Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kazançlı Yatırımlar

Başlatanatacan65Tarih26/08/2014 10:16:14Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye52 yazı
Arkadaşlar merhaba ben yıllardır taşımacılık işi yapıyordum ve artık taşımacılık işi yapmamaya karar verdim ve bulunduğum il itibariyle geleceğini parlak görmediğim için satmaya karar verdim hemen hemen anlaşmaya vardım. 700 bin gibi bir para elime geçecek bu sattığım işten aylık ortalama elime 6000 geçiyordu.Şimdi sizden ricam bu parayla ne yaparsam aylık elime 6000 den fazla para geçer bu arada şimdiye kadar pek ticaretle uğraşadım.Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder saygılarımı sunarım...

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye844 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - atacan65
Arkadaşlar bunuda belirtmekte fayda var ortaklık tekliflerini kabul etmiyorum birde birilerinin himayesinde kalmayı istemiyorum ben sadece önerebileceğiniz kazançlı işlere önem verecem.Her insanın gerçekleşmesi zor olan hayalleri vardır. sizin düşünüpte yapamadığınız kazancından emin olduğunuz işleri önerirseniz sevinirim

merhaba emsal, ürettiğiniz ayakkabı modellerini gönderebilir misiniz.?
whatsapp veya mail olabilir. ugurum2211@hotmail.com - 5302749493
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye844 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meleti
bence paranı faize koy %11'den aylık 7000 civarı getirir, üç beş ay bu parayı topla onunla bir işe giriş, ondan sonra ilk aylarda açtığın işte cepten yemen gerekebilir sana ayda 7000tl faiz geliri yardımcı olur baya orayı döndürmen için belli bir süre baktın olmuyor en azından ana paran kalmış olur ve sen gene 7000 civarı aylık faizle hayatını rahatlıkla idame ettirirsin ta ki tekrar bir girişime başlayacak cesareti kendinde bulana kadar.

aynen katılıyorum.
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı

vadeli mevduat faizleri o kadar yüksek değil maalesef.. 700.000 TL'ye aylık 2450 TL faiz alabilirsiniz ( bankayla yapacağınız pazarlıkla biraz daha yükseltebilirsiniz) örnek olması açısından buradan hesaplayabilirsiniz http://www.teb.com.tr/vadeli-mevduat-hesaplama/

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye246 yazı
700 000 TLnize ben vekri nin acikladigi banka faizinin 6-alti katini-kar payi olarak vermeye hazirim
ayrica paraya teminattta veririm

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy
Yeni Üye21 yazı
İstanbulda Bi daireye arsasını veren varsa hepsini alıyım.2 daireyi kabul etmiyorlar artık. İstanbuldamı yaşıyorsunuz pardon :))
Ilgazlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye52 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bat3
Emlak işini öneririm hem açaçağınız Emlak ofisine çok az bir para gitmektedir. Kelepir diyebileceğimiz sıkışmış acil paraya ihtiyacı olupta evini uygun fiyata aracını uygun fiyata satan kişileren alıp kar etmeniz mümkün. Kendim emlakçıyım 3 ay içerisinde iki sıkışmış arkadaşın dairesini kendim sattım sattığım arkadaşlar her bir daireden 15 bin liraya yakın kar ettiler. İki daire 30 000 tl ederki masrafı yok ve güzel iş.

Hergün emlak ofisinize gelen insanlar size farklı farklı fikirler sunarlar buda ufkunuzu açar. Her işe atlamayın kimseye para vermeyin ve özellikle taşeron işi yapannlarla çalışabilirseniz daha iyi kazanabilirsiniz. Yalnız onlarından birkaç sene işin içerisinde referansları olanlar olması gerek. İnşaatteyken emlak işine pek sıcak bakmıyorum çünkü hem uzun hem riskli olabiliyor.

Siz eğer inşaatte girecek iseniz dairenin bitmesine birkaç ayı kalmış ise girin yani üç beş ay sonra teslim edilecekbir daireyi taşeron dan uyguna alıp bir iki ay içerisinde satabilirseniz ortalama 15 bin ile 25 bin tl arasında bir kar marjınız olur. Tabi bu yaşadığınız şehre çevreye göre degişir. Yüksek fiyatlı dairelerden uzak durun daha ucuz daha seri satabileceğiniz dairelere yönelin derim.

Bu işte yanınıza doktoru kuyumcusu arsacısı kaçakcısı esnafı arsacısı her türden insan gelir hem çerveniz gelişir hem herkesten birşeyöğreniyorsunuz :) hemde emlak işinin gideri çok az bir kira nız var sende ufak bir iş tüm masrafınızı çıkartıyor zaten. Bankada da hesabınız da para nın durması kötü degil ileride işler iyi oldumu çekiniz krediniz yüksek olur .... yoruldum yazmaktan :)

öncelikle hakkınızı helal edin çok çok tşk ederim elinize kolunuza sağlık çok mantıklı düşünmüşsünüz bu dediğiniz işi bende düşünüyorum ama bulunduğum ilde değil fakat yatırım yapacağım yeride iyi bilmem lazım o yüzden kararsızım

Yeni Üye52 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Grozny
Yatırımınızı yaparken anaparayı tek bir işe bağlamayınız riski paylaştırın ve kenara bir kötü gün parası koyun Allah hayırlı kazançlar nasip etsin.

değerli yorumunuz için öneriniz için ve temenniniz için çok tşk ederim. bakalım hakkımızda hayırlısı inş. burdan bir kaç iş teklifide aldım bakalım mantıklısı hangisi ise değerlendirip öyle karar verecem

Üye177 yazı
icradan ev veya arac al sat zarar etme şansın olmaz..Ben öyle yapıyorum..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye52 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratbakal
icradan ev veya arac al sat zarar etme şansın olmaz..Ben öyle yapıyorum..

Yok be abim nasıl derler ağlayanın malı gülene yar olmaz diye, belki olaya duygusal bakıyorumdur belki ticari boyutunu düşünmüyorum dur ama inan bana göre değil bir başkasının ne zorluklarla ev aldığını veya sadece bir evi olduğunu onuda işlerinin kötü gitmesinden dolayı veya bir yakını sebebiyetiyle bankaya veya şahısa borçlanıp istemeye istemeye icradan o sevdiği çoluk çocuğuyla beraber yaşadığı yeri almak içim el vermez ya ha dersin ki sen almasan bir başkası alır alsın kardeş ben vicdanen rahat olmam geçici dünya kimseye kalmamış kalmaz da düşmez kalkmaz Allah aynı durumda ben olsam Allah göstermesin alan adam için çokta duacı olmam açıkcası..

Üye246 yazı
delikanli adammissin Atacan 65
helal sana
allah bol kazanc versin ve senin gibi ticaret erbabaini cogaltsin
Peygamber (SAV)buyuruyor ki..durust tuccar ahirettte benimle beraberdir diye
malum kendisi de 15-20 sene ticaretle ugtasmistir...

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy
Yeni Üye52 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emlakci57
delikanli adammissin Atacan 65
helal sana
allah bol kazanc versin ve senin gibi ticaret erbabaini cogaltsin
Peygamber (SAV)buyuruyor ki..durust tuccar ahirettte benimle beraberdir diye
malum kendisi de 15-20 sene ticaretle ugtasmistir...

çok tşk ederim Allah razı olsun rabbim cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın