Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Dış Ticaret Şirketi Açmak İstiyorum Yardım. .

BaşlatandogancancavusluTarih12/08/2014 18:31:04Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Merhabalar abilerim kardeşlerim. Öncelikle bu kadar insanı bilgilendirdiğiniz için benim gibi ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN de yoluna ışık tuttuğunuz için herkes adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ben üniversite de 4 yıllık Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik okumaktayım şuanda 3. sınıf öğrencisiyim. 2 sene içinde mezun olmuş olacağım. Bu bölümü isteyerek okuyan biriyim üniversite sınavından sonra ilk tercihimle yerleştim. İleri düzeyde bir ikna yeteneğine sahip olduğumu düşünür ve düşünürler. Tek sıkıntım şuanda ana dilim gibi ingilizce konuşamamak ama onuda yurt dışına gidip halledeceğim.
Siz değerli büyüklerimden öğrenmek istediğim bir kaç konu var. Ben bu işi yapmak istiyorum evet ama öğrenci olduğum için fazla bir sermayem yok ne kadar sermayeye ihtiyaç var. Ve ben komisyonculuk şeklinde çalışmak istiyorum. Üreticiden malı almadan alıcıya iletmek istiyorum. Belli bir komisyon karşılığında. Aylardan beri araştırıyorum riskleri okuyorum görmeye çalışıyorum. Ukraynada işinde çok iyi olan bir nakliyat fırmasıda çok yakınımdır. Romanyanın en büyük kuruluşların başında olan müdür kuzenimdir. yani demem o ki bazı bağlantılara sahibim. Ben riski en aza indirip bu şirketi nasıl kurabilirim ve de sürekli bir şekilde işlevini sağlayabilirim. Lütfen yardımcı olun araştırmalarımı siz değerli büyüklerim sayesinde ilerleteyim. Belli mi olur ilerde beraber iş yapacağımız kişi olurum. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye34 yazı
Yok mu yardimci olacak birileri

Yeni Üye13 yazı
arkadaşım inşallah hayallerini gerçekleştirirsin.sorun hakkında pek yeterli bilgim yok ancak ithalat ihracat yapan birilerinin cevap vereceğini umarak bende bir soru sormak isterim.işlenmemiş halde bir kaç tarım ürünü ithalatı yapmak istiyorum.sadece tekstil,otomotiv,telekominikasyon ana dallarında faaliyet gösteren ltd şirket ortağıyım.karşı ülkede bu ürünlerden gümrük vergisi alınmıyor.bizde gümrük var.bu ürünler işlenmemiş olsada gıda olarak tüketileceğinden bilgi sahibi arkadaşlardan bir ön bilgi almak istiyorum.(mevzuat,gümrükleme işleri)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye113 yazı

irana her tür faaliyetten bayi almak istiyor veya sizlerin temsilcisi olarak özel muşteriler veya bayiler bulabiliriz.
tüm turkiye imalatçilar ve toptancilar,firmalar,tacirler,şirketler ve fabrikalar.... eyer ürünlerinizi iranda pazarlamak ve sünmak istiyorsaniz en güvenilir,kolay ve hizli yoluyla iranin tüm pazarini ellerinizde tutmak istiyorsaniz sizinle çalişmaktan önur duyariz.
ayrica iran ticari serbest bolgede vergisiz,gumruksüz veya hatta tüm iranda her tür iş birliği,imalat,üretim,sizler için ürün pazarlama,ürünlerinizin tanitimi ve özel müşteri bulma ve...her tür iş tekliflerini değerlendire biliriz.

iran menşei olan tüm taleplerinizi én kisa zamanda tédarik éde biliriz.

saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Üye537 yazı
konuyu acan arkadasım moldoovaya guvenlı bır sekılde tekstıl urunu saglayacak bır lojıstık fırması tavsıye dermısın ırandan yazan arkadasım oradan sınır tıcaretı yapabılecegım yanı nakıt para ıle alıp yanımda getırebılecegım urunler varmı

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye34 yazı
Kajmeram bey gokbora lojistik