer. Bu da size zarar getirmez. Peki ya faturasız işlem yaparsa?
Buda mümkün ama ortaklığınızda ikinizinde tanımadığı bir çalışanınız varsa ( Mesela iş ilanından gelen eleman gibi) bu yola başvurmada oldukça zor olacaktır.
Şirket kurulduğunda şirket hakkında alınacak karar ancak şirket ortaklarının %100'ün altına imza atması halinde geçerlidir gibi rutin hukuk terimleriylede sözleşme yaptınız mı içiniz rahat olur..
Düşünün bir kere.. Türkiye'de 5000 homooffice çalışan var. Bunların bir çoğu bu işleri internetten buluyorlar. Başlarında denetleyici kimse yok. Bir çok firmanın uzaktan algılama labrotuarıda yok. Bu firma sahipleri, müdürler internetten buldukları elamanlarına neden güveniyorlar? Ya da güveniyorlar mı?
Güvenmeleri gerekmiyor.. Sadece asilkan arkadaşımın dediği gibi her iki tarafta yapacağı işi ve kuralları biliyor o kadar.. Saygılar..
FATURASIZ MAL ALIP SATIYORSA VEYA FATURASIZ HAM MADDE ALIP ÜRETİYORSA.
Firmanız işinizi dürüst yapar aldığı her malzemeye fatura keserse, gireni çıkanı takip etmek çok kolay olur. Nasıl mı?
Ben 10 tane mal aldım. 3'ünü sattım. Elimde 7 tane kalması gerekiyor. 3'ün meblası şirket hesaplarında kalanıda depomdaysa hiçbir sorun yoktur.
Böyle bir firmada çalışanınızın ya da ortağınızın size yamuk yapması çok zor olur.
Hiç olmaz mı ? Olur.. Nasıl derseniz sizin haberiniz yokken mal alır fatura keser satar. Yıl sonuna kadar da tüyer. Bu da size zarar getirmez. Peki ya faturasız işlem yaparsa?
Buda mümkün ama ortaklığınızda ikinizinde tanımadığı bir çalışanınız varsa ( Mesela iş ilanından gelen eleman gibi) bu yola başvurmada oldukça zor olacaktır.
Şirket kurulduğunda şirket hakkında alınacak karar ancak şirket ortaklarının %100'ün altına imza atması halinde geçerlidir gibi rutin hukuk terimleriylede sözleşme yaptınız mı içiniz rahat olur..
Düşünün bir kere.. Türkiye'de 5000 homooffice çalışan var. Bunların bir çoğu bu işleri internetten buluyorlar. Başlarında denetleyici kimse yok. Bir çok firmanın uzaktan algılama labrotuarıda yok. Bu firma sahipleri, müdürler internetten buldukları elamanlarına neden güveniyorlar? Ya da güveniyorlar mı?
Güvenmeleri gerekmiyor.. Sadece asilkan arkadaşımın dediği gibi her iki tarafta yapacağı işi ve kuralları biliyor o kadar.. Saygılar..
N
Yeni Üye35 yazı
slm bence saçmalıyorsun sanaldan bahsediyorsun zaten yaşadığımız dünya bile sanal peki bu sanal da sizin tavsiyler nedenli reel kafaları bulandırmayın NAMUSUZ İNSAN SANALDADA REELDEDE NAMUSUZDUR.on senelik arkadaşım 100 bin ytl takıp sırra kadem bastı bay filozof yorumunuzu merak ediyorum aynı karavanı paylaştık aynı yatağı paylaştık asker arkadaşımla buna ne dersiniz. Bak ben burada çok değerli bir bey efendiyle tanıştım ve şuan aylık 20 bin dolar kazanıyoruz çünkü ikimizde NAMUSLUYUZ KULHAKKININ ne olduğunu biliyoruz temiz dimağları lütfen bulandırmayın bay filozof saygı ve sevgilerimle
E
Üye141 yazı
12/06/2008 : 17:29:27#8
Web sitesi
Alıntı
Fikrini Veren Kişi Zaten Size İşi Veriyor Direkt Olarak O Sadece En Fazla Yanınızda Eleman Sıfatında Bulunuyor Neden Mantıksız Açıklamalar Yapıyorsunuz Onu Anlayamadım...
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!
N
deleted33 yazı
Dün bir yorum yazacaktim vaz gectim ama bugün yazmak zorunda kaldim.Önce kafkasya arkadasa hak vermekle baslayim.Haklisin arkadasim.Artik sunu ögrenin dünyanin her yerinde bu böyledir,aynidir isi yapanlar ve yapmayanlar, suclular ve sucsuzlar vardir bunu ayirt etmek gerek herkesi ve her seyi ayni kefeye atamazsiniz.dünyada hep ayni kanun isler hukuka güven, kanuna güven,akil ilim bilim ve teknolojiye güven tabii kendine güven.bunlarin hepsini bir tarafa atarsaniz elbette kimseye güvenemez ve bir is yapamazsiniz.dünyadaki zengin ülkelerin basarili olmasi bu yüzden. bunlari bildiginiz halde halen herseyi ve herkesi sorguluyorsunuz birtek kendinizin disinda.bu ülkeler bu insanlar hem yasiyor hem yasatiyor.her kisi ve her fikre önem veriyor sadece ben biliyorum veya benim dedigim olur demiyor.kurallara uyarsaniz ister 3 kisi ister 100 kisi kac ortak olursa olsun her is yürür.
siz ise halen bu kurallari ve bu ülkeleri yani dogrulari sorguluyorsunuz. elbette ki hakli oldugunuz yönler var bizim insanlarimizda ve ülkemizde malesef yanlis yapanlar cogunlukta ama yinede bir seyleri degistirmek isteyen dogru insanlari ve dogrulari dikkate alalim ve koruyalim.
son söyleyecegim.( EKSIK INANC EKSIK GÜVEN SÜPHE GETIRIR SÜPHE ISE KAYBETMENIZE YOL ACAR.)
saygilar
siz ise halen bu kurallari ve bu ülkeleri yani dogrulari sorguluyorsunuz. elbette ki hakli oldugunuz yönler var bizim insanlarimizda ve ülkemizde malesef yanlis yapanlar cogunlukta ama yinede bir seyleri degistirmek isteyen dogru insanlari ve dogrulari dikkate alalim ve koruyalim.
son söyleyecegim.( EKSIK INANC EKSIK GÜVEN SÜPHE GETIRIR SÜPHE ISE KAYBETMENIZE YOL ACAR.)
saygilar
N
deleted33 yazı
Suc duyurusunda bulunarak cezasini cekmesi saglansin.Hak Hukuk Adalet yerini bulsun banane demeyelim.
tesekürler ve saygilar.
P
Üye130 yazı
Eger 1.000.000 Ytl'niz varsa.. baslıklı bir konu açılmış görmüşsünüzdür, beyefendi diyorki parayı verin siz çalışmayın paranız 6 katı olsun, yatırım seklinide basit bir örnekle açıklıyor sonrasıda vıdı vıdı, sahsin kendisini tanımıyorum ama hakkaten para kazandıracak bir fikrin var ama sermayen yok, hazırlarsın proje sunumunu detayları, sözleşme ve şartları anlatırsın, yukarıda değerli arkadaşların anlattıkları gibi bir güven ortamı yaratmaya çalışırsın, bunları hiç biri yok ama iş güzel kardeşim sen parayı ver... (ersansgencer beyi hiç bir seyle zan altında bırakmak istemiyorum ama bu işler böyle olmaz) Sanırım bu konuyu açan Körfez beyin değinmek istediği nokta bu ve bunun gibi ortak iş yapalım başlıklı konulardı yoksa hepimizin bildiği gibi bugun dünyanın her köşesinden insanlar sanal ortamda yani internette tanışıp ticaret yapıyor.
İyi Çalışmalar
İyi Çalışmalar
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
I
Yeni Üye3 yazı
ÜSTAD SİZ KAMU SEKTÖRÜNDE SALLA BAŞI AL MAAŞI SİSTEMİ İLE BAŞARILI BİR HAYAT GEÇİRMİŞ OLABİLİRSİNİZ AMA GÜNÜMÜZ TÜRKİYESİNDE GENÇLERİ ÜRETİCİ POZİSYONUNA GETİRMEK ANCAK TİCARETLE OLUR BENCE BİR KAÇ GENÇ GİRİŞİMCİ BİR ARAYA GELİP İYİ BİR İŞLER YAPARSA BU HEM KENDİLERİNE HEMDE ÜLKEYE KAZANÇ DEMEKTİR BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
TABİKİ HİÇ KİMSE YÜZÜNÜ DAHİ GÖRMEDİĞİ BİR İNSANA PARA GÖNDERMEZ AMA BU TÜR GİRİŞİMLER İNSANLARI BİR BİRİYLE TANIŞTIRIP YENİ FİKİRLER OLUŞMASINI SAĞLAR BENCE SİZDE BULUNDUĞUNUZ ODADAN DIŞARI ÇIKIN VE DÜNYADA NELER OLUYOR BİR BAKIN HAYAT AY BAŞINI BEKLEMEKLE GEÇMEZ ÜRETİCİ OLMAK LAZIM AZLA YETİNMEYEN COĞU BULAMAZ DİYECEKSİNİZ BİLİYORUM AMA KÜÇÜK DÜŞÜNENDE HEP KÜÇÜK KALIR BUNUDA UNUTMAYIN TİCARET BİR RİSKTİR AMA İNTAHAR DEĞİL KAFASI OLAN YAPAR OLMAYAN YAPMAZ BU İNSANIN KENDİ TERCİHİ
BU NEDENLEDİRKİ KUSURA BAKMAYIN SİZİN BU YAZINIZA CEVAP YAZDIM
BIRAKIN PISIRIK BİR NESİL YETİŞTİRİCEĞİMİZE ATILIMCI VE GİRİŞİMCİ BİR NESİL YETİŞTİRELİM BUGÜN KAYBEDER YARIN KAZANIR HAYAT TECRÜBEYLE KAZANILIR BİRŞEYLER ÖGRENMENİN DE BİR BEDELİ VAR BUNUN OKULU YOK HAYAT KENDİ BİR OKULDUR ZATEN
SAYGILAR
TABİKİ HİÇ KİMSE YÜZÜNÜ DAHİ GÖRMEDİĞİ BİR İNSANA PARA GÖNDERMEZ AMA BU TÜR GİRİŞİMLER İNSANLARI BİR BİRİYLE TANIŞTIRIP YENİ FİKİRLER OLUŞMASINI SAĞLAR BENCE SİZDE BULUNDUĞUNUZ ODADAN DIŞARI ÇIKIN VE DÜNYADA NELER OLUYOR BİR BAKIN HAYAT AY BAŞINI BEKLEMEKLE GEÇMEZ ÜRETİCİ OLMAK LAZIM AZLA YETİNMEYEN COĞU BULAMAZ DİYECEKSİNİZ BİLİYORUM AMA KÜÇÜK DÜŞÜNENDE HEP KÜÇÜK KALIR BUNUDA UNUTMAYIN TİCARET BİR RİSKTİR AMA İNTAHAR DEĞİL KAFASI OLAN YAPAR OLMAYAN YAPMAZ BU İNSANIN KENDİ TERCİHİ
BU NEDENLEDİRKİ KUSURA BAKMAYIN SİZİN BU YAZINIZA CEVAP YAZDIM
BIRAKIN PISIRIK BİR NESİL YETİŞTİRİCEĞİMİZE ATILIMCI VE GİRİŞİMCİ BİR NESİL YETİŞTİRELİM BUGÜN KAYBEDER YARIN KAZANIR HAYAT TECRÜBEYLE KAZANILIR BİRŞEYLER ÖGRENMENİN DE BİR BEDELİ VAR BUNUN OKULU YOK HAYAT KENDİ BİR OKULDUR ZATEN
SAYGILAR
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz