Ben üniversite de 4 yıllık Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik okumaktayım şuanda 3. sınıf öğrencisiyim. 2 sene içinde mezun olmuş olacağım. Bu bölümü isteyerek okuyan biriyim üniversite sınavından sonra ilk tercihimle yerleştim. İleri düzeyde bir ikna yeteneğine sahip olduğumu düşünür ve düşünürler. Tek sıkıntım şuanda ana dilim gibi ingilizce konuşamamak ama onuda yurt dışına gidip halledeceğim.
Siz değerli büyüklerimden öğrenmek istediğim bir kaç konu var. Ben bu işi yapmak istiyorum evet ama öğrenci olduğum için fazla bir sermayem yok ne kadar sermayeye ihtiyaç var. Ve ben komisyonculuk şeklinde çalışmak istiyorum. Üreticiden malı almadan alıcıya iletmek istiyorum. Belli bir komisyon karşılığında. Aylardan beri araştırıyorum riskleri okuyorum görmeye çalışıyorum. Ukraynada işinde çok iyi olan bir nakliyat fırmasıda çok yakınımdır. Romanyanın en büyük kuruluşların başında olan müdür kuzenimdir. yani demem o ki bazı bağlantılara sahibim. Ben riski en aza indirip bu şirketi nasıl kurabilirim ve de sürekli bir şekilde işlevini sağlayabilirim. Lütfen yardımcı olun araştırmalarımı siz değerli büyüklerim sayesinde ilerleteyim. Belli mi olur ilerde beraber iş yapacağımız kişi olurum. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Saygılar.