Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İhracat Ürün Seçimi Yardım

BaşlatanyoungtalentTarih04/08/2014 21:05:58Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba değerli koniks üyeleri,

Uzun süredir siteyi takip etmekteyim ve artık benimde birşeyler yapma zamanım geldi diye düşünüyorum,

Öncelikle ben dış ticaret konusunda ( özellikle ihracat konusunda ) oldukça deneyimli ve donanımlıyım, bu zamana kadar farklı firmalarda farklı ürünler üzerinden ihracat ve ithalat yaptım artık kendi başıma bu işi yapmak istiyorum ancak ne tür ürünler gönderebileceğim konusunda karar veremiyorum, bu konuda siz değerli koniks üyelerinden öneri ve yardım bekliyorum

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye99 yazı
ben olsam ihracat firmalarında çalışırken bildiğim ve tanıdığım ürünlerden en az riske sahip olanla başlardım.yeni ve tanımadığım bir ürüne bulaşmazdım.çünki siz ilk defa kendi başınıza bir iş yapacaksınız ve hataya yer olmamalı.karar vermenize yardımcı olmak için tecrübe sahibi olduğunuz ürünleri belirtirseniz sitede yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka fikirlerini beyan edeceklerdir.
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye15 yazı

1.bulgaristan peynir 2. çin tavuk bacağı 3. fransa domuz eti, salyangoz, kurbağ bacağı
köpekler istedi diye atlar ölmez...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
öncelikle teşekkür ediyorum arkadaşlar,
Daha önce tekstil ve mermer sektörü üzerine çalıştım ancak şu anda bu iki sektörden sadece tekstili seçebilirim,
gıda ihracatı en son tercih olabilir çünkü prosedürü, riski, belgeleri vs. çok fazla, hangi ülkede çevrem olduğundan ziyade karar verdiğim ürüne uygun pazar olan ülke üzerinde çalışma yapıcam, bu yüzden ihraç kayıtlı ve toptan alabileceğim ürünlere ihtiyacım var

saygılar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye401 yazı
İhracat yapmaya karar vermişsiniz. Ne tür ürünler ihraç edeceğinize karar veremiyorum demişsiniz. Nacizane fikrim özellikle ihracat konusunda deneyimli ve donanımlı kişinin acacağı bir başlık değil bu. Yeterince geliştirememişsiniz kendinizi. Eleştirdiğim için kusura bakabilirsiniz. Hiç sorun değil. İhracat yapmaya karar vermeye başladığınız andan ihraç kayıtlı ve toptan alabileceğim ürünlere ihtiyacım var yazdığınız yere kadar planlamanız çok hatalı. Vaktiniz ve nakdiniz kaybolmasın.
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Sağolasın hocam, ben ilk yazımda da belirttiğim gibi tavsiye ve yardım istedim, olumsuz eleştiri de bir yardımdır, görüşlerini belirttiğin için teşekkür ederim,

Saygılar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye39 yazı
Eğer kot pantolon düşünürseniz size yardimci olurum istanbulda imalathanemiz merterde ve mercanda ma#291;azamız vardır
Bana burdan özel msj yoluyla ulaşabilirsiniz
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye15 yazı
ihracaat yapmak istiyorsan imalatçı olacaksın,yok ben komisyoncu olacağım diyorsan o zaman da hazırda müşterin olması gerekiyor ki satacağın mal ve mallarında belli olmuş olması gerekiyor.Zamanında imalat,ihracaat ve ithalat yapmış biri olarak şunu da belirtmek istiyorum komisyonculuk neredeyse bitti ancak parsiyel yüklemelerde yani çok çeşitli ürünlerin toplanıp tırlarla gönderilmesi durumunda aracılık kabul görüyor,imalatçılık da büyük oynayamazsan bitmek üzere,globalleşme adı altında zaten büyük olan firma ve üreticiler birleşerek küçük imalatçıları aynı marketlerin bakkalları yok ettiği gibi yok ediyor.
a.kabali

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
tonisjeans mesaj gönderildi

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye82 yazı
Ev tekstili düşünürseniz konuşabiliriz .
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
youngtalent Bey,

hangi ülkeye yapacağınıza bağlı. çünkü her ülkenin tüketimi farklıdır. bende ihracat bölümünde 7 senedir çalışıyorum ve benimde kafamdan geçti öyle iş yapsam mı diye, fakat sizin gibi karar verememiştim. çünkü bir maaşa bakmak şimdi biraz zor. Türkiye'den bayilik alabilirsiniz ve o şekilde de çalışabilirsiniz. belli bir süre sonra şirketlerde vade tanırlar. şimdilik bol şans diliyorum size!!!
Hürmetlerimle,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat