Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Yeni Fikir, Yeni Ürün. .

BaşlatankaybollenTarih07/08/2014 18:11:29Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
s.a arkadaşlar
bulunduğum ege bölgesinde daha çok köylerde felan bir içecek üretiliyor elde yapılıyor ve kahvelerde vs veriliyor "karadut değil" ben bunun seri üretimini yapmak istiyorum. tesisini kurup pazarlamayı düşünüyorum.
yeni bir içecek markası gibi. yapılışı pek maliyetli değil ama yinede seri bir üretim için maliyet gerekiyor. koskebe başvurdum eğitime katılıcam. ama nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. yardım ederseniz sevinirim :)
Azimmm...

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye109 yazı
anladığım kadarıyla satacağın ürünün piyasa tutunacağını öngörmüşsün.
ancak fizibilite yaptın mı ?
girişimcilik eğitimini aldın diyelim. % 60 nı devlet sonra sana ödeyecek.Önce cepten yiyeceksin.
yatırım fizibilitesi = makinalar + imalat yeri + ambalaj
piyasa fizibilitesi = nereye satacaksın + kimler alır
pazarlama fizibililetesi= 3-5 ay çek verirlerse ne olacak + bir içeri bir dışarı + ürün tanıtım maliyeti

bir dene bakalım. kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
kardeş bende egedeyim. kosgeb sertifikamda var. ortak bişeyler yapabiliriz...özelden ulaş bana. cenk_897@hot...

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı

hocam bu dediklerini kafamda biraz tasarladımda acayip keş para lazım sanırım. mesela yer çözümü kolay ama diğerleri zor pek de bi fikrim yok yani nerden başlamam gerektiği ile ilgili.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leventbykcam
anladığım kadarıyla satacağın ürünün piyasa tutunacağını öngörmüşsün.
ancak fizibilite yaptın mı ?
girişimcilik eğitimini aldın diyelim. % 60 nı devlet sonra sana ödeyecek.Önce cepten yiyeceksin.
yatırım fizibilitesi = makinalar + imalat yeri + ambalaj
piyasa fizibilitesi = nereye satacaksın + kimler alır
pazarlama fizibililetesi= 3-5 ay çek verirlerse ne olacak + bir içeri bir dışarı + ürün tanıtım maliyeti

bir dene bakalım. kolay gelsin.

Azimmm...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ö?renci